See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Platugler..! Er på 2. Dagen uden en ordrebekræftelse, men pengene er trukket fra konto, og ikke bare reserveret. De var allerede trukket mindre end 12 timer efter bestilling. Har ringet en del gan... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hvor vil jeg ønske at jeg havde anmeldelserne herinde inden jeg bestilte fra scam oldschoolman! Blev allerede nervøs da jeg ikke modtog ordrebekræftelse lige efter.. gik så en uge hvor jeg modtog den... See more

Rated 5 out of 5 stars

En webshop der du kan finde alt muligt til mænd, når man løber tør for gaver idéer til både far, kæreste eller bror, så kan man bare tage et kig i deres webshop og så finder man garanteret noget nyt,... See more

Rated 1 out of 5 stars

På deres hjemmeside står som det først man læser "vi afsender inden 24 timer" - det passer ikke, bestilt for 6 dage siden, og ordren er ikke afsendt endnu. Har skrevet flere gange til kundeservi... See more

1. Barber Supply Store

Written by the company

Vintage produkter til mænd, samt gaven manden fortjener!. Vi elsker Oldschool og alt fra barberings produkter til mande produkter i alle former. Vi værdsætter stil.

1.8

Replied to 20% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Godt udvalg

Godt udvalg.
Der skete desværre en menneskelig fejl, der gjorde, at min pakke ikke var sendt afsted. Jeg skrev til deres support og 2 timer senere fik jeg svar fra Patrick, hvor han beklagede og fik sendt pakken samme dag, med et par ekstra ting til skægget.

Super kundeservice! Jeg kan helt klart anbefale Oldschoolman.dk!

February 23, 2022

Dårlig kundeservice ....!!!!

Jeg bestiller en pakke, som ender 105km fra min bopæl, jeg kontakter bring , som så vil sende den korrekt, men efter 14 dage ender med at returnere den. Så ender med aldrig at få min pakke. De forstod ingen ting i deres kundeservice . Kontaktede så Oldschoolman, skrev hvad der var sket og forventede forståelse fra dem og de straks ville sende den igen. Sådan forløb det sig godt nok ikke. Aldrig er jeg mødt af frækkere medarbejder, som er alt andet end klar til at hjælpe mig. Svaret er først at jeg kan betale yderlige 30kr for ny Porto hvis jeg vil have min pakke, da de ellers mister penge på mit køb. Så hellere jeg mister penge som kunde og betaler dobbelt for deres fejl, end de retter op på deres fejl og giver en beklagelse over hvad der er sket. Jeg forklare det ikke kan være rigtigt jeg skal betale for deres fejl, og her bliver så bedt om at slappe af..! Medarbejderen er så fræk i sin mund i mail korrespondancen, at jeg beder ham returnere mit køb og stoppe med at sende flere flabede mails. Jeg anbefaler ikke at støtte dette firma. De er ukompetente og er skide ligeglade med deres kunder . Handler ALDRIG med dem igen...!

February 19, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Ekstremt dårlig service, ikke styr på noget

Bestilte julegaver d. 8/12, og fik besked om at de ville blive leveret hhv. 11/12 og 18/12.
Jeg hører derefter intet, før den 18/12, hvor jeg modtager en pakke, der så kun indeholder halvdelen af de ting jeg har bestilt. Hele beløbet er trukket fra min konto.
Jeg kontakter dem, og de beklager, og siger de vil sende en pakke med den manglende ting den 22/12, som muligvis kan nå frem inden den 24. So far so good.
Jeg modtager intet, så skriver til dem den 26/12, hvorefter han (Patrick) bare svarer med tracking-information fra pakken den 18/12, der som bekendt kun indeholdt én ud af de to varer jeg havde købt.
Jeg svarede at jeg gerne ville benytte mig af returretten på den anden ting, og siden da har jeg intet hørt. 3 emails, 2 telefonopkald inkl. telefonsvarerbeskeder, og intet svar.
Jeg sendte pakken retur, og kan se at postbuddet ikke har kunnet levere den, så nu ligger den og venter på et posthus. Jeg tvivler på at jeg nogensinde kommer til at se mine penge, og om jeg mon får min (ubrugelige) pakke retur.....
Dårlig service - så skuffende!!

*****UPDATE*****

Efter min anmeldelse her på trustpilot, kom der endelig "hul igennem" til Oldschool Man, i form af en vred mail pga. min dårlige anmeldelse. Efterfølgende har jeg dog fået mine penge retur (pånær de 80 kr det kostede at returnere varerne), og nu har jeg så også fået min pakke retur, fordi den ikke blev afhentet på posthuset... Jeg har ikke tænkt mig at bruge mere tid og energi på dette.
Alt i alt en virkelig rodet affære. Jeg forstår, at tiden lige nu med nedlukning og corona er svær for små virksomheder, hvilket også er derfor jeg i første omgang valgte at handle hos sådan en, men hele forløbet her har bare været præget af dårlig kommunikation og elendig kundeservice, og der har ikke været styr på hverken levering eller returnering af varer.

January 16, 2021

Dårlig oplevelse

Bestilte en vare d. 01. december. De indlevere den først til Bring d. 11 december - pakken er fortsat ikke engang på vej.
Jeg har skrevet til dem, og de fejer mig bare af med undskyldninger.

Dårlig oplevelse

December 14, 2020

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg har lige modtaget et mega fedt skægpleje sæt! Leveringen gik så hurtigt, at det nærmest føltes som om jeg bare fik sættet stukket i hånden ligeså snart jeg havde bestilt! Mere kan man sgu ikke forlange.
Alt i alt - god service, godt udvalg og gode priser!

December 2, 2020

God Service!

Jeg havde en del spørgsmål inden jeg foretog mit køb så jeg ringede til Patrick og fik svar på mine spørgsmål med det samme. Der er ikke en finger at sætte på servicen :)

December 13, 2019

Take a closer look