Godt håndværk.
Ankom som aftalt, og var meget informative omkringe opgaven. Afleverede et pænt afsluttet resultat. Jeg er meget tilfreds.
No recent history of asking for reviews
God service og godt håndværk
Peter og hans makker har udført et super flot stykke arbejde, de kom som aftalt fik loftisolering ind på loftet,og fik ryddet pænt op efter sig.
Alt i alt en god oplevelse, så kan varmt anbefale Peter og hans makker :)
Jeg kan varmt anbefale Peter og hans kolleger.
Vi har fået fjernet to hvepsebo med deres hjælp denne sommer. Begge gange har vi fået hurtig og effektiv hjælp, der har løst problemet.
Derudover virker service og ordentlighed som kerneværdier for deres måde at drive virksomhed på.
Peter og hans kollega var nogle flinke og rare mennesker. De udførte et godt og flot stykke arbejde. Der var pænt og ryddeligt efter de havde været på besøg. Jeg kan varmt anbefale dem til andre.
Det her været en stor fornøjelse at have besøg ad Peter og hans team
Meget fint udført arbejde med gangbro og loft isolering
Meget fint oprydning efter arbejdet var udført
Har fået blæst loftisolering ind på loftet.
Har været en fornøjelse at ha besøg af Peter og hans kollega som har udført et rigtig godt stykke arbejde. Lavet vindplader og forhøjet loftlem, samt fået isoleret godt rundt om alle rør og andre steder på loftet, Der er ryddet pænt op og alt er efterladt som de ikke havde været der. Og herligt med en der kan gi gode råd og komme med vejledning om isolering af hulmur og skadeservice,
Stor tak herfra.
Kan klart anbefales.
Jeg har fået hulmursisoleret mit hus i Hovedgård af Noriq, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Peter som er ejer af firmaet har fra starten været utrolig professionel og rigtig god til at rådgive om løsningen.
Både Peter og hans makker har udført et super flot stykke arbejde, og man kan virkeligt mærke, at de går op i kvalitet.
Efter arbejdet er hullerne efter indblæsningen lukket rigtigt pænt, så resultatet fremstår flot og ordentligt.
Alt i alt en god oplevelse, professionel rådgivning, godt håndværk og en flot afslutning. Nu glæder jeg mig til at kunne mærke det på varmeregningen til vinter.
Kæmpe anbefaling her fra.
Super fink og fin service 😀
Tak Peter,Noria Godisolering
Peter kom på det aftalte tidspunkt, og sammen med hans makker, så leverer de et godt stykke arbejde!
Inden start redegjorde han godt for processen, og undervejs fortalte han om hvepsebo, som vi skulle være opmærksomme på.
Efterfølgende rydde han op efter sig og lukkede hullerne til rigtig fint igen.
Allerede dagen derpå kunne jeg mærke, hvordan isoleringen har hjulpet.
5-stjernen og en klar anbefaling herfra.
Peter var god til at forklare hvad der skulle ske, jeg havde forberet mine hulmurer til deres ankomst, alt gik lige efter planen og de blev færdige. Jeg har eftergået muren med et flir varmekamera og alting ser helt rigtigt ud, der er kommet isolering ind alle de steder som vi aftalte. Meget venlig og høflig. Kan klart anbefale dem.
Super flink og fin service. Vi er glade for resultatet og glæder os til at spare på varmeregningen i fremtiden 🙂
Tak til Peter, Noriq og Godisolering