See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hvis man gerne vil læse flere anmeldelser af dette firma, kan man læse videre under domænet Nordicwomen.dk Måske firmaet ikke brød sig om alle de fine anmeldelser og derfor har skiftet navn.

Rated 1 out of 5 stars

Elendigt ! Elendigt !! Intet mindre !! Købte en varer d. 01/12-18 som jeg aldrig har modtaget. Prøvede at kontakte dem telefonisk, dog uden held. Skrev en mail til dem for at høre om min ord... See more

1.6

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

1.6

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Til alle som handler via nettet jeg har…

Til alle som handler via nettet jeg har et eneste gode råd til jer. Brug PayPal kun PayPal når i handler på nettet så bliver i ikke snydt PayPal har en kanon politik få varen først betal bagefter. så bliver ingen taget ved næsen

November 10, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra dette firma!!

Hold jer langt væk fra dette firma!!!
Magen til svindlere skal man lede længe efter.
Bestilte 2 trøjer hos dem den 16.12.18 og disse har vi stadig ikke set noget til, men pengene har Nordicwoman selvfølgelig trukket for længst!!

April 10, 2019

De har stjålet mine 800 kr

De har stjålet mine 800 kr. og aldrig modtaget min vare. De lovede og lovede og lovede men min dreng fik aldrig sin gave. Jeg håber virkelig, at de har en dårlig smag i munden!!!!!!!!!!! Gaven blev bestilt den 7/11-18 og aldrig set!!!!!!

February 18, 2019

Snyd og svindel

Svindelforma af værste skuffe!!
Hold fingrene væk fra denne snydebiks!!!
Varerne svarer ikke til billederne på hjemmesiden, tager evigheder til at komme hjem fordi de bliver hentet hjem fra Kina efter man har afgivet bestillingen på deres hjemmeside. Hvilket man tydeligt kan se på kvaliteten. Aldrig har jeg modtaget sådan en ring vare! Og når man sender varerne tilbage til den opgivet virksomhedsadresse leverer posten det tilbag med anmærkning om forkert adresse. Det er bare bedrag!
Går langt udenom denne “virksomhed” såvidt man overhovedet kan betegne så udspekuleret en snyderi som firma!!!!

February 14, 2019

Elendigt !

Elendigt !
Elendigt !! Intet mindre !!

Skrev en mail til dem for at høre om min ordre, og her fik jeg garenteret den ville nå hjem inden jul.
Da julen ankom, havde jeg stadig ingen varer modtaget.
Har efterfølgende prøvet at kontakte dem for at få annulleret ordren og tilbagebetalt pengene men uden held. De har nedlagt hjemmesiden, lukket nummeret og kan ikke kontaktes.

Ganske enkelt svindel fra top til tå !!

February 9, 2019

Dårlig service

Dårlig service. En anulering af min varer tilbage i dec. 18 og aldrig fået mine penge retur. Ikke at anbefale, obs for åbning af nye web-shop af ligende produkter (fortnite ting, tøj mv) varer der besynderlig ligner ting der kan købes på wish eller eBay.

February 4, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en gave til mit barnebarn

Bestilte en gave til mit barnebarn. Kom ved en fejl ind på viabill hvor den blev betalt fra. Troede at så var man mere sikker. Men nej de kan ikke gøre noget. Og bestilte varer d. 2 december. Har også ringet og skrevet og også kontaktet posthuset og de sagde den ikke var sendt. Det kunne de se. Jeg har skrevet og ringet og kan nu se de har slettet deres hjemmeside. Måtte ud dagen før juleaften og købe en ny gave til ham. Men håber de har haft en god jul på manges bekostning. Og at andre ærlige firmaer bliver sure for jeg tror ikke jeg tør handle på den måde mere.

February 1, 2019
Rated 1 out of 5 stars

shop et andet sted, eller smid dine penge ud af vinduet.

Ville egentlig give nul stjerner. Virker som et fupfirma. Bestilte en julegave til min søn d.12 december. Der stod at hvis man bestilte inden 16 december ville den nå frem inden jul. I morgen er det 1 februar 2019. Ingen reaktion eller svar på flere af mine mails. Absolut det værste som jeg har oplevet i mit liv med nethandel. Øv.

January 31, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Køb ikke hos dem (ordre nr. 4240)

Købte d. 22.10.18 for 597 kr fik et track&trace nr hos postnord
( har postnord App, så holder øje med pakken)
Rykker d. 31.10 for varer (havde ikke lige set den lange lev. Tid)
De svarer at jeg har accepteret lang lev. Tid
Ok tænker jeg, jeg er jo også i god tid skal først bruge gaven den 29.11
Rykker d. 27.11 for varer, de svarer de vil sende med det samme.
D. 30.11 skiver jeg at jeg vil have pengene retur iflg. Deres egen politik om annullering af ordre over 30 dage, de får kontonr. Og mobilnr. Til at sende pengene retur
D. 9.12 rykker jeg for penge igen, truer med politianmeldelse
D. 10.12 melder jeg dem til politiet, min tålmodighed er opbrugt
D. 12.12 skriver de, at de arb. På højtryk for at få varer frem før jul ( de har åbenbart ikke forstået noget af det jeg skriver til dem)
D. 16.12 skriver de til mig og beder om Kontonr. De får kontonr. Igen
D. 28.12 rykker jeg igen for penge og giver mit konto.nr igen
D. 11.1 rykker jeg igen for penge og giver Kontonr.
Ordre nr. 4240
Jeg har alle mails som dokumentation og sagen er overgået til politiet
Min søn fik ikke sin fødselsdagsgave, hvad skal jeg gøre for at få de penge tilbage som de har stjålet. Nu svarer de mig ikke længere, de har flyttet adresse og de tager ikke telefonen.
Hvornår mon de lukker deres CVR nr og beholder pengene for alle dem de har snydt, for ikke at sige alle de udgifter politiet har med at undersøge alle de anmeldelser der er lavet.
Køb ikke hos dem, hverken Nordic woman eller de andre webshops de står bag.
Sjovt at der er et felt man kan vinge af så Nordic woman får besked om anmeldelsen på trustpilot, er afkrydset, men ved godt at de bare får trustpilot til at slette denne anmeldelse, men jeg er desparat, hør mig nu og giv mig mine 597 kr. På forhånd tak

January 14, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Købte ligesom andre tøj derfra der…

Købte ligesom andre tøj derfra der skulle bruges til julegave. Fik ingen ting. Prøvede at ringe flere dage i streg, hver gang var jeg nr.37 i køen ( ikke så sært da alle kunder prøver at ringe) Endelig lykkedes det en dag efter at have været nr. 39 ( husk de lukker telefonen kl. 12
uanset hvad nr. man har) en flinke mand undskyldte men skulle nok enten lave en track og trace eller sende noget nyt. Igen; det skete aldrig.
Bliv væk

January 10, 2019

KØB IKKE VARER HOS NORDIC WOMAN

KØB IKKE VARER HOS NORDIC WOMAN - det er snyd og bedrag

Købte 29/11 varer hos dem på nettet - ordre nr. 7206 - har ikke hørt fra dem siden - ordren er betalt !!!

Har flere gange forsøgt at få fat på dem både pr. telefon og pr. E-mail, men det er nu flere uger senere endnu ikke lykkedes.

January 9, 2019

Is this your company?