Novocar Reviews 12

3-star
2-star
1-star

Super bilforhandler

Super bilforhandler. Vi har handlet hos dem ad 2 omgange, og begge gange et trygt forløb. Vi fik vores drømmebiler med hurtig levering. Vi havde fornøjelsen af Luxaan, begge gange som varmt kan anbefales. Han har stor passion inden for biler og ved hvad han kan stå inde for at byde kunderne. Vi kan varmt anbefale Novo Cars, og Luxaan får vores varmeste anbefalinger. Vi kommer sikkert igen!

March 25, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og topkvalitet hos…

Fantastisk service og topkvalitet hos NovoCar

Jeg fik lavet vinterdækskift og en fuld coating hos NovoCar, og resultatet er virkelig imponerende. Arbejdet er udført i høj kvalitet, og bilen står nu med en skarp og flot finish.

Luxsaan var min kontaktperson, og han leverede præcis den slags service, man håber på: klar kommunikation, god koordinering og et professionelt overblik gennem hele forløbet. Det gjorde processen enkel og effektiv.

NovoCar får mine varmeste anbefalinger, både for kvaliteten af håndværket og den professionelle kundeservice.😊

November 29, 2025

Tilfreds med NOVOCAR

Har tidligere haft leaset bil hos dem og efterfølgende købt en bil, alt har fungeret godt! De har været gode til at hjælpe med løsninger hvis der har været noget.
Generelt har NOVOCAR været meget hjælpsom, det har både været i forhold til dæk, opbevaring afdæk, og mange andre ting.

November 8, 2025

Hjælpsomhed

Mødte stor venlighed og hjælpsomhed.
Føler jeg fik en god og professionel betjening.
Købte min bil ved Novocar , og de er mig behjælpelige med min gamle bil.
Jeg kan varmt anbefale Novocar.

October 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Absolut den mest uprofessionelle.

Absolut den mest uprofessionelle og amatøragtige bilforhandler jeg har haft handlet bil med. Den ene undskyldning efter den anden. De sælger biler som slet ikke er klargjort og reklamation er for dem ikke eksisterende, og løber fra deres ansvar. De slår sig stort op med "juridiske afdelinger, og kontor folk på ferie", problemet er bare at, det er løgn og latin. De gør sig på elbiler, og håber så de ikke går i stykker.
Den eneste bilsælger på adressen er en stor undskyldning, og løber fra sine aftaler. Hold jer langt væk, og køb en bil hos en af de mange andre forhandlere i Grindsted.

September 1, 2025

Fantastisk service og pris

Fantastisk service – hver gang!

Vi har nu købt 3 biler hos Novocar over de sidste 4-5 år til hele familien, og hver eneste gang har det været en topklasse oplevelse. Servicen er personlig og skræddersyet. Fik vi håndplukkede biler, både fra Danmark og udlandet, som passer præcist til vores behov og forventninger. Priserne er meget rimelige, især når man tager den høje service og rådgivning med i betragtning. Vi har altid følt os trygge og godt vejledt gennem hele processen.

Kan varmt anbefales – vi kommer helt sikkert igen!

February 28, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Forsinkelse men med god service

Købte en Mercedes EQB af Novocar via import fra Tyskland. Der var nogle problemer med import med forsinkelser og manglende dokumenter hvorfor afleveringen blev udskudt 3 uger. Dog var Luxsaan stadig meget behjælpelig og imødegående. Bilen blev coatet inden aflevering som et plaster på såret og han afleverede selv bilen til mig personligt.

July 1, 2025

Super handel!

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Novocar. Alt har været præcist, som det skulle være - fra den grundige introduktion til bilen til den fantastiske kundeservice. Personalet var yderst kompetente og venlige, hvilket gjorde hele oplevelsen behagelig og glat. Bilen i sig selv er af høj kvalitet og lever fuldt ud til forventninger. Jeg kan varmt anbefale Novocar til enhver, der leder efter en pålidelig biludbyder med fremragende service!

July 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Novocar har leveret en enestående…

Novocar har leveret en enestående kundeoplevelse! Personalet var utroligt venlige og ydede den bedste service, som gjorde hele købsprocessen og byttet af min bil til en behagelig oplevelse. Jeg er dybt imponeret over deres professionalisme og dedikation til kunderne.
Jeg sætter pris på den ekstra mile, de gik for at sikre, at alt gik glat. Deres ekspertise og opmærksomhed på detaljer gjorde hele forskellen. Jeg kan varmt anbefale Novocar til alle, der leder efter en enestående bilkøbsoplevelse!

July 15, 2024

Fantastisk oplevelse.

Det er et fantastik sted, bilen er som ny! Vi har hvid læderstue, og sæderne står som nye. Den er total ren både indvendig og udvendig, skinner som aldrig før. Prisen er meget fair, det er utroligt hvad man får for pengene! Personalet er utrolig venlige og imødekommende! De er smilende og meget serviceminded . Prøv dem! Vi vil bestemt benytte os af alle de gode tilbud der bydes på..

July 22, 2024

Super fin service

Super fin service go oplevelse hele vejen i gennem galde mennsker og hjælpsom tager godt i mod og go handling :)

-gode biler go service

July 16, 2024