Npbeauty Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg fik for et par måneder siden lavet microblading og er pt. i gang med et laserhårfjernings-forløb. Og jeg elsker mine resultater! Pigerne hos NPBeauty er virkelig kompet... See more

Rated 2 out of 5 stars

Har tidligere fået lavet laser hos dem. Den ene gang da jeg fik lavet laser på ansigtet, røg øjenbryn hårene fra mit ene bryns top. Hårene blev brændte og krøller, man kunne se den havde fået al for... See more

Rated 5 out of 5 stars

Natascha har mine varmeste anbefalinger både i forhold til vipper og laser. Jeg har været fast kunde i snart et år, og vipperne er simpelthen de smukkeste, jeg har haft - og jeg oplever aldrig irritat... See more

Company details

1. Beauty Salon

Written by the company

Her hos NP Beauty kan du få behandlinger såsom laser, eyelash extension, microneedling & lashlift Vi sælger også produkter til professionelle samt udbyder kursus i lashlift

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

10/10

Jeg kunde hos Np Beaty til laser behandling. Den bedste service, de sødeste pige finder du her.

June 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg besøgte klinikken for nyligt og det…

Jeg besøgte klinikken for nyligt og det var en fantastisk oplevelse. Personalet var venlige, professionelle og imødekommende. Natascha der udførte behandlingen af lash extensions var dygtig og præcis, jeg fik de flotteste vipper.

June 15, 2023

De bedste!

Jeg ELSKER vipperne og har aldrig gået derfra en eneste gang med en dårlig oplevelse. Både Sara og Natacha er så dygtige og jeg ville aldrig vælge et andet sted end præcis her.🫶🏼🫶🏼🫶🏼

June 20, 2023

Kan varmt anbefale Npbeauty

Kan varmt anbefale Npbeauty. Jeg fik lavet mit lash lift for første gang af Natascha for et par måneder siden, og jeg elsker resultatet hver gang, og jeg har været helt tilfreds hver gang. Der er ingen der kan lave en lashlift som Natascha og hun er virkelig serviceminded, venlig og professionel. Hilsen deres nye stamkunde.

May 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gået hos Sara i over et år

Jeg har gået hos Sara i over et år og er altid fuldt ud tilfreds med vipperne. Hun misser aldrig og formår altid at give mig lige præcis det resultat jeg er ude efter 🤩 jeg kan kun anbefale dem! ⭐️

June 9, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun stærkt anbefale Npbeauty!

Jeg kan kun stærkt anbefale Npbeauty!! Det bedste sted til at få lavet sine vipper og laserbehandling. Klinikken er så flot og både Natascha og Sara er super imødekommende og venlige.

Jeg vil anbefale enhver at komme forbi klinikken for en behandling!

June 10, 2023

Min go-to vippe plug ❤️

Jeg har været fast kunde hos npbeauty fra de startede, hvilket må være lige omkring 3 år. Jeg er både kunde hos Natascha og Sara. De begge er søde og imødekommende og jeg får altid mine vipper præcis som jeg vil have dem. De går meget op i at være detaljeorienteret og går gerne tilbage og sætter nogle ekstra vipper på hvis de missede nogen sådan så jeg ved at jeg altid får et nyt og frisk sæt hver gang jeg kommer i klinikken. Jeg har altid kunne komme til dem hvis der har været noget og de har altid hurtigt formået at kunne presse mig ind i deres travle kalender på den ene eller anden måde som jeg værdsætter så meget! Kæmpe anbefaling herfra.

June 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har taget et lashlift kursus hos…

Jeg har taget et lashlift kursus hos Natasha fra Np beauty. Hun gennemgik alle tingene og gjorde det nemt for mig at lære. Det var så gennemført at jeg til enhver tid ville tage et kursus til hos dem! Anbefalelsesværdigt!

May 14, 2023

Flotteste vipper

Flotteste vipper! Jeg har de sidste 3,5 år fået lavet mine vipper hos NPBeauty og kan varmt anbefale det til andre. De laver et virkelig flot arbejde samtidig med, at altid er punktlige og de sødeste at komme til. Klinikken er hyggelig og man føler sig altid velkommen.

June 2, 2023

Bedste sted!! 10/10

Bedste sted til at få lavet de flotteste vipper der holder i 10000 år!!!

Anbefaler stærkt npbeauty, da jeg altid får lavet de flotteste vipper! Jeg er sikker på, at de andre behandlinger, der bliver tilbudt, er gode, for hun er en kvinde der har styr på Beauty-branchen! Ikke nok mindst med det, så er servicen i top! Butikken er virkelig ren, og har den bedste placering. Både Natascha og Sarah smiler altid hvergang man kommer ind, servicen mangler ingenting! Derfor anbefaler jeg stærkt helt klart anbefale ud fra mine egne oplevelser!

June 2, 2023

Fantastiske behandlinger

Service i top, lige fra starten!
Nemt at bestille tid, fantastisk imødekommende - men vigtigst af alt, bedste behandlinger!
Jeg har fået den smukkeste hud, og de flotteste og holdbare vipper!
Endelig et sted, som kan det hele, og som endda er dygtige til det!

May 23, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fedt kursus og lækre produkter

Jeg har for nylig taget kursus i lash lift hos Natascha. Det var et gennemført og relevant kursus på relativt kort tid, men til gengæld sad jeg ikke med følelsen af at “spilde” min tid på unødvendig information. Natascha var virkelig dygtig til at forklare sig, var rolig og nede på jorden og et virkelig behageligt menneske!😍

Derudover er NP beautys egne produkter til lash lift virkelig lækre! Jeg har selv haft svært ved at få lash lift andre steder, fordi mine vipper er meget stærke, men med NP beautys produkter, har jeg formået at lave et flot lash lift på mig selv der bare holder 😍🫶🏼

Kæmpe anbefaling herfra!

May 28, 2023

Kæmpe anbefaling herfra!

Pigerne hos NPBeauty er virkelig kompetente, søde og skaber nogle trygge rammer. Jeg har været glad for den gode sparring og ærligheden ifb. med de behandlinger jeg har fået. Mine resultater er blevet så flotte og naturlige af den grund! Vil varmt anbefale klinikken til alle, som ønsker flotte resultater til skarpe priser. 🙏🏼🌸

June 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan helt klart anbefale npbeauty

Jeg kan helt klart anbefale npbeauty, jeg får altid lavet de flotteste vipper 😍. Servicen er i top, og butikken er altid mega flot. Personalet er så søde allesammen. Kan helt klart anbefale ud fra mine egne oplevelser! :)

June 1, 2023

Take a closer look