Occasionkeuring Nederland Reviews 20

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Company replied

Company replied

Company details

1. Car Service

Written by the company

Als je een tweedehands auto of camper op het oog hebt, wil je niet voor verrassingen komen te staan. Laat daarom via Occasionkeuring Nederland de auto keuren bij een van onze 500+ keuringsstations, verspreid over heel Nederland. Wij controleren jouw auto van top tot teen. Na afloop ontvang je het keuringsrapport met daarbij onafhankelijk advies. Vandaag aanvragen is morgen keuren!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Wat een prettig bedrijf om mee samen te…

Wat een prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze denken goed mee en geven eerlijk en deskundig advies. Wij zouden Autonoah absoluut aan iedereen aanbevelen. Het team werkt snel, communiceert duidelijk en houdt je met uitgebreide updates goed op de hoogte. Bovendien doen ze vaak zelfs meer dan vooraf afgesproken. Kortom, een uitstekende ervaring – een dikke tien. Daarbij zijn ze ook nog eens scherp geprijsd.

April 13, 2026

Topervaring

Topervaring. Fijne garage en duidelijke keuringen. Ik kon meekijken en had binnen 15 minuten na de keuring het rapport al binnen. Top

October 24, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Het geeft wel wat zekerheid

Het geeft wel wat zekerheid, maar je wordt wel in een hokje gestopt tijdens het keuren, je kunt zelf er niet bij zijn of wat vermelden

October 17, 2025

Reply from Occasionkeuring Nederland

Bedankt voor je review! We begrijpen dat het fijn kan zijn om bij de keuring aanwezig te zijn. Vanwege de veiligheidsregels in garages is het helaas niet altijd toegestaan om tijdens de keuring in de werkplaats te blijven. De monteur voert de inspectie daarom zelfstandig uit, neemt na afloop uiteraard alles met je door en beantwoordt graag je vragen over de bevindingen. Fijn dat de keuring je in ieder geval extra zekerheid heeft gegeven!

Rated 4 out of 5 stars

Met een goed gevoel een auto kopen

Het maken van een afspraak ging heel makkelijk en snel via de website. Ik kon binnen twee dagen terecht bij een garage. Toen ik aankwam bij de garage van de aankoopkeuring, was het een beetje vaag omdat de garage me niks uitlegde wat er ging gebeuren maar uiteindelijk na zelf te vragen aan het eind, werd alles goed uitgelegd wat er gedaan was. Ik vond het alleen jammer omdat er geweigerd werd om persoonlijk advies te geven, omdat de garagist niet verantwoordelijk wilde zijn voor een mogelijke miskoop. Een pluspunt is dat je eventueel een garantie kan nemen voor de auto die je gaat kopen.

October 15, 2025

Reply from Occasionkeuring Nederland

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het plannen van de afspraak soepel verliep. Wat betreft het persoonlijk advies: tijdens de aankoopkeuring richten we ons vooral op de technische staat van de auto, zodat jij op basis daarvan zelf een weloverwogen keuze kunt maken. Het advies dat onze keurmeesters wél geven, gaat over eventuele gebreken, onderhoud en reparaties die op korte termijn nodig zijn. Hopelijk biedt dat wat meer duidelijkheid, en graag tot een volgende keer!

Top geholpen

We werden snel en erg netjes geholpen met een goede uitleg

October 8, 2025

Reply from Occasionkeuring Nederland

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de uitleg duidelijk was. Graag tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke en kundige medewerkers die snel goed advies geven

vriendelijke medewerkers aan de telefoon die snel en kundig adviseerde over de keuring en garantie. Keuring zelf was binnen een dag gepland en de uitvoering op de dag en tijdstip dat we wilde. Na een uur een prima rapport dat de pijnpunten prima beschreef en duidelijk uitlegt. Daarmee kan je eenvoudig het gesprek met de verkoper op basis van onafhankelijke feiten voortzetten. Garantie voorstel ziet er ook prima uit.
Zou het zo weer doen.

October 6, 2025

Reply from Occasionkeuring Nederland

Bedankt voor je mooie review Joost! Fijn om te horen dat je onze service en het rapport als duidelijk en behulpzaam hebt ervaren. We helpen je graag weer in de toekomst 👍

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring
We kochten een tweede hands auto en lieten deze via occasion keuring Nederland keuren. Hun prijs is hoog ( 200 euro voor de keuring). Toen er problemen kwamen met de auto en ik het keuringsrapport er nog eens bij wilde halen , bleek dat dit niet meer terug te halen was. Er was alleen een link gestuurd en die was verlopen. Toen ik hen daarover belde was het antwoord “ dat onze database het niet aan kan om de informatie op te slaan”.
Ik verwacht voor 200 euro dat ze de informatie per post sturen. Bovendien mag je voor die 200 euro verwachten dat ze beschikken over een fatsoenlijke database waarbij het mogelijk is om informatie terug te halen. Tenslotte wordt dit heel erg slecht gecommuniceerd. Nu is het vooral wel veel geld verdienen en er heel weinig voor teruggeven. Het enige voordeel
Van deze club zou kunnen zijn dat de keuring heel snel is.
Ik zou deze club echt aan niemand aan raden.

September 5, 2025

Reply from Occasionkeuring Nederland

Beste Mariëtte, voor alle klanten geldt dat het keuringsrapport 90 dagen online beschikbaar is om te bekijken, downloaden en opslaan als pdf. Dit vermelden we duidelijk in de e-mail en het rapport bevat ook een pdf-knop om het eenvoudig te bewaren. Na 90 dagen vervalt de link bewust, om te voldoen aan de privacywetgeving en om zorgvuldig met gegevens om te gaan. We vinden het jammer dat je onze service zo hebt ervaren, terwijl we juist staan voor duidelijkheid en transparantie. Je mag ons altijd contacteren als je hierover nog vragen hebt.

Rated 1 out of 5 stars

Doen niet wat ze beloven...

Ten eerste is het al niet zo dat je de volgende dag terecht kunt, ten tweede krijg je een garage vér buiten de 15 minutenzone aangewezen, waarbij ze je ook nog eens een tolweg aan proberen te smeren. Waardeloos bedrijf. Deze review kan nog erger worden als ik niet per omgaande mijn geld terugkrijg. Aanvraag geannuleerd en ik krijg binnen een paar dagen mijn geld terug, maar als ze het je af kunnen troggelen lukt het binnen één minuut. Schandalig...

June 10, 2025

Reply from Occasionkeuring Nederland

Beste Hans, jammer om te horen dat je het zo hebt ervaren, aangezien een tevreden klant voor ons vooropstaat. Op onze website vermelden we dat de reistijd soms enkele minuten kan afwijken, dit kwam in dit geval door de Pinksterdagen. In plaats van 15 minuten rijden, werd het nu 21 minuten.

Aangezien je de reisafstand te ver vond, hebben we de afspraak direct voor je geannuleerd en uiteraard het volledige bedrag teruggestort. Afhankelijk van je bank en de verwerking via Mollie kan het soms een werkdag duren voordat het bedrag op je rekening staat. We hebben je daarnaast ook een voorstel gedaan voor een afspraak bij ons keuringsstation op slechts 5 minuten rijden, op een andere dag.

Mocht je in de toekomst nog gebruik willen maken van onze diensten, dan staan we uiteraard klaar om je te helpen 😊

Zekerheid! Wow

Waar ik vooral super verrast over was, was eerlijkheid, transpirantie ij de communicatie. Dit creëerde zo een vertrouwd gevoel. Daarnaast is deze mogelijkheid gewoon zo een andere manier van auto's kopen. Je krijgt gewoon meer zekerheid zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Ik beveel het 1000% aan!

October 4, 2024

Aanrader, Betrouwbaar, Professioneel!

Online een afspraak ingepland. Op de dag dat de keuring plaats zou vinden was de verkoper niet aanwezig op afgesproken tijdstip en kon ik de auto niet naar betreffende garage rijden. OKN was echt super in ondersteuning in deze. Daarna een tweede poging gewaagd en deze keer ging het goed. Alles verliep goed. Verkoper had de auto netjes klaar staan, de garage die de keuring uitvoerde waren super gastvrij. Na de keuring werd er mondeling de bevindingen doorgenomen, het werd opgesteld in het rapport welke binnen korte tijd via OKN in mijn bezit kwam. Uiteindelijk het keuringsrapport doorgenomen met de verkoper. Binnenkort rij ik in een goed onderhouden en veilige auto. Dit dankzij OKN, waar de service verder gaat dan plannen maar humaniteit ook hoog bij hun in het vaandel staat. Ik raad OKN dan ook zeker aan!

October 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Prettiger rijden met een keuringsrapport van OKN!

Na verliefd geworden te zijn op een camper toch maar eerst even een aankoopkeuring laten doen.
OKN wist de camper op zeer korte termijn in te plannen bij een garage dicht bij de verkopende partij. Hier zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Het rijdt lekkerder met een goed keuringsrapport!

November 6, 2023

Reply from Occasionkeuring Nederland

Top, daar doen we het voor Lars! Veilig de weg op met Occasionkeuring Nederland. Wij wensen je veel rijplezier met de camper.

Rated 5 out of 5 stars

Absoluut een aanrader bij mogelijke aankoop van een occasion!

Op aanraden van iemand anders een aankoopkeuring laten doen, ondanks dat mij bekend was dat de auto technisch in goede staat was. Heel vriendelijk behandeld bij de garage, die de aankoopkeuring deed. Mocht met alles meekijken. Het heeft mij veel inzicht gegeven in de auto, die ik ook heb gekocht. Zal nooit meer een auto kopen zonder aankoopkeuring.

November 3, 2023

Reply from Occasionkeuring Nederland

Bedankt voor je uitgebreide review Dany! Wij helpen je uiteraard graag weer bij je volgende aankoop.

Rated 5 out of 5 stars

Deze service gebruikt bij de aanschaf…

Deze service gebruikt bij de aanschaf van mijn Renault Twingo. Ze hebben mij super geholpen en ik heb daarna ook de auto gekocht 👌

November 4, 2023

Reply from Occasionkeuring Nederland

Bedankt Ruby voor je positieve review! Wij wensen je veel rijplezier met de Renault Twingo 🚘

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look