Nordiva Reviews 131

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Er veldig fornøyd med Nordivas produkter. Men er ikke fornøyd med leveringstid. Leverandøren som skulle levere på døra gjorde ingen forsøk på å få kontakt med oss, og leverte heller ikke varene på he... See more

Rated 4 out of 5 stars

Det tok lang tid før bestillingen kom, og når den først kom var postadressen feil. Men Silva rydda opp og bestilte ny vare. Eg synest tross alt at dette var god kundebehandling. All ære til Silva.

Rated 1 out of 5 stars

Company details

1. Countertop Store
  2. Electronics Store

Written by the company

Nordiva er et norsk selskap på nett som brenner for å gjøre hverdagen enklere, maten holdbar lenger og matsvinnet mindre. Med vår MatBevar-serie tilbyr vi smarte vakuumløsninger som vakuumpakkere, gjenbrukbare poser og bokser som kan forlenge holdbarheten opptil fem ganger. Det gir både lavere kostnader og mindre belastning på miljøet. Hva gjør oss unike? Kvalitet du kan stole på Alle produkter testes i Norge for å sikre høy matsikkerhet, god funksjonalitet og lang levetid. Våre verdier Vi setter bærekraft, enkelhet og personlig kundeservice først. Målet vårt er å gjøre det lett å kutte plast og matsvinn samtidig som du får en smidig handleopplevelse. Trygg handel Gratis frakt i hele Norge, rask levering med sporingsnummer og 60 dagers returrett gjør at du kan handle uten bekymring. Hos Nordiva får du mer enn bare produkter. Du får løsninger utviklet med norske behov i tankene, kvalitetstestet trygghet og en kundeservice som svarer deg innen 12 timer på hverdager. Vi følger deg hele veien fra første klikk til maten din ligger trygt bevart hjemme. Les våre kundeomtaler på Trustpilot Besøk nordiva.no for inspirasjon, tips og en hyggelig handel Velkommen til Nordiva. Sammen gjør vi hverdagen mer bærekraftig, smart og enkel.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Tok alt for lang tid før jeg mottok…

Tok alt for lang tid før jeg mottok varene rett hjem.

March 11, 2026

Hei Ingjerd,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. 😊

Vi beklager virkelig at det tok altfor lang tid før varene kom hjem til deg. Bakgrunnen for forsinkelsene er at vi dessverre har hatt utfordringer med lager og utsendelse i en periode, noe som har ført til lengre leveringstid enn normalt på enkelte ordre. Dette beklager vi oppriktig.

Samtidig har vi nå fått på plass et nytt lager i Norge, og er i gang med å flytte inn der, nettopp for å få en langt bedre og mer stabil håndtering av bestillingene fremover. 😊

Vi håper likevel at du blir fornøyd med produktene nå som de har kommet frem, og takker for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. 💙

Rated 4 out of 5 stars

Er veldig fornøyd med Nordivas…

Er veldig fornøyd med Nordivas produkter.
Men er ikke fornøyd med leveringstid. Leverandøren som skulle levere på døra gjorde ingen forsøk på å få kontakt med oss, og leverte heller ikke varene på hentested når de ikke fikk levert hjemme hos oss. De sendte varene i retur, så nå går vi og venter for andre gang på å få det levert, og det har ikke kommet ennå. Nordiva bør skifte leverandør.

March 11, 2026

Hei Svein,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. 😊

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene våre, men samtidig er det veldig leit å høre at leveringen har vært såpass frustrerende. 💙

Vi forstår godt at dette oppleves ekstra skuffende når det ikke ble gjort ordentlige forsøk på levering, og varene heller ikke ble sendt til hentested før de gikk i retur. Når slike ting skjer, blir det dessverre en unødvendig lang og tung prosess for deg som kunde.

Selve leveringen håndteres av transportøren, men vi tar selvfølgelig slike tilbakemeldinger på alvor. Vi er helt enige i at dette ikke er godt nok, og vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt.

Pakken er nå kommet til Lørenskog terminal og er på vei videre mot postkassen din. Neste oppdatering vil normalt komme når den er levert.

Dersom du lurer på noe underveis, er du selvfølgelig veldig velkommen til å sende oss en e-post på kundeservice@nordiva.no, så hjelper vi deg gjerne videre. 😊

Takk igjen for at du sier tydelig ifra. Slike tilbakemeldinger er viktige for oss, og vi håper du blir veldig fornøyd når bestillingen endelig kommer frem. 💙

Rated 1 out of 5 stars

Har fått melding om at varen er levert…

Har fått melding om at varen er levert i postkasse. Der er ikkje varen. Den er heller ikkje levert i butikken. Brukar aldri å melde postkasse som leveringsstad, og i alle fall ikkje når eg veit pakken er for stor for postkassen. Ynskjer enten pengane tilbake eller ny vare levert i butikk.

March 30, 2026

Hei Ellen,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. 😊

Det er veldig leit å høre at du har fått melding om at varen er levert, uten at den faktisk var der. Vi forstår godt at dette oppleves både frustrerende og skuffende, spesielt når pakken i tillegg virker for stor til å kunne leveres i postkassen. 💙

Selve leveringen utføres av Posten eller Postnord, og det er de som står for hvordan og hvor pakken blir registrert som levert. Når det er sagt, ønsker vi selvfølgelig gjerne å hjelpe deg videre med saken.

Ta derfor kontakt med oss på kundeservice@nordiva.no, så ser vi nærmere på dette sammen med deg og hjelper deg videre med oppfølgingen. Takk igjen for at du sier ifra. Vi håper vi får mulighet til å rydde opp i dette for deg. 💙

Rated 2 out of 5 stars

Alt for lang leverings tid

Kvalitet messig ikke helt fornøyd men at det skal ta to måneder før varen kommer i forhold til hva man har betalt blir helt feil i mine øyne.
Kommer ikke til og handle mere herifra

Hei Sandra Helene,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. 😊

Først og fremst vil vi beklage virkelig for både den lange leveringstiden og at du heller ikke ble helt fornøyd med kvaliteten. Vi forstår veldig godt at dette gir en dårlig totalopplevelse, spesielt når man har betalt og må vente så lenge som du beskriver.

Når det gjelder leveringstiden, er vi helt enige i at dette ikke er godt nok. Vi har dessverre hatt store problemer med lager- og utsendelsesprosessen i en periode, og det har rammet enkelte bestillinger mye hardere enn det som er akseptabelt. Dette beklager vi oppriktig.

Samtidig ønsker vi også å si at mye heldigvis skal være på plass nå. Vi har fått oss et nytt lager i Norge, og er i gang med å flytte inn der, nettopp for å få en langt bedre og mer stabil håndtering av ordre fremover. Målet vårt er at slike opplevelser ikke skal skje igjen. 😊

Det er derfor ekstra leit å høre at dette har gjort at du ikke ønsker å handle hos oss videre. Vi håper likevel at denne opplevelsen ikke får ødelegge helt inntrykket ditt av oss, og vi tar med oss tilbakemeldingen din videre i arbeidet med å bli bedre. 💙

Vakumprodukt

Fantastiske produkt.har spart mye.det er første gang jeg har kunnet ha en gulost liggende uten at den har blitt mugg på.utrolig bra.

Hei Toril,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen din. 😊

Det er utrolig kjekt å høre at du er så fornøyd, og ekstra hyggelig at du allerede opplever så god effekt i hverdagen. At gulosten holder seg fin uten å mugne, er jo akkurat slike resultater vi håper produktene våre skal bidra til. 😊

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, det setter vi stor pris på. 💙

Produktet er bra

Produktet er bra. Leveringstid er elendig.

Hei Roy,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet. det setter vi stor pris på. 😊 Samtidig er vi veldig lei oss for at leveringstiden har vært såpass dårlig.

Bakgrunnen for de lange leveringstidene den siste tiden er dessverre at vi har hatt utfordringer med vårt norske lager, og håndteringen der har ikke fungert slik den skulle. Dette har ført til at vi i en periode har måttet sende enkelte bestillinger direkte fra leverandør, noe som dessverre har gitt lengre leveringstid enn normalt.

Dette beklager vi oppriktig, og vi håper du får mye glede av produktet videre. Takk igjen for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. 💙

Overraskende rask levering fra Kina

Trodde dette ble sendt fra lager i Norge. Men oppdaget at det ble sendt fra Kina. Når det er sagt, så gikk det overraskende raskt. Levert i postkassen. Har ikke fått testet vakuum posene ennå, men de ser bra ut. Pinnene til bruk i oppvask maskin var for trange for min oppvaskmaskin, men det er ikke leverandørens skyld. Burde sjekket. Alt ok. 😃

February 12, 2026
Unprompted review

Hei Frode Petter,

Takk for den fine tilbakemeldingen din 😊

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi har lager i Ski i Norge, men på grunn av svært høy etterspørsel i en periode ble noen ordre sendt direkte fra leverandøren vår i Hong Kong. Det beklager vi, men det er samtidig veldig hyggelig å høre at leveringen gikk raskere enn forventet.

Når det gjelder pinnene til oppvaskmaskin, er de laget for å passe i de fleste maskiner, men vi ser dessverre at de ikke fungerer like godt i alle modeller.

Vi håper du blir fornøyd når du får testet vakuumposene skikkelig, og takk igjen for en ryddig og hyggelig tilbakemelding 😊

Rated 2 out of 5 stars

Har ikke fått produktet ennå

Har ikke fått produktet ennå. Hvorfor så lang leveringstid. Derfor vanskelig å gi en anmeldelse. Virker som det er viktigste å få en anmeldelse enn å levere produktet til kunden

January 26, 2026

Hei Eivind,

Takk for tilbakemeldingen, og jeg beklager virkelig at du ikke har mottatt produktet ditt ennå. Jeg forstår godt at det er frustrerende, og jeg setter pris på at du tok deg tid til å dele dine tanker. 💙

Den siste tiden har vi hatt enormt stor pågang, og dessverre har det ført til at flere varer har blitt tomme på lageret vårt. Som et resultat har noen ordre blitt sendt direkte fra leverandør i utlandet, noe som medfører lengre leveringstid. Vi beklager virkelig ulempene dette har medført.

Vi håper at du blir veldig fornøyd når du mottar produktene, og vi vil gjerne høre hva du synes etter å ha testet dem. Takk igjen for tålmodigheten, og vi håper å høre fra deg snart. 😊

Spare mat.

Spare mat.
Hurtig levering.

January 23, 2026

Hei Sigmund,

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊

Så bra at du er fornøyd med både matbevaring og hurtig levering. Vi setter stor pris på at du deler din erfaring!

Supert produkt.

Supert produkt.
Har allerede kjøpt en til som Julegave.

December 16, 2025

Hei Jan Petter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊
Vi er veldig glade for at du er fornøyd med produktet, og så hyggelig at du har kjøpt en til som julegave!

Takk for at du valgte Nordiva, og vi håper både du og mottakeren blir fornøyde! 💙

Savner en bruker veiledning

Savner en bruker veiledning

January 23, 2026

Hei Erik,

Takk for tilbakemeldingen! 😊

Grunnet miljøhensyn og for å redusere papirforbruk, har vi valgt å tilby brukermanualen digitalt. Dette gjør at vi kan spare på ressurser og samtidig bidra til et mer bærekraftig miljø. Alle kunder får automatisk tilsendt manualen på e-post etter kjøp, slik at de alltid har enkel tilgang til informasjonen.

Hvis du ønsker at vi sender manualen på nytt, er det bare å gi beskjed, så sender vi den gjerne til deg!

Takk for forståelsen, og vi setter pris på at du hjelper oss med å ta ansvar for miljøet 💙

Rated 5 out of 5 stars

All ære til Nordiva for god og rask kundeservice…

Etter avvik i leveransen ble det ryddet opp raskt og kostnadsfritt. All ære til Nordiva.

November 3, 2025

Hei Harald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊
Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din erfaring. Vi er glade for at vi kunne løse situasjonen raskt og kostnadsfritt for deg, og at du er fornøyd med kundeservicen.

Takk igjen for tilliten!💙

Mente jeg bestilte bokser

Mente jeg bestilte bokser, men det kom bare poser. Ikke fornøyd med det.

December 30, 2025

Hei Bente,

Takk for tilbakemeldingen din. Jeg har nå sjekket ordren din #5514, og der ser vi at det ble bestilt MatBevar + 10 poser, men det ligger ingen bokser registrert på bestillingen. 😊

Jeg forstår godt at dette kan oppleves frustrerende dersom du mente å bestille bokser, og vi hjelper deg gjerne videre dersom du ønsker å legge til bokser i etterkant eller trenger veiledning. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@nordiva.no, så finner vi en god løsning sammen 💙

Flott produkt

Veldig fornøyd med denne vakuumpakkeren. Den funker overraskende bra, og et stort pluss at den er trådløs og tar liten plass. Bruker den hver dag. Kommer til å bestille vakuumboksene også.

Hei Marit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, det setter vi virkelig stor pris på! Veldig kjekt å høre at vakuumpakkeren lever opp til forventningene, og ekstra gøy at den brukes daglig 💙

At den er trådløs og tar liten plass er nettopp noe mange setter stor pris på, så det er fint å høre at du opplever det samme. Vi tror du kommer til å like vakuumboksene også, de er supre til både mat med væske og generell oppbevaring. 😊

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele erfaringen din 💙

Rated 4 out of 5 stars

Fungerer stort sett veldig bra

Fungerer stort sett veldig bra. Og maten holder seg veldig bra… MEN.. To-tre av mellomstore poser,slipper vakuumet. Har forsøkt å sjekke at ingenting har kommet inn i ventilen…men finner ikke noe

Hei Tor,

Tusen takk for at du deler erfaringen din, veldig kjekt å høre at produktet stort sett fungerer bra, og at maten holder seg godt 💙

Når det gjelder at noen av de mellomstore posene slipper vakuum, er det absolutt ikke slik det skal være. Dette kan skyldes flere ting, og vi vil gjerne hjelpe deg videre og finne en god løsning.

Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@nordiva.no, så ser vi på dette sammen og ordner opp.

Takk igjen for ærlig tilbakemelding, den hjelper oss å bli bedre 😊

Fornøyd med produktet

Fornøyd med produktet

Hei Lisbeth,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med produktet, det setter vi stor pris på 💙

Ta gjerne kontakt om det er noe vi kan hjelpe deg med videre.😊

Rated 5 out of 5 stars

Godt fornøyd. Super vare.

Supergodt fornøyd.
Matbevar.

January 12, 2026

Hei Kristin,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på produktet, det setter vi stor pris på 💙

Når det gjelder PostNord, skjønner vi frustrasjonen din veldig godt. Forsinkelser og vanskelig kundeservice er dessverre noe vi også opplever innimellom, og dette er utenfor vår direkte kontroll. Samtidig tar vi slike tilbakemeldinger videre i dialog med fraktleverandøren.

Hvis pakken fortsatt ikke har dukket opp, må du gjerne ta kontakt med oss på kundeservice@nordiva.no, så hjelper vi deg selvfølgelig videre og finner en løsning.

Takk for tålmodigheten, og takk for at du sier ifra 💙

Alt gikk greit!

December 21, 2025

Hei Knut Ove!

Tusen takk for tilbakemeldingen, så fint å høre at alt gikk greit! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din 💙

Lett å bruke

Lett å bruke, men lokket av de største vakuumboksene åpner seg når vakuumet settes på. Ellers er fornøyd!

December 18, 2025

Hei Rosenda,

Takk for at du deler erfaringen din 😊

Så fint å høre at du ellers er fornøyd og opplever produktet som lett å bruke. Når det gjelder lokket på de største vakuumboksene, høres det ut som noe vi gjerne vil se nærmere på.

Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@nordiva.no, så finner vi sammen en god løsning på dette 💙

Takk igjen for tilbakemeldingen, den er veldig verdifull for oss!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look