1 ratatouille vegetar hentet. Ingen ratatoille, blot 2 mikro brocolli, ikke nok svamp til at samle een champignon, en flage kål??, en streng porre, endikke nok til to hele mundfulde . Lignede seriøst... See more
See what reviewers are saying
Var på Nurs Burger og Steakhouse lørdag, det udvendige giver straks lidt tvivl om det var her aftensmaden skulle indtages, men som Morten Kirckhoff siger "hvad er det bedste der kan ske" Indven... See more
Absurd dårlig betjening! Floor manageren siger bare vi selv skal finde menu kort samt bord, ubegribeligt dårligt! Vi bestilte to sandwich og en nachos. Sandwich’ene var MEGET dårlig og br... See more
Den positive overraskelse
Indvendigt minder det en smule om Bones på sin egen lidt specielle måde, faktisk rigtig hyggeligt.
Endte med at vi fik et par burgere, Route 66 og John the Farmer (kan bestemt anbefale at få tilføjet et spejlæg til sidstnævnte)
Det hele blev hurtigt serveret og var så velsmagende og lækkert. God betjening og inden vi var færdige med vores mad var restauranten så godt som fuld.
Klar anbefaling herfra.
Jag beställde den stora rätten för 600…
Jag beställde den stora rätten för 600 kr, som enligt menyn skulle vara lammkött.
När maten kom var det tydligt att det var adana och inte rent lamm.
Min man åt maten, trots att han inte får äta kalvkött. Därför ringde jag restaurangen och frågade direkt om köttet var lamm. Först sa de ja, men senare erkände de att köttet var blandat med kalv, utan att det stod någonstans i menyn.
När jag frågade varför möttes jag av rop och respektlöst beteende. Det värsta som sades var:
“Är han död efter att ha ätit det?”
Det är oacceptabelt att ge felaktig information om mat, särskilt när det kan påverka människors hälsa.
Jag kommer aldrig att rekommendera detta ställe – vilseledande och fusk.
Vi var på nurs i fredags inden vi…
Vi var på nurs i fredags inden vi skulle til en koncert.
Vi havde booket bord til kl.17.30.
Vi var 4 personer hvoraf den ene kom ca.15 min før vi 3 sidste kom.
Der gik omkring en halv time inden vi fik drikkevare og der gik 1 time inden maden kom - det er simpelthen ikke godt nok.
Derudover passer deres menukort ikke helt. På deres hjemmeside fremgår det at man kan få salatbar som hovedret med lidt brød til. Da vi bestiller dette kommer tjeneren og siger at de ikke har det, men de har grønsager der bliver svitset. Ja tak de var smurt ind i olie. Kan ikke anbefale at komme der.
1,5 times venten på simple retter
1,5 times venten på simple retter, en kunde gik i arigskab - han havde ventet i 2 timer, meget lidt på tallerkenerne og forkert tilbehør til 2 af dem, forkert regning - og alt for dyrt … men smagte fint.
Dårlige oplevelse
Har lige været der og spise vi var et selskab på 8 mennesker og have bestilt bord vi fik øl og vin efter en halv time og der efter fik nogen af os mad 1.5 time efter så da de først var færdig have de sidst ikke får mad i nu det var så dårligt planlagt. Og kun 8 mennesker det var en rigtig dårlig oplevelse ( men det mad vi nået at få var ok )
Rigtig hyggeligt sted med sød…
Rigtig hyggeligt sted med sød betjening. Vores smørrebrød var meget lækkert.
Jeg bestilte carpaccio hos Nuur i…
Jeg bestilte carpaccio hos Nuur i Nyborg, som stod på menukortet. I stedet blev der serveret tynde skiver lufttørret oksekød, hvilket bestemt ikke er det samme. Da jeg høfligt gjorde opmærksom på fejlen, svarede tjeneren blot: "Kært barn har mange navne." Det virkede både arrogant og som en afvisning af min kritik – uden nogen forklaring eller kompensation.
Det var en skuffende oplevelse, og jeg fik ikke det jeg bestilte!! Jeg kommer der aldrig igen, og jeg kan ikke anbefale stedet til andre.
Øv oplevelse på Nur’s
Absurd dårlig betjening!
Vi bestilte to sandwich og en nachos.
Sandwich’ene var MEGET dårlig og brødet af dårlig kvalitet (de var begge dyre).
Nachos’ene var ok, ik noget ekstravagant, men tilpas.
Overordnet dårlig betjening og tjenere der ikke har styr på det, øv.
Meget hyggelig lokation og ligger super lækkert, det er da et plus.
Vi kommer glad igen hvis service niveauet stiger markant.
Byens dyreste pommesfritter
God mad men alt for lang ventetid og dårlig service, og købte en skål pommesfritter for 39 kr og fik en skål med 20 pommes i.
Virkelig lang ventetid og smagsløs mad
Vi ventede over 1 time på vores mad og spurgte flere gange om hvor den blev af men fik bare af vide de har travlt.
Da vi så endelig fik maden var sovsen smagsløs og bøffen fyldt med sener.
Der var mega varmt flere måtte gå ud at trække frisk luft.
Virkelig dårlig oplevelse
Bestilte steak
Bestilte steak, medium stegt.
Fik leveret et sejt stykke kød der var nærmest råt, fyldt med sener. Tilbehøret var brasede kartofler - svampede og bløde.
Bad om bacon - fik 3 stk bløde skiver som jeg betalte kr 29,09 for.
Bestilte vand sammen med drikkelse, fik en flaske som kostede kr 35,00. Første og sidste gang vi besøger dette sted
Vi havde bestilt bord til kl 18.30
Vi havde bestilt bord til kl 18.30
Da vi så skal bestille mad er 50 procent af menukortet udsolgt.
Udsolgt halvanden time efter at aften
Menuen er begyndt.
Flot ikke at informere om det inden man sætter sig til bords.
Perfekt stegte mørbradbøffer,rigeligt…
Perfekt stegte mørbradbøffer,rigeligt tilbehør.
Venlig betjening.
Min bedste anbefaling.
Virkelig lækker og velsmagende mad (vi…
Virkelig lækker og velsmagende mad (vi var tre og og fik tre forskellige retter - alle var meget begejstrede). Meget rar og behagelig betjening. Vi kommer helt sikkert igen!
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad. Vi bestilte burger, løgringe og steak. Det var så veltilberedt og lækkert. Virkelig god betjening. Vi kommer gerne igen.. tak for fødselsdag flag.
Iskolde, mangelfulde og sjuskede burgere samt slaskede pommes fritter.
Vi blev langt fra imponerede over maden. Faktisk var den helt uspiselig. Burgerne var nærmest tørre som ørkensand med ost der var hårde papstykker og totalt iskolde ved modtagelse. De var yderst sjuskede anrettede i papboksen. Den ene manglede teriyaki-sovsen og den anden manglede en lille fjerdedel af den nederste bolle. De tilhørende pomfritter var kolde, bløde og oliesjaskede og var ikke saltede. At maden var kold KAN skyldes den lange leveringstid, som Wolt havde, men det frikender ikke restauranten for ansvaret for hverken de tørstegte bøffer og papstive ost; den sjuskede anretning; bollen, der havde tabt en del; den manglende sovs og pomfritternes tilstand. Vi har egentlig været ret begejstrede for Nurs, men noget er sket for kvaliteten har ændret sig til det værre den tid, vi med jævne har spist eller fået leveret maden fra dem. Trist, men det er vores oplevelse.
Fra fem stjerner til nul stjerner
Jeg snakket med tjeneren da min rib eye var mere fedt og brusk end der var kød og det viste de godt fordi de ikke havde fået samme rib eye som de plejer så de havde fået mange klager over den han trækker 15% fra prisen fordi de ved den er meget dårlig i kvaliteten da de havde fået mange klager så jeg forstår slet ikke at de stadig serverede den
Nuurs Nyborg
Nuurs Nyborg
300kr for en Ribye der var fyldt med sener, og sejt som bare pokker....halvdelen skulle skæres fra. Grøntsagerne lignede noget der var hakket ud med en økse, og der er på ingen måde kælet for menuen. Havde bestilt whisky sause men fik noget andet. Det har tidligere været ok, men nu er det bare en pengemaskine og med ufattelig ringe råvare.
Jeg kommer der sku ikke igen og den her dårlig oplevelse bliver fortalt alle steder jeg kommer.
Ærgerligt at det var takeaway......ellers havde de ikke fået en krone.......hold jer væk hvis I ikke vil have ødelagt hyggen.
Burgerbar i forfald.
Burgerbar i forfald.
Har egentlig godt kunne lide deres mad, men den bliver ringere og ringere. Kolde burger og pomfritter der er brændte og smager af gammel friture. Standarden er faldet meget siden de startede. Oplevelsen er bedre på McDonald.