2.8

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.8

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

Smidigt köp & flexibel kundtjänst

Smidigt köp & flexibel kundtjänst.

Beställde ett lite dyrare och mer avancerat tryckförband som tyvärr utgått ur sortiment. Fick förslag på ett annat som jag avböjde pga bristfällig kvalitet och föreslog istället 2st enklare.

Dagen efter låg det 3st tryckförband i brevlådan.

Enda minus var utebliven återkoppling på sista mejlet, men det löste sig.

April 8, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Hade jag kunnat ge minus så hade jag…

Hade jag kunnat ge minus så hade jag gjort det. Beställer 2 byxor i specifik modell för mitt jobb som OV och ett utrustningsbälte. Varorna skickas direkt och ett intyg på att varorna jag beställt kommer via mail. Hämtar paketet och där är allt annat förutom det jag beställt. Detta är tyvärr andra gången de gör så för min del. Tyvärr var det enda företaget som enligt sin sida hade de byxorna jag sökte i strl c152. Beställ inte därifrån, ni kommer bli mycket besvikna.

September 12, 2025

Bryr sig inte om kunden

De har dålig uppfattning om lagersaldo, inte förrän jag mailade en fråga om varför endast 1 av 2 varor är utskickade fick jag veta att varan var slutsåld. De är riktigt dåliga på att återkoppla! Har efter 9 dagar fortfarande inte blivit krediterad för vara när jag ångrat köp, trots två mail, samt försök att komma fram på telefon (de avslutar själva samtalet med hänvisning till snabbare support via mail, vilket skämt).

June 10, 2025

Defekta produkter importerade från China

Det rekommenderas att undvika att köpa deras produkter som är importerade från Alibaba. Jag har personligen erfarenhet av ficklampor från märket Fitorch och kan konstatera att kvaliteten är mycket bristfällig. Trots att jag köpte två olika modeller, har båda gått sönder inom kort tid.

Företaget tar inget ansvar för defekta produkter och erbjuder varken ersättning eller svar på reklamationsförfrågningar. Dessutom säljer de en bodycam från Philips samt en påstådd "4K-bodycam", vilka kan hittas på Alibaba för cirka 900 kr respektive 550 kr, medan de på deras hemsida listas för 4 000 kr.

March 1, 2025

Känns överlag ganska oseriösa 👎

● Lagersaldo stämmer inte 👎
● Tar lång tid att få svar från support 👎
● Upplevs nonchalant vid mail kontakt 👎
● Tar lång tid att få svar om att makulera order 👎
● Tar lång tid för dem att kreditera betalning 👎
● Känns överlag ganska oseriösa 👎

Kontentan av det hela blir: 🚮
Gör inga köp hos denna aktör.

🟢 Finns andra företag med liknande sortiment❗️

November 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Skulle rekommendera att köpa från...

Jag lade min beställning sent en onsdag, den skickades dagen efter och på fredagen så kunde jag hämta ut min beställning.

Jag hade en fundering kring det jag hade beställt efter att jag öppnat paketet.
Jag mailade denna fråga samma fredag eftermiddag som jag hämtade ut paketet och på söndagen fick jag svar som redde ut min fråga.

Bra priser, snabb leverans och förklarande svar på min fråga, jag kan bara rekommendera denna butik.

March 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Skulle inte rekommendera att köpa från…

Skulle inte rekommendera att köpa från denna butik då deras kundservice inte svarar när man ringer. Man får Maila väldigt många gånger för att få ett svar. När man ringer till ägaren så svarar han inte. Och allt för att be om spårningsnummer. Högst oseriöst företag.

March 5, 2024

Rekommenderar inte

En vecka efter betald order är varan fortfarande inte skickad. Omöjligt att nå support via telefon efter flertal försök, efter mejl får jag till svar att varan inte finns. Hur svårt kan det vara att meddela kunden detta?

February 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kan man få ett mer oprofessionellt svar…

Kan man få ett mer oprofessionellt svar än det jag fick från deras kundservice och från just denna Daniel Jansson. Synd man ej kan lägga upp bild på det men det lyder så här:
"Hej!
Vi är ett bevakningsföretag och har bra tryck på verksamheten just nu, därav är vare sig telefon eller sociala medier prioriterat.
Din order skickades med DHL ifrån oss den 24/9 och varför den har fastnat på deras terminal i Växjö får du fråga dem om och inte oss, vi har inget med deras verksamhet att göra.
Vänligen
Daniel Jansson"

October 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans med bra pris på…

Snabb leverans med bra pris på produkter .
När jag kontaktade dom via mail så fick jag svar på kvällen efter bara 10min med en trevlig återkoppling.
Rekomenderar dom starkt för er som vill ha en bra deal
Tack för allt och kommer handla snart igen

October 10, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look