Hej Mads.
Er ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse.
Men når nu du skal give en anmeldelse, synes jeg kun det er i sin ret at fortælle sandheden.
Jeg har haft en gammel kollega der skulle bruge nogle vvs materialer til en kunde (dette tilfælde jer), han hørte om han kunne købe dem igennem mig hvilket jeg giver ham lov til, jeg sender jer en faktura på materialerne han har købt og har derfor ikke mere med sagen at gøre.
Da jeg ikke har sat tingene op, og de ikke er sat op af en autoriseret vvs´er bortfalde min garanti på varerne.
Da dette ikke er korrekt udført efter frabrikantens anvisninger ligeledes lovligt.
Derudover reklamerer i med et produkt i har købt for godt 2år og 3 måneder siden og derfor er garantier også bortfaldet på produkterne ligesom det bliver med alle andre ting man køber.
Så derfor synes jeg ikke din anmeldelse er oprigtig.
Jeg håber dette kunne hjælpe dig lidt på vej, til at få sandheden ud og få skrevet en masse oprigtige! anmeldelser, som folk kan bruge og forholde sig til i fremtiden.
Du må have en dejlig dag, og held og lykke fremover.
Svar på besked nr. 2:
Hej igen.
Den person du omtaler var ikke ansat i mit firma det har været en tideligere kollega og da jeg startet op selvstændig, spurgte han om han kunne købe dette igennem mig til en barndomsven.
Derfor faktureret jeg det til jer, der er ikke faktureret for montering kun materialer.
Og hvis du kigget godt efter på fakturaen kan du også se dette, hvilket jeg ville mene du ved da du har betalt ham for arbejdet.
Ligeledes gælder det for de 5års garanti er det korrekt at det tilbyder leverandøren af produktet, men det kræver en autorisation at monterer den.
Og i har fået det gjort uden regning (orange eller hvad du vil kalde det).
Så bortfalder garantien både fra min og leverandørens side.
Da dette ikke er lovligt eller korrekt udført.
Håber det svar nok.
Fortsat god dag
Svar: 3
Hej Mads.
Jeg tror at du roder rundt i dine fakturer, på det tidspunkt dine ting er blevet lavet og faktureret, har der ikke været nogen ansat i mit firma da jeg lige var startet op selvstændig og derfor ikke havde nogen ansatte, ligeledes hvis du kigger fakturaen igennem kan du se der kun er leveret og faktureret for materialer.
Så der er altså nået du fuldstændig har misforstået her.
Ligeledes vil jeg heller ikke bruge mere tid her fra, men vil runde af og sige at jeg synes det er ærgerligt at du kommer med de beskyldninger når det slet ikke omfatter mit firma, og at du ikke kan se dette er mig en gåde da det er rimelig åbenlyst.
Hvis vi har udført et stykke arbejde eller har leveret et defekt produkt sørger vi altid for at få dem fikset, så både vi og ikke mindst kunden er tilfreds med vores arbejde.
Men god sommer her fra jeg håber du får fat på den rigtig.
Mvh
Danijel