Outlet Parts Reviews 20

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk leveringstid 😍 Bestilte dele til en knallert tirsdag aften. Allerede onsdag formiddag modtog jeg en mail om at varerne var afsendt. I dag, torsdag har jeg hentet pakken i pakkeshoppen - a... See more

Rated 4 out of 5 stars

Udmærket forløb ifm. bestilling af varer til min nevø. Skulle hjælpe min nevø med bestilling af reservedele og det gik fint. Levering kunne godt være en anelse hurtigere

3.6

3-star
2-star
1-star

Nem og god service

Købte en hjelm i str M, som var lidt mindre end tidligere str M hjelme, jeg ville overskride de 14 dages retur ret, hvis jeg skulle bestille en str L. Skrev og spurgte om det var muligt og forlænge retur fristen, så jeg kunne bestille en str L. Det var helt ok, jeg bestilte en str L som passede perfekt. Super nem og og god service.

June 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Outlet-parts vil ikke hjælpe med et billed af varen.

Skidt i ikke har billeder af varene på jeres webside .Dårlig service i ikke kan sende et billed af varen når i har varen op lager. jeg skal købe varen få den sent og pak den op for at kunne se den.sende den retur vis det ikk er den rigtige vare. Og skal sikker betale for retur. står og skal bestille vare for over 5000kr outlet-parts vil ikke hjælpe med et billed. Når deres egen webside siger der snart kommer et billed .

March 19, 2025

Virkelig god service

Virkelig god service. Havde et skjold som knækket dsv. Men ringet ind og fik sendt et nyt og kom dagen efter. Så virkelig god service og gode kommunikation

October 10, 2023

Købte et skjold til mig Pgo Hot 50

Købte et skjold til mig Pgo Hot 50, lidt efter skrev de til mig at bestillingen var anulleret og at jeg ville få mine penge tilbage, efter lidt tid skrev jeg til dem, de svarede at de havde glemt at anullere transaktionen og at de gjorde det med det samme, men har stadig ikke fået mine penge efter 1 uge...

June 9, 2023

Nu har jeg handlet med dem 3 gange

Nu har jeg handlet med dem 3 gange. Første gang var det et skjold sæt til knægtens scooter, i en farve de kun har i sæt. Knægten får så ødelagt styr skjoldet 😔 men så super en service finder de et frem og ligger i kurv for os, så han kan få et nyt. Altså ikke en normal lagervare.
Vi siger 👍 og tusind tak for hjælpen 😀

March 21, 2023

Helt super

Jeg har købt hos dem en håndfuld gange nu og jeg har stort set intet at sætte en finger på. De har for det meste altid haft delene hjemme og enkelte gange ikke, hvor vi så heldigvis fandt en løsning efterfølgende. Alt i alt vil jeg fortsætte med at købe hos dem hvis behovet er der! 😄

January 11, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Retunering

Det kan være det er mere normalt end jeg kander til men at man selv skal betale for retuneringen er jeg ikke tilfreds med.

December 8, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var egentligt lidt mistroisk…

Jeg var egentligt lidt mistroisk overfor denne side efter at have læst på Trustpilot, samt det er en .com side, men heldigvis tænkte jeg at det jo selvfølgelig altid kun er de utilfredse som laver anmeldelser.

Jeg slog så deres CVR nummer op og kunne til min forbløffelse se at det var den gamle stor importør C.Reinhardt A/S der står bag siden, der vidste jeg at jeg kunne trygt stole på at købe ved dem.
(I burde skrive under Outlet--parts logoet at det er en del af C.Reinhardt gruppen - det ville fjerne mange bekymringer ved os gamle scooter hoveder da I er et kendt navn)

Så jeg valgte at bestille her, da de har mange dele som de andre ikke kan skaffe. Og de dele var endda til halv pris i forhold til de mere kendte shops.
Pakken ankom allerede dagen efter.
Derudover er beskrivelserne på produkterne gode, der er præcist beskrevet hvor hvilke bolte osv. hører til.

Det eneste minus var at den Aksel for Forgaflen som jeg bestilte var afbilledet med en møtrik som desværre ikke fulgte med.

Men igen, I burde virkelig gøre mere opmærksom på jeres baggrund, f.eks. på forsiden lige før "forside produkterne", der skal i tage at skrive at I er en del af C.Reinhardt Import - da det ville fjerne en masse ubegrundet tvivl ved jeres potentielle kunder.

I har fået en ny tilfreds kunde!

May 16, 2022

Fantastisk leveringstid 😍

Fantastisk leveringstid 😍
Bestilte dele til en knallert tirsdag aften. Allerede onsdag formiddag modtog jeg en mail om at varerne var afsendt. I dag, torsdag har jeg hentet pakken i pakkeshoppen - alle bestilte dele er der, de er som forventet. Desværre havde vi store skrupler efter læsning af dårlige anmeldelser - vi tog “chancen” - og det er vi rigtig glade for nu 😊 Alle de dårlige anmeldelser er i hvert fald gjort til skamme i min optik 👍🏼

April 28, 2022

Svindler butik

Skod butik har aldrig fået det skjoldsæt jeg havde bestilt eller fået penge tilbage selv om jeg ringet ind og sagde de bare kunne annullere min ordre efter 5månder da jeg ikke gad vente mere

April 19, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Udmærket forløb

April 10, 2021

Super god butik

Super god butik, originale dele, og gode priser.

Bestilte nogle dele til min scooter igår, og fik dem allerede idag !

December 8, 2020

Bedste side til dele

Meget hurtig levering og varer af bedste kvalitet. Har købt en del dele til min knallert og vil selv sige at hvis delene var på lager gik der ikke lang tid før man fik dem. Men hvis delene ikke var på lager var ventetiden ikke særlig lang. anbefales meget

December 12, 2019

Is this your company?