Nordwood Reviews 25

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jag såg reklamen om hur BeeWax kan återställa ett gammalt bord och träytor. Jag beställde en burk vilken skickades från Kina och tog 2-3 veckor att levereras. Produkten lovar mycket som inte stämmer m... See more

Rated 5 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Är så besviken

Är så besviken. Produkten är inte alls som de beskriver i reklamen. Det är rena rama bluffen

January 14, 2026

Totalt värdelöst

Totalt värdelöst, att en liten burk inte är på plats här i Sverige redan men skall komma från Kina. Fup och svindel och kommer troligen aldrig. Blir inte heller specielt uppmuntrat av att läsa om firmaet här.

October 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Inte ett spår av bivax i…

Inte ett spår av bivax i innehållsförteckningen och produkten kom skickad från Kina efter väldigt lång tid.
Där är en svensk flagga på etiketten med texten ”svensk design”. =)

June 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bivax trävård produkten innehåller inte…

Bivax trävård produkten innehåller inte bivax utan enbart emulgator, glycerin, våtmedel, oxidationsmedel, silikon och glansmedel. Dessa ingredienser står på burken. Flera av dessa ämnen klassas som farliga för hälsan om man äter mat som har kommit i kontakt med dessa ämnen t.ex. via köksbordet. Medlet innehåller också parfym, vilket inte står på burken. På etiketten finns det även felskrivningar. Det framgår inte var medlet produceras, men det kom via Yum-express, ett kinesiskt företag. Dessutom är effekten av medlet marginal. Samma effekt kan uppnås med vanlig matolja.

April 30, 2025

Biwaxgleam

Lång leveranstid.
Biwaxgleam är verkligen inte något som överensstämmer med reklamen.
Burken var liten och inte värd pengarna.

March 31, 2025

Ej seriöst

Dröjde ett par veckor innan leverans, ingen innehållsförteckning och luktar lösningsmedel snarare än bivax.

October 1, 2024

Nordwood

Gjorde en beställning 27/2 och har i skrivande stund inte fått någon leverans eller svar på mail. Leveransen ska tydligen komma från Kina och det var jag heller inte på beställd på, trodde det var ett Sverige baserat företag. Tack och lov går betalningen via Klarna och Klarna har idag pausat betalningen.
Företaget rekommenderas inte!

March 22, 2025

Blufföretag med dropshipping från Kina

Blufföretag med dropshipping från Kina. Rena skiten. Produkten som kom (beewax gleem) luktade som en hel kemikaliefabrik, att det ska vara naturligt innehåll är rena påhittet. Den åkte tyvärr rätt ner i soporna då man kan glömma retur osv med såna här bolag. Köp inte!

December 10, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Jag drar av en stjärna då jag tycker…

Jag drar av en stjärna då jag tycker leveransen kunde vara lite snabbare men ändå inte hemskt. Med det sagt gillar jag deras bivax produkt väldigt mycket. DEn är som lotion för trä och lätt att kladda på :) jag kommer att fortsätta använda den men önskade att dom hade en fysisk butik i närheten

February 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Trevligt fynd

Trevligt fynd. Fick hem min burk för ca 1 vecka sen. Köpte för att snygga till mitt skåp i vardagsrummet och få bort de små rivmärken min katt har lämnat. Glansen har fortfarande hållt sig nu efter 1 vecka. 2 av de stora ivmärkerna försvann inte helt och hållet men dem är i princip helt osynliga, jag måste kolla riktigt nära för att se dem. Jag hoppas glansen håller sig. Hittills har det funkat bra och något jag skulle kunna rekommendera. Produkten ge jag 4.5/5 och kundtjänst 5/5. 😊

November 28, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look