Köpte floting flamingo 2.juli
Köpte floting flamingo 2.juli. Fick inget svar av på Mail av kundservice. Inte fått något 13 sept.
100% svindel
100% svindel
Fikk en miniflamingo i posten i dag,den passer nok til en 4åring....
Noen som vet mere om dette firmaet?
Bestilt og betalt rosa stor flamingo. Fått mld om at den er sendt fra Kina . Sporingsnummer på posten som viser at den er utlevert, men ingen flamingo mottatt. 1200kr er nok tapt.
Svindel! Bestilte en rosa flamingo for flere måneder siden og har ikke mottatt varen.
Ikke fått varen, en rosa flamingo. Bestilte for flere måneder siden. Nettsiden er lagt ned og kan vel anta pengene som tapt.
Svindel bedtile flamingo har nå ventet i 2 måneder ingenting har ankommet
Bestilte flamingo for 1 måned siden enda ikke fått den. Siste mailen jeg fikk var at bestillingen er sendt som jeg fikk får 2 uker siden men ikke noe sporings nr og nettsiden er nå lagt ned.. hef10 svindel side
Bestilte en rosa flamingo, det er over en måne sidan og eg har ikkje fått den, det tok over 2 veker frå eg bestilte til eg fekk eit sporingsnummer frå noko kina levering der det stod (waiting for airline space) i over ei veke.
No står det på sporing att den er levert men har ikkje fått noko. Når eg prøver å fare inn på nettsida, er ikkje nettsida oppe og eg Finn ingen info om nettsida.
Svindel, fikk aldri det jeg bestilte og de svarer ikke på henveldelser. Styr unna!
Svindel!!! Bestilte et produkt for over 1000kr og har ikke ankommet. Forsøkt å kontakte dem, men ingen svar å få...!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.