See what reviewers are saying
Övervakningsbutiken levererar enastående service och bemötande. Jag är mycket imponerad av deras snabba och effektiva support, som löste mina frågor direkt via telefon. En toppenupplevelse som jag def... See more
Company replied
Övervakningsbutiken är en av de få riktigt vitala produkter, tjänster som vi har till vår butik på St Eriksgatan 78 i Stockholm (Hurricane Records) som vi upplever som uppriktigt prisvärt. Färgstark... See more
Company replied
Köpte system för ett par år sen. Bor på mindre gård, så behövde grejer som kunde se långt med bra upplösning, väder tåligt & detta företag hjälpte mig med detta. Är väldigt nöjd med produkterna & även... See more
Company details
Written by the company
Övervakningsbutiken - vi är experter på övervakning! Få fullständig kontroll över ditt övervakningssystem med våra professionella lösningar. Vi erbjuder skräddarsydd hårdvara, professionell installation och pålitlig service. Ta steget mot säkerhet och trygghet med oss idag! På Övervakningsbutiken lägger vi stor vikt på att ge våra kunder en komplett service och fullständig kontroll över sina övervakningssystem, helt utan bindningstider, tredjeparter och dyra månadskostnader.
Contact info
Gruvgatan 35B, 42130, Göteborg, Sweden
- 031-12 56 00
- info@overvakningsbutiken.se
- www.overvakningsbutiken.se
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Grym service till ett förmånligt pris
Grym service till ett förmånligt pris.
Dom kan sin sak!
Toppenbemötande
Toppenbemötande! Sakliga och raka rekommendationer kring larmets omfattning utan minsta säljpush – jag fick hjälp att välja en rimlig nivå istället för att överköpa. Bra och kunnig support vid frågor på köpet. Att utrustningen är Ajax är ett extra plus; känns robust och gediget. Fem stjärnor.
Har varit kund gissningsvis 10 år…
Har varit kund gissningsvis 10 år ,alltid snabb och bra service!
Mycket bra
Mycket bra, kunnig och lösningsorienterad personal med bra produkter

Reply from Övervakningsbutiken On Net Gbg
Mycket professionellt företag som tar…
Mycket professionellt företag som tar hand om sina kunder på bästa sätt.Hjäkpsamma vänliga och kunniga.
Grymt bra support för kameraövervakning i BRF
Väldigt bra support och vid problem kommer hjälpen alltid fort, efter 5 års samarbete med Övervakningsbutiken så är vi fortsatt väldigt nöjda.
Supporten är väldigt kunniga inom sitt område.
Vi är helnöjda!
Vi är helnöjda!
Vi behövde byta ut vårt trådlösa övervakningssystem som börjat strula och fick jättebra information om ett trådbundet system med prisvärda produkter av Övervakningsbutiken. Vi köpte två hårddiskar som vi kopplade ihop med 4 plus 6 kameror. Allt var väldigt enkelt att montera och koppla ihop eftersom vi gjort det tidigare, annars kanske det är bäst att köpa till den tjänsten. När allt var "up & running" kom vi fram till att vi behövde ytterligare 2 kameror vilket Övervakningsbutiken fixade snabbt och enkelt. Nu ser vi i stort sett varje liten del av gården och skulle vi känna att vi behöver komplettera med fler kameror har vi utrymme till 4 till.
Kunnig och trevlig personal
Kunnig och trevlig personal. Bra produkter.
Rekommenderas.
Bra övervakningsprodukter och bra…
Bra övervakningsprodukter och bra vägledning vid val av övervakningssystem. Har proffsig support också när man behöver stöd vid installationen. Mycket nöjda med vårt övervakningssystem.
Bra produkter och bra support
Alltid bra support och bra produkter.
Bra produkter, trevligt bemötande!
Vi har fått glatt och trevligt bemötande och skräddarsytt övervakningssystem som passar vårt företag perfekt, till ett fair price!
Systemet är lättmanövrerat och levererar riktigt bra bildkvalitet!
Kundtjänst har alltid svarat och gett snabb respons.
Toppen service och produkter
Toppen service och produkter.
Tack Theo för all hjälp.
Mycket nöjd med min 4G PTZ kamera
Köpte en 4G PTZ kamera i höstas för bevakning av hus och tomt. Kameran drivs med inbyggt batteri och solpanel. Batteriet har klarat att hålla hög laddnivå trots vintermörker och kyla. Jag gillar att jag kan ha koll i realtid via appen. Tack vare den inbyggda motorn kan den scanna av en vinkel på 180 grader av det bevakade området remote. Kameran klarar 360 grader men pga dess placering begränsas den till 180. Utan motor skulle jag behöva två kameror för att scanna samma område. Filmerna håller god kvalitet i dagsljus och mörker. Supporten är kompetent och har ett professionellt bemötande. Jag är mycket nöjd med mitt köp.
Bra stöd…
Bra hjälp när jag behövt hjälp (vid två tillfällen).
Känns även väldigt bra att ni hör av er med jämna tillfälken
Proffsiga och mycket bra kvalitet!
Bra kvalitet på kamerorna!
Bra app till telefonen!
Mycket bra och trevlig support!
Snabba leveranser!
Och bra priser så klart!
Bra service
Bra service och snabb och bra hjälp vid installation. Kan rekommendera dem varmt!

Snabb
Snabb, adekvat hjälp.
Från proffs till amatöranvändare.
Mycket nöjd.
Tack Samuel //Tony, Söder Sportfiske

Reply from Övervakningsbutiken On Net Gbg
Kunnig personal som vet olika lösningar…
Kunnig personal som vet olika lösningar och har bra svar på alla frågor. Deras tekniska support står högt i klass./ Leif

Reply from Övervakningsbutiken On Net Gbg
Ett mycket professionellt företag !
Ett mycket professionellt företag med kunnig & serviceminded personal som besvarar inom bra tid.
Vi på Stiftelsen Fryshuset i Stockholm rekommenderar denna entreprenör starkt !

Bra produkter & service
Mycket bra urval av produkter samt så är jag väldigt nöjd med servicen jag fick, tack!

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.