Aldrig mere!
Jeg har kommet dernede i en periode på 1,5 år, med problemer omkring hævede polypper som jeg før har fået fjernet.
Jeg går med en kontant følelse af tilstoppet og forkølet. En helårs forkølelse. Hun blev ved med at give mig næsespray som jeg skulle bruge, 2 gange i hver næsebor både morgen og aften.
Jeg har fået lavet allergitest dernede på min arm, da hun mener at jeg er allergisk overfor noget som giver mig disse udfordringer med næsen.
Uanset hvor meget jeg brugte den, virkede det ikke. men hun blev ved med at give mig næsespray.
Jeg fik selv lavet en allergitest på OUH, hvor det viste sig, at jeg ikke er allergisk over for noget. Men så mente hun at jeg var allergisk overfor noget man ikke kunne teste, for det var den eneste løsning. Derudover ville jeg skulle bruge denne næsespray (mod allergier), resten af mit liv. Jeg er kun i 20'erne nu.
Flere i min familie har gået dernede hvor de bare har fået udskrevet recept på samme næsespray, hvor det heller ikke virker. nu søger de også andre steder hen.
Et andet familiemedlem, et barn, havde problemer med at trække vejret, og gik dernede i 1 år, igen bare med udskrivning af næsespray. Herefter gik de til en anden øre-, næse-, og hals læge, hvor de fik at vide at næsen har været knust og derefter blevet skæv.
Han er efterfølgende blevet opereret, og kan nu trække vejret igen. Hvordan kan man ikke se det?
Jeg kommer der aldrig igen!
April 5, 2022
Unprompted review