Domeinkaper
Domeinkaper, sluwe vos en nul vaardigheid! Buiten belastingen brengt deze man niets bij aan onze samenleving
Als je echt níéts kan in je leven, weet je het opeens: word domain squatter. Registreer een willekeurig Nederlands woord, laat het tien jaar leeg staan, en vraag 2500 euro zodra iemand beleefd komt vragen. Knap hoe weinig je kan doen en er toch van kan leven.
Voor de twijfelaars: in 2021 veroordeeld door CEPANI wegens gebruik te kwader trouw. Portfolio van 35.000+ domeinen zonder enige activiteit. Publiek opzoekbaar.
Zeer negatieve ervaring. Hebben een businessmodel uit de jaren 90 afgestoft, namelijk domeinen parkeren en belachelijke bedragen voor vragen. Mooi model als je verder werkelijk helemaal niets kunt.
Advies: wegblijven!!!
De review van: Jim van den Heuvel
Is een fake review op Trustpilot, zowel van NVA-online als van babygebaren.nl !!! Van deze laatste site is NVA-online ook de eigenaar.
Jim van den Heuvel is een Trustpilot account aangemaakt door Niek van Alphen van NVA.
Foto betreft een Russisch fotomodel.
Zegt genoeg over deze persoon/dit bedrijf !
Poe, gewoon een ordinaire witteboordencrimineel. Domeinkaper, internetpiraatje.
Ik heb 5 domeinnamen met mooie waardes kunnen kopen van dit bedrijf. Ging enorm makkelijk, en levering was snel! Top service
Dit bedrijf handelt in domainnamen tegen een bijzonder oneerlijke prijs. Zowel mijn naam als achternaam is in hun handen. Mijn voornaam is geregisteerd nadat ik contact met hun heb gehad. Ik ga geen 1500 (per stuk) betalen voor een NL domain van mijn naam of achternaam.
Dit "bedrijf" koopt reviews en levert niets... triest voor woorden... vermijd dit "bedrijf"...
Prima bedrijf, domeinnaam gekocht en de code al binnen een uurtje in mijn inbox. Ik snap de reviews over prijzen maar sommige namen zijn nou eenmaal geld waard.
Oneerlijk, onethisch.
Ik probeer al jaren een domeinnaam te verkrijgen, omdat het om mijn achternaam gaat. Zonder andere reden dan makkelijk winstbejag heeft Niek van Alphen deze domeinnaam geregistreerd, om deze zonder meerwaarde te verkopen voor 1700 euro.
Dit heet domeinkaping.
Op Google noemt dit bedrijf zichzelf een reclame bedrijf, maar een reclame bedrijf biedt een dienst.
Learn more about other kinds of reviews.