OnceWall Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jag fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande ända från början. Fick en offert och förslag på byggfirma som hade satt once wall förut. Det blev jättefint! Jag behöver aldrig måla huset mer under min... See more

Rated 5 out of 5 stars

När vi beslutade oss för att renovera vår slitna husfasad under sommaren-22 föll valet på OnceWall. Detta har vi inte ångrat! Vi fick mycket bra support från dag 1, alla leveranser gick utmärkt och ma... See more

Rated 5 out of 5 stars

Toppenföretag att ha att göra med. Niklas är en riktigt bra kille som är nåbar för råd även på obekväma tider såsom helger etc. Dessutom är ju produkterna väldigt gedigna, känns att det är bra k... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Var skeptisk i början för som snickare tänker man att det såklart ska vara en trä fasad. Men efter att ha jobbat med materialet och sett slut resultatet så kommer jag välja detta framför vanli... See more

Company replied

Company details

1. Hardware Store

Information provided by various external sources

Med OnceWall får du en snygg vägg som aldrig kommer att behöva målas och som endast behöver minimalt med underhåll.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Helnöjd

Ångrar inte en sekund att vi valde OnceWall när vi skulle byta fasad. Bra pris och snabb leverans. Riktigt bra bemötande hela vägen från offert till färdigt montage.
Det känns väldigt skönt att veta att man nu skaffat sig en underhållsfri fasad

November 28, 2021

Reply from OnceWall

Tackar för de fina orden! Lycka till!

Rated 5 out of 5 stars

Inget att tveka på- helt klart bäst

Från första fundering och planering till slutförandet av vårt fasadbyte har OnceWall supporterat på bästa sätt. Kunniga och oerhört serviceinriktade. Vi fick prover och föll för Exklusiv panelen. Pris, hållbarhet och miljö var i fokus när vi gjorde vårt val. Nu ser huset helt nytt ut och vi kan börja fundera på nästa projekt. Grannar har alla kommit och sagt hur fint det blivit och att vårt hus “lyser”.
Snickarna (som vi anlitade lokalt) har också enbart varit positiva till materialet och hur smidigt det är att sätta upp. De instämmer också i hyllningarna.

Vi kan verkligen varmt rekommendera OnceWalls produkter och deras fantastiska personal som verkligen är med och stöttar från start till mål.

November 26, 2021

Reply from OnceWall

Jättekul att ni är nöjda:-)

Rated 5 out of 5 stars

Toppenföretag att ha att göra med

Dessutom är ju produkterna väldigt gedigna, känns att det är bra kvalité!

Vi är väldigt nöjda med allt från företag till produkter!
Rekommenderas varmt!

September 2, 2020

Reply from OnceWall

Tack för de fina orden. Mycket trevlig kund som verkligen skapade ett gott resultat. All lycka i framtiden med det fina huset. Smögen är nu en än vackrare plats:-)

Superbra service

Superbra service, mkt lättmonterad panel som efterliknar trä mkt bra.Underhållsfri och finns i i diverse utförande.
Detta är framtiden.

April 24, 2020

Positivt förvånad!

Som många skriver var jag också skeptisk till en början, men supertrevlig slutprodukt. Lätt och smidig att montera. Nöjda kunder!

April 22, 2020

Riktigt fin slutprodukt!

Riktigt fin slutprodukt. Lättarbetad vid installation.
Har Monterat hos kunder och kommer framöver köpa till mitt eget hus!

April 22, 2020

Reply from OnceWall

Roligt när riktiga proffs gillar våra produkter:-)

Färdigmålat!

Har länge drömt om en fasad jag aldrig mer behöver måla.
Äntligen :)
Mycket nöjd med service och bemötande också.

February 18, 2020

Tackar för de orden!

Kul att du är nöjd:-)

Rated 5 out of 5 stars

Resan till ny fasad varit lång

Jag kan säga att Allt med OnceWall har fungerat riktigt bra. Jordnära personer och bra kontakt mot kund. Tog tog en bra stund att hitta rätt material men när vi fick tillkänna detta materialet så var det inte så svårt längre. Detta material vinner på alla punkter över de andra.
Miljö,Hållbarhet,Ekonomi,Underhåll och montering.

Kan inte mer än säga att ta kontakt och undersök innan ni beslutar något annat.

February 13, 2020

Reply from OnceWall

Tack för det fina betyget. Jätteroligt att du är nöjd!

Vi önskar dig all lycka och välgång med såväl din fasad som allt annat i livet.

Rated 5 out of 5 stars

Blev förvånad om hur bra detta var !!!

Men efter att ha jobbat med materialet och sett slut resultatet så kommer jag välja detta framför vanlig trä panel alla dagar i veckan.

Skall man göra en fasad renovering så tycker jag man ska kolla på detta alternativet också.

Tummen upp 👍

June 13, 2019

Reply from OnceWall

Fantastiskt fina vitsord! Tackar för detta!

Vi älskar fina vitsord:-)
OnceWall

Underhållsfri och supernöjd

Jag har letat efter fasad som jag slipper Underhålla.
Fastnade för Oncewalls Smålandspanel som är helt suveränt snygg!!! Hur enkelt som helst att sätta upp och faktiskt grymt gedigen och slutresultatet blev galet snyggt!!
Rekommenderar Oncewall till alla som inte vill måla mer och rekommenderar att klä in fönster, vindskivor mm med plåt..

Fick när jag beställde fasaden även med monteringsanvisningar så väldigt enkelt att montera, faktiskt enklare än träfasad.

January 4, 2019

Reply from OnceWall

Tack så mycket för de fina orden.

Kul att du skickade in bider!

MVH
OnceWalll

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look