Tandlægerne Ølandshus Reviews 16

4. Dental Implants Periodontist
  5. Dental Radiology
  6. Teeth Whitening Service

Written by the company

Tandlægerne Ølandshus er en tandlægeklinik beliggende centralt på Amager tæt på Amagerbro metrostation. Adresse: Ølandsgade 1, 2300 København S. Vi er en tandlægeklinik, hvor vi tit ender med at kende hele familien på tværs af generationer og vi har mange patienter, der har gået her hele livet. Dette værner vi stærkt om! Vi gør os umage med, at du altid kommer ind til en behandling af højeste kvalitet, under trygge og rolige rammer, så din oplevelse bliver god fra start til slut. Vi giver altid information før, under og efter og giver overslag før behandling. Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken! Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 32 54 30 42. De bedste hilsner, Tandlægerne Ølandshus

4.3

2-star
1-star

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5 stjerner)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5 stjerner)
Jeg kan på det varmeste anbefale denne Lotte! Behandlingen var fuldstændig professionel, og jeg følte mig tryg og godt taget imod hele vejen. Resultatet er intet mindre end fantastisk – man mærker tydeligt både erfaring og stor omhu i arbejdet.

Lotte er utrolig dygtig, rolig og imødekommende, og hendes assistent Mai skabte en varm og behagelig atmosfære med sin venlighed og hjælpsomhed.

Alt i alt en oplevelse, der overgik alle forventninger – det er helt klart alle pengene værd, og jeg kommer uden tvivl igen
Mvh Iman Ali Suleiman

February 16, 2026

Jeg giver 5 stjerner til Sara 🌟

Jeg giver 5 stjerner til Sara 🌟

At gå til tandlægen har aldrig været noget, jeg har glædet mig til – indtil jeg mødte Sara. Hun er noget helt særligt. Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt af hendes varme smil, ro og oprigtige nærvær. Hun formår at skabe en tryghed, som man sjældent oplever – man mærker, at hun virkelig ser én som menneske, ikke bare som patient.

Ydemere syntes jeg hun har den sjældne evne til at kombinere faglig dygtighed med hjertelighed. Hun forklarer alt på en måde, der giver mening, og hendes hænder arbejder med en ro og præcision, der gør, at man føler sig helt i de bedste hænder. Selv de behandlinger, jeg tidligere frygtede, er blevet overkommelige – ja, faktisk næsten hyggelige – fordi hun formår at skabe en så positiv atmosfære.

Man går derfra med en følelse af både taknemmelighed og lettelse – og med et smil, der ikke kun skyldes tænderne.
Sara rammer lige i hjertet. ❤️

Tak for at være den tandlæge, jeg altid har ønsket mig – og for at gøre en forskel med både faglighed, omsorg og varme.

November 11, 2025

Rigtig god oplevelse hos Oelandshus

Rigtig god oplevelse hos Oelandshus

Meget professionel og kompetent behandling, og personalet var venligt og imødekommende. Jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem. Kan varmt anbefales

October 17, 2025

Suveræn personale

Suveræn personale, bedste behandlinger i årevis.
Kunne ikke være mere tilfreds

Kan klart anbefales.

August 1, 2025

Stor anbefaling

Jeg har fået et implantat den 21/8 hos Sara og Stine, var mega nervøs men uden grund, jeg fik den bedste behandling man kunne tænke sig, professionelle og omsorgsfulde var de begge..
Alt forløb som det skulle og jeg følte ingen smerte. Dem kan jeg stærkt anbefale. Jeg vil fremover benytte mig af Ølandshus. Tak for god behandling.

August 23, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Uigennemskuelige ekstra betalinger

Skulle have lavet tandeftersyn og tandresning og fik en ekstraregning på 180 kr fordi tandlægen uopfordret fortalte mig at jeg kunne anvende en børste mellem tænderne. Dette blev kaldt forebyggende caries behandling.

March 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ødelagt tandkød

Skulle have plast på en kindtand, der var knækket et stykke af. Lotte Myrup var rasende over et eller andet, der var sket. Hun mumlede et eller andet om, at tandkødet var irriterende og i vejen, og blev så så voldsom i sin behandling, så jeg lå og hoppede i stolen. Jeg havde ingen smerter, før jeg kom, bagefter har jeg haft smerter, som om jeg får stød i munden. Kom til ny tandlæge, som konstaterede, der manglede et stort stykke tandkød, og at mine smerter skyldes blottede tandhalse ved plastfyldningen. Har levet med smerterne i 5 måneder, og det ser ikke ud til at forbedre sig.

January 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Pisse dyrt for ingenting

Ringer til dem og siger jeg har betændelse i min tand som jeg godt ved de ikke kan lave da den skal opereres ud. Ber om pencilin som jeg før har fået fra dem. Får afvide at min tandlæge er gået på pension og at jeg har fået en ny. Hun vil så gerne ha jeg kommer derop. Kommer derop og siger jeg bare skal ha noget pencilin hvor til hun siger, sæt dig i stolen. Hun tager en finder og et spejl ind i min mund, siger ja du er hævet. Hun går over til sin computer og siger så den skal opereres ud jeg sender en henvisning. Hun gir mig et visitkort og en regning på 421 kr 😮 421 kr for 5 min og for at få en finger og et spejl i munden. Og for at få afvide at hun ikke vil gi mig pencilin da det er dårligt for mave tarm systemet. Seriøst sku jeg betale 421 kr for ikke at få noget ud af det så ku de jo ha sagt i telefonen med det samme at jeg ikke ville få pencilin. Det sku sindsygt.

March 27, 2023

Take a closer look