Nordvik Zone Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Hvis man kunne give minus karakter

Hvis man kunne give minus karakter, skulle de have det.
Bestilte en kjole, der ihvertifaldet var 2 nr mindre end normalt.
Ville have sendt retur og have mine penge tilbage.
De blev ved med at spørge, om jeg ikke ville have kjolen i anden størrelse, først kunne jeg få den 20% så 30% og til sidst gratis, hvilket jeg afslog , da det var en virkelig dårlig kvalitet
Bad igen om at returnere og har fået adr i dag !
Den skal sendes til Kina og den billigste løsning starter ved 280kr

June 17, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har ikke været vågen

Jeg har ikke været vågen, troede jeg købte en demi kjole fra et nordisk firma, men nej nej et Kina firma en slasket tynd stof tråde mangler at blivet klippet af, kjolen er intet værd.

June 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Varen ligner slet ikke det jeg så på…

Varen ligner slet ikke det jeg så på billedet inden jeg købte.
Når man vil sende varen retur er det til en adresse i Kina, og det koster simpelthen så meget i porto 😡. Total dårlig service. Handler aldrig med dem igen.

June 13, 2026

Vilseledande marknadsföring

Leveransen var två veckor försenad. Beställde en herrjacka i XL enligt måttabellen men den motsvarar M.
Kvalitén är dålig. På bilden ser tyget tjockt och styvt ut men i verkligheten är det tunt och fladdrigt. Vid retunering skulle företaget kontaktas via mail. Alla mina mail studsar tillbaka.
I reklamen påstås det finnas en butik på en angiven adress i Stockholm, det stämmer inte.

December 8, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Köpte en Hoodie som inte liknade den på…

Köpte en Hoodie som inte liknade den på bild. Dålig kvalitet på tröjan. När jag skulle reklamera så fick jag adress till Kina som kostade 172kr för mig. Riktigt dåligt då shopen inte har information om detta innan köp. Står så fint på webbsidan att de är vänner och familj med kunden! Det är helt fel.

December 4, 2025

Scam !

Köpte en hoodie som inte visade sig vara lik den på bilden alls. Mycket dålig kvalite.
Vid kontakt så måste du skicka tillbaka spårbart till avsändaren i Kina vilket inte går.
Alltså inga pengar tillbaka. 100% nöjdhetsgaranti är bara ren lögn. Inte verkar det finns någon butik i Stockholm som de påstår heller.

November 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Lurendrejeri - droppshipping från Kina - och det står ingenstans på deras hemsida

Mannen köpte en jacka, den var för kort i ärmarna trots att vi använde och mätte enligt de mått Nordvik angett. Eftersom man ska vara 100 % nöjd kontaktade vi dem och sa att vi ville returnera. Då fick vi erbjudande om att få 20% i rabatt om vi behåller jackan. Nej absolut inte. Bad igen om returadressen. Fick då en adress till Kina?! Ifrågasatte eftersom vår leverans kom från ett företag i Malmö. Svar: Adressen i Malmö tar inte emot returer utan de går till deras lager i Kina. Ifrågasatte återigen och menade på att de inte var sanningsenliga. Vi skulle själva stå för returfrakten och upptäckte då att beroende på fraktföretag skulle det kosta allt mellan typ 200 till 600 kr!
Vi valde att behålla den undermåliga jackan som inte alls lever upp till den bild som de har på den. Någon som tillverkat något som är en billig kopia och så är det ju med ett droppshipping bolag. Så handla inte något av de här skojarna.

November 20, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Beställde en skinnpaj modell MC-jacka…

Beställde en skinnpaj modell MC-jacka av gammal god Jofama stil. Jackan dök upp efter ca 2 veckor och förutom att den inte är äkta läder som det står i beskrivningen så är det riktigt skön kvalité och bra passform. Just denna jag beställt känns som en riktig fullträff och med tanke på priset kan man ju bara vara helt nöjd.

November 6, 2025

100% bedrägeri-sajt

100% bedrägeri-sajt! Dropshippar skumraska produkter och struntar fullständigt i kundtjänsten när man får illapassande sk**kläder från Kina!!

October 10, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look