Østjysk Gulvafslibning er billige, men vælge et andet firma.
Jeg skulle have afslebet gulve i flere rum og indhentede flere priser, hvor Østjysk Gulvafslibning var klart billigst.
Ved første besigtigelse kom Lars ca. 30 min. senere end aftalt og jeg hørte først fra ham, da jeg ringede ham op. Vi taler om forskellige behandlinger og bliver enige om hvid lak, da Lars forsikrer at det bliver rigtig pænt og er robust.
Mandskabet mødte op på aftalte dag og tid og gjorde et ihærdigt stykke arbejde med at slibe gulvene i første rum. De følgende dage bliver gulvet lakeret af flere omgange og efter udført arbejde konstaterer jeg flere mangler.
- Ujævn lakering og "tørre" områder
- Tydelige striber i lakering fra brug af rulle
- Manglende brug af pensel mod væg (= 1-2 cm. af gulvet mod væggen afviger i farve)
- De har glemt at lukke døren, så der er tydelig farveforskel mellem gulvet og bag døren
- Meget hvide plamager/søer af lak mod væg
Jeg gør straks opmærksom på dette og fremsender fotos til Lars. Efter meget skriveri frem og tilbage, viser Lars tegn på stolthed for sit fag og går Lars med til at besigtige gulvet, inden mandskabet fortsætter i de øvrige rum.
Lars vil komme straks efter kl. 7 og inden kl. 7:30, som han skriver, men kommer først på adressen kl. 8:10 - uden at ringe og sige at han bliver forsinket, velvidende at jeg bliver hjemme fra job for at mødes med ham.
Efter 10 minutters søforklaringer og beretning om hvor svært at er at arbejde med hvid lak foreslår jeg, at hvis han er tilfreds med at aflevere dette arbejde og ikke vil udbedre det, så må han i det mindste give et afslag og noget lak så jeg selv kan udbedre det.
Det var ellers ikke meningen med at hyre et gulvfirma!!
Efter afslutning af de sidste rum kan tilføjes flere punkter til mangellisten:
- Manglende spartling af mærker, der ikke kan slibes væk, som lovet
- Manglende påsætning af ny fejeliste efter aftale
- Støv fra afslibningen er lakeret ind i gulvet i klumper (+ en flue), som giver huller ned i lakken, hvis de kan skrabes væk
- Farveforskel bag dør
Efter sidste arbejdsdag er der smidt en faktura i postkassen.
Vi har på dette tidspunkt ikke gennemgået arbejdet i de sidste rum og Lars har selv fundet på et afslag, som han mener er rimeligt.
Det er en fuldstændig uacceptabel fremfærd og behandling man får ved dette firma og jeg vil bestemt ikke anbefale andre at få hvidlakeret sine gulve af Østjysk Gulvafslibning.
De kan muligvis være bedre til andre behandlinger.
December 15, 2015
Unprompted review