Nyholm Copenhagen

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Ventede længe og modtog ikke sko

Ventede længe og modtog ikke sko, jeg havde bestilt. Beklagede mig pr. mail. En Hjørdis vendte tilbage og skrev, de var et registrertet firma. Så prøvede jeg igen efter jeg havde fået pengene retur (ca. 1100 kr) - og har nu ventet rigtig længe igen. Ingen svar på min mail til samme "Hjørdis" - så desværre - lad være at købe der. Useriøst firma.

August 20, 2025
Advertisement

Fup firma

Fup firma, leverer skod varer i dårlig kvalitet.
Efter 1 mdr. levering kom der plastik og polyester sko/tøj.
Returnering skal foretages til Kina....
Lad endelig vær med at købe hos dem.

August 30, 2025
Advertisement

FALSK SIDE

FALSK SIDE, læs denne besked fra ChatGPT:

Kort version først: der er flere røde flag — jeg ville være forsigtig og undlade at købe der, indtil du kan bekræfte virksomhedens CVR/adresse eller få sikre betalingsmuligheder.

Her hvad jeg fandt (og hvordan du selv kan tjekke videre):
1. En automatisk “sikkerhedstjek”-side vurderer domænet som usikkert / med lav tillid. Det er et klart advarsels-tegn.
2. Selve webshoppen ser professionel ud og lover bl.a. MobilePay, Visa, Mastercard og “30 dages pengene-tilbage” — men layoutet er også et typisk template-look med meget store rabatter (op til ~80%), hvilket ofte bruges af svindelsider. Jeg fandt sideindholdet (forside, kontakt & politikker) men ingen CVR-nummer eller fysisk adresse er synlig (kun en e-mail og åbningstider). Det er et rødt flag i Danmark — lovpligtigt at oplyse virksomhedsdata ved online salg.
3. Facebook/andre sociale beviser mangler eller er tomme (fx Facebook-side uden opslag eller anmeldelser). Det gør det sværere at verificere legitimitet.

Hvad du konkret kan gøre nu (prioriteret):
• Undlad bankoverførsel til privatkonto — svindlere beder ofte om direkte overførsel.
• Hvis du overvejer at købe alligevel: brug kreditkort eller MobilePay med kort/gateway (kort har chargeback), køb kun for et lille beløb først.
• Bed om CVR-nummer + faktura med virksomhedsadresse før betaling. I Danmark kan du tjekke CVR-nummer på Virk/CVR (virk.dk / cvr.dk). Hvis de ikke kan/vil fremvise et gyldigt CVR, så køb ikke.
• Lav en WHOIS/CVR-søgning efter domænets registreringstidspunkt og ejerskab (nyt domæne = større risiko). Jeg kan lave et WHOIS- og CVR-tjek for dig, hvis du vil.
• Tjek produktbilleder med reverse image search — mange svindelsider stjæler billeder fra andre butikker.
• Søg efter firma-/domænenavnet + ord som “scam”, “anmeldelse”, “refund” på Google — jeg fandt allerede en Scamadviser-advarsel.

Min anbefaling: Køb ikke hos nyholm-copenhagen.dk indtil de kan fremvise et CVR-nummer og en rigtig dansk adresse, eller indtil du har bekræftet dem via Virk/CVR + troværdige anmeldelser. Hvis du vil, så kan jeg nu:
• Køre et WHOIS-domænetjek og se alder/registrant.
• Tjekke CVR-registret (virk.dk) på dine vegne for at finde matchende virksomhed.
• Lave en reverse image-søgning på et specifikt produktbillede fra siden.

August 10, 2025

Take a closer look