Novobazaar Reviews 15

1-star

Replied to 22% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Snowboard broek

Een snowboard broek besteld, was een stuk goedkoper dan bij de meeste sites. Levering was nog net op tijd en voor de rest heel goed geholpen door de klantenservice. Aanrader.

March 26, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik bestel hier nooit meer!

Belachelijk lang op mijn bestelling moeten wachten. In eerste instantie was de communicatie goed maar daarna lieten zij niks meer van zich horen! Kwaliteit is ook niks, en wilde het retourneren maar geen reactie meer. Ik bestel hier nooit meer!

March 11, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Ik voel mij opgelicht!

Na 5 weken een heel andere muts ontvangen van slechte kwaliteit. Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg. Hier bestel ik nooit meer! Ik voel me opgelicht! Na een paar dagen heb ik toch mijn geld terug ontvangen.

March 11, 2026

Oplichting! Dropshipping.

Verkopen Chinezen kleding van slechte kwaliteit, gevoerde skibroek zonder voering. Zitten zogenaamd in Nederland.
En als je het wilt retourneren krijg je een adres in China. Koop hier niet krijg je echt spijt van!

February 23, 2026

Suus, Chiffon is een vodje

Ik bestel Suus, Chiffon. Op de site lijkt dit een heel mooi setje. In werkelijkheid is het een vodje wat totaal niet overeen komt met de omschrijving en plaatje. Ik heb 3 x gemaild naar Novobazaar en er wordt niet gereageerd. Het pakket is aangetekend retour gezonden naar adres in Aalten. Als ik bel krij ik de voicemail. Ik wil mijn geld terug. Maar verneem niet. Ik raad iedereen aan om hier niets te bestellen.

February 27, 2026

Skibroek besteld van 95 euro

Skibroek besteld van 95 euro, duurde een goede 2 weken voordat die binnen was. Nu wil ik hem retourneren en moet het naar China?!?! Contact opgenomen en in de mail schrijven ze dat het naar China moet omdat daar hun magazijn zit, maar op trustpilot reageren dat het wel naar Nederland zogenaamd kan??? Ik heb het met Klarna opgevolgd en hoop dat dit opgelost kan worden.

February 24, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Retour moet naar China niet naar Aalten!

Jas besteld, kwaliteit en model valt tegen. Werd bezorgt in een te kleine plastic zak daardoor de jas super vol kreukels.
Retour sturen hopeloos!
Moet terug naar China, track en trace ruim 20 euro terwijl jas maar 59 euro was. Op de site staat winkel in Aalten!!!!
Gelukkig via Klarna gedaan, maar nog niet opgelost.
Dit nog nooit meegemaakt, zelf bij Temu is de service nog beter.
Jammer, site ziet er leuk uit.

January 19, 2026

Dropshippers

Dropshippers, verkopen alles 3x de prijs.

January 28, 2026
Novobazaar logo

Reply from Novobazaar

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons dat u dit zo ervaart. Wij zijn geen dropshipbedrijf, maar een reguliere webshop die samenwerkt met verschillende leveranciers om ons assortiment aan te kunnen bieden.

Onze prijzen zijn gebaseerd op inkoop, service, garantie en klantenondersteuning. Mocht u vragen hebben over een specifieke bestelling of product, dan kijken we graag met u mee naar een passende oplossing.

U kunt hiervoor altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Team Novobazaar

Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf geeft aan een 5…

Dit bedrijf geeft aan een 5 sterrenscore te hebben op trustpilot.
Onjuiste informatie

January 23, 2026
Novobazaar logo

Reply from Novobazaar

Bedankt voor uw review.

Wij herkennen ons niet in deze opmerking. De Trustscore en sterren op Trustpilot worden automatisch door Trustpilot berekend op basis van geplaatste reviews; die kunnen wij niet zelf aanpassen.

Mocht u ergens op onze website een uiting hebben gezien die volgens u niet klopt (bijv. een afbeelding of banner), dan horen we graag waar dat precies staat. Dan kijken we dit direct na en passen we dit aan indien nodig.

Team Novobazaar

Heel beroerd…

Heel beroerd…
Niets kopen hier, zijn dropshippers, oplichters.
De door mij bestelde wollen jas is door hen of in china vervangen door een vormloos synthetisch witte grote lap met knoop. Het lijkt niet eens op een jas en het materiaal is bijna plastic.
Het duurde weken en uiteindelijk vond ik het pakket buiten op straat tegen de gevel van het apt complex waar ik woon. Dankzij een oplettende buur kwam het toch nog bij mij terecht.
Ik ga nog poging tot retourneren doen maar krijg vooralsnog geen reactie waar dit dan naartoe mag.
Niet intrappen dus, geld betaald is geld kwijt

January 23, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look