Jeg har taget uddannelsen som Akasha Healer og er nu i gang med Akasha Healer Level 2 hos Ny Tid Nyt Liv. Derudover har jeg deltaget i flere spændende og udviklende forløb og kurser hos Anne Li. Di... See more
See what reviewers are saying
Jeg har taget tre kurser hos Anneli og synes at materialet er super godt sammensat. Jeg har lært en masse, lært at heale via online træning med enkelte online møder, lært at kode krystaller og opleve... See more
Anneli er en fantastisk indsigtsret og følsom kvinde. Jeg har fulgt hende i et års tid eller mere. Har købt hendes kurser og er aldrig blevet skuffet. Har jeg spørgsmål, er det bare at skrive til A... See more
Company replied
Written by the company
Få hjælp til at aktivere dine åndelige evner og leve det liv du drømmer om.
Gardes alle 27, 2900, Hellerup, Denmark
- anneli@nytidnytliv.dk
- nytidnytliv.dk
People also looked at
Det jeg får ud af Anneli's…
Det jeg får ud af Anneli's meditationer, er så overvældende Stort.

Reply from nytidnytliv.dk
Jeg har taget uddannelsen som Akasha…
Derudover har jeg deltaget i flere spændende og udviklende forløb og kurser hos Anne Li. Disse forløb har alle været medvirkende til at styrke min spirituelle personlige udvikling og til, hvor jeg står stærkt i dag som healer.
Jeg ved, at når Anne Li står bag, så borger det for kvaliteten, og forventingerne indfries.
Derfor kan jeg varmt anbefale Ny Tid Nyt Liv til fremtidige kursusdeltagere.
Jeg har færdiggjort min uddannelse som Akasha-healer
Jeg har færdiggjort min uddannelse som Akasha-healer og har fulgt andre af Annelis kurser. Det er været en ret fantastisk oplevelse/rejse. Det har virkelig fået åbnet op for mange forskellige ting, der skulle arbejdes med.
Man skal være villig til at arbejde med sig selv og det, der kommer frem, men så kan man også virkelig rykke sig.
Det var dejligt, det var online, så jeg kunne gøre det i mit eget tempo. Det gjorde det også lidt ensomt til tider. Jeg ved, Anneli kun er en mail væk, og der også findes facebook, men det var svært for mig at finde overskud til at række ud. Der var så meget andet, der fyldte helt vildt.
Der kunne det have været rart, hvis der var blevet rakt ud til mig ind i mellem fra Annelis side bare for at høre, om alt var okay.
Men alt i alt har det været en fantastisk rejse, og jeg har fået virkelig meget med mig. Så jeg kan kun anbefale både Akasha-healer uddannelse samt Annelis andre kurser.
Hun er meget dygtig, god til at formidle og et meget kærligt menneske, som vil os det bedste.
På min spirituelle vej og søgen
På min spirituelle vej og søgen, har Ny tid, Nyt liv, været en stor milepæl for mig. Da jeg gennem et kursus har rykket mig så langt, ved også at have fundet ud af, hvem jeg er og hvad jeg vil med mit liv.
En ny verden åbnede sig for mig
Jeg er blevet bevidst om mine healings evner, hvilket er ren magi for mig!
-Hvordan har du udviklet dig?
🙏Jeg er på min sjæls rejse for at OPfylde mit Livsformål som tidligere lå latent og ventede i dvale på at blive forløst, nu er tiden kommet. Til at være spirituelKUNSTNER og DANSEhealer
-Hvad var dine forbehold/overvejelse mod at investere i uddannelsen?
🙏Jeg var bange for at jeg ikke kunne forstå denne spirituelle verden og at min omgangskreds ville udstøde mig, så jeg blev alene og forladt. Til gengæld har jeg fået nye bekendtskaber at dele mine evner med!
-Hvad har du nu, som du ikke havde før.
🙏 Jeg har fået en masse videre uddannelser inden for den alternative og spirituelle verden og dermed Åbent for min sjæl og blevet et mere helt menneske med Krop, sind og sjæl lige forbundet, samt fået jordforbindelse og kommet hjem til min essens.
Jeg havde en samtale med Anneli
Jeg havde en samtale med Anneli, hun gav mig et kærligt puf i den rette retning, det er altid en fornøjelse at tale med hende, hun er så vis, tusinde tak🙏🙏🙏
Anneli er en stjerne. Hun er skarp, dygtig og fuld af hjerterum.
Anneli er en stjerne
Den Kosmiske Grals - uddannelse
Som lille pige, havde jeg min egen skat i form af en glansbilledesamling. Det kostbare guld, sølv og juvelerne befandt sig i en telefonbog, hvor jeg havde foldet siderne op i trekanter og lavet sektioner: Børn – babyer. Heste – sommerfugle – andre dyr. Feer – engle. Blomster med glimmer – blomster uden glimmer osv.
Jeg elskede simpelthen min glansbilledesamling. Jeg bladrede, åbnede rum efter rum og betragtede forelsket mine vidunderlige nøje udvalgte glansbilleder – det ene smukkere end det andet. Den kostbare skat åbenbarede sig for mig, som den lå der og strålede op mod mig med hvert eneste farvestrålende billede af liv præget i papir. Glæden og fordybelsen var stor.
Jeg drager en direkte parallel til Annelis uddannelse: Den Kosmiske Gral, som giver mig den eksakt samme glæde og fordybelse. Den er delt op i emner i forskellige sektioner. Nemt, overskueligt og vidunderligt. Denne uddannelse består dog ikke kun af billeder præget på papir men derimod af muligheder for indre udvikling, forvandling, stråleglans. Bag hver eneste fortælling, meditation og indvielse gemmer sig en kostbar juvel, som vil åbenbare sig for dig, hvis blot du åbner dig for det.
Jeg elsker dette forløb!
Da jeg gik i gang med dette forløb blev det for alvor tydeligt for mig hvor lidt jeg var hjemme i min egen krop og at jeg havde en dyb dyb grundlæggende utryghed helt ned på celleplan. Forløbet har været så powerfuldt og forløsende og har hjulpet mig til for alvor at vende hjem til mig selv og skabe tillid til at jeg gerne må være her og at. jeg kan passe på mig selv. Tusind tusind tak :-)
Ren kærlighed til Anneli<3
Jeg har oplevet så meget er blevet forløst gennem de øvelser, meditationer og kurser, som jeg har deltaget på med Anneli <3
Det er en sand transformation med kærligt nærvær og et ønske fra Annelis side om at give den allerbedste oplevelse, guidning og udbytte gennem alt hvad hun tilbyder. Hun er oprigtigt interesseret i, at vi som mennesker slipper alt det tunge, vi ikke længere ønsker at bære rundt på, for at vi på ny kan blomstre i vores liv og kan opnå lige præcis det vi går og drømmer om for os selv.
Hun har en helt særlig spirituel gave gennem healingen, som jeg personligt kun har oplevet som værende helt magisk. Jeg føler mig set, hørt og rummet, som meget få andre mennesker har kunne give mig i min personlige selvudviklingsrejse. Derfor er Annelis så arbejde specielt og står mit hjerte meget nært på alle planer <3
Jeg vil anbefale Anneli og hendes produkter til alle jeg kender og vil ikke være et sekund i tvivl om, at alle der er åbne overfor det, vil modtage et stykke af hendes kærlige væsen og nærværende magi!
Tak 🙏❤️
Tak 🙏❤️
Jeg købte et 21dages meditationskursus med Bebo Din Krop. Jeg er vild med det og er endnu ikke færdig med de 21 dage.
Jeg har følt at det var nødvendigt for mig at tage det stille og roligt. Det er en fed måde og jeg lærte ret hurtigt, at bebo min krop.
Du er fantastisk til at formidle og har en god energi.
Bedste hilsner
Lisbeth

Reply from nytidnytliv.dk
Jeg har købt et par kurser og…
Jeg har købt et par kurser og uddannelser af Anneli. Uddannelserne har været noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og det siger lidt i forhold til alle de forskellige kursuser og uddannelser jeg har været på. De er dybt transformerende og healende. Og jo mere man arbejder med sig selv og får udvidet sin bevidsthed, jo mere får man ud af dem, så det er noget der kan tages igen og igen, og der vil komme noget nyt frem hver gang. Og det værktøjer som jeg står med bagefter er helt igennem fantastiske! Det er fedt både at kunne hjælpe sig selv, sin familie, venner og klienter med dette efterfølgende og se den forandring både jeg og dem bliver ved med at gennemgå når jeg bruger dette 💖🙏

Stor ros til Anneli
Gennem de sidste to år har jeg taget diverse kurser hos Anneli. Min glæde og min taknemmelighed er stor. For Annelis kurser har hjulpet mig til at få styr på så meget indre rod. Hendes meditationer er fantastiske og har været intet mindre end en game changer for mig. Det er hendes mission at hjælpe andre til at finde hjem i sig selv - og præcis det har hun hjulpet mig med.
Anneli er vis og livsklog og har en særlig evne til at sætte sig i sine elevers sted og derudfra give kvalificeret rådgivning.
Og så elsker jeg Annelis uhøjtidelige autentiske stil. Hun er helt sin egen og ikke bange for at vise sin menneskelige og fejlbare side.
Jeg er så taknemmelig for, at mine og Annelis veje krydsedes, og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Reply from nytidnytliv.dk
Jeg har taget Anneli´s uddannelse i…
Jeg har taget Anneli´s uddannelse i Akasha Akiverne og det har jeg aldrig fortrudt. Det har ændret mit liv. Derudover vil jeg sige at Anneli har en helt særlig evne til at få dig helt ned i gear. Helt der ned og ind - hvor tid og sted ophører - og der er fuldstændig fred.
Hun har mine varmeste anbefalinger.
Jeg har taget flere lange og kortere…
Jeg har taget flere lange og kortere kurser/ uddannelser med Anneli som underviser, sidst et kortere healingskursus.
Jeg kan varmt anbefale Anneli som underviser. Hun formidler det faglige stof på en klar og tydelig måde , og hendes fremtræden er autentisk, nærværende og meget kærlig. Jeg har brugt mange, mange timer på Annelis meditationer, som er virkelig transformerende og kærlig støtte i den personlige udvikling . Tak for alt det, du giver til verden❤️
Jeg har fulgt nytidsliv.dk og Anneli i…
Jeg har fulgt nytidsliv.dk og Anneli i årevis.
Jeg er, pr tradition, lidt skeptisk, videnskabs-orienteret.
Som sådan denne gentagne spontagne reaktion: Det kan jo ikke passe, humbug, selv-promovering...
Men gentagne gange har jeg oplevet, via guidede meditationer, mm., hvordan Anneli virkelig kan faciliterer indsigt, total grounding, kropslig bevidsthed, - næsten ubeskriveligt!
Og Akasha-perspektivet er fantastisk!
Jeg er taknemmelig <3<3<3
Stort hjerte
Stort hjerte, stor indlevelsesevne og levende formidling ❤
Bedste julegave
Jeg har deltaget i Anneli's adventskalender uden at vide, der sideløbende blev trukket lod om fine præmier ml deltagerne. Jeg vandt! Og er igang med at uddanne mig til Deep Roots healer, en metode der er let tilgængelig og foregår online. Anneli er superdygtig og god til at formidle. Alt forklares så det er til at forstå og jeg har aldrig haft så let ved at visualisere som via Anneli's stemme og fremtoning.
Vil du fremelske din indre healer, som vi alle bærer på, er nytidnytliv.dk vejen frem. ALLE burde heale sig selv og hjælpe andre. Kom med!
Jeg kan klart anbefale Anneli 👍 jeg…
Jeg kan klart anbefale Anneli 👍 jeg har taget et af hendes 4 ugers forløb Deep Rooths som jeg er så glad for at have været igennem da det har været med til at udvikle mig på min egen rejse ❤️ Anneli er super dygtig og nærværende og ekstrem lyttende og empatisk.
Jeg syntes det materiale jeg har modtaget til dette forløb har været til at gå til og super relevant.
Tak for dig Anneli og din skønne energi 🙏❤️
Endvidere har jeg købt Bepo din krop som også har været super godt 👍