Toppenbemötande! Sakliga och raka rekommendationer kring larmets omfattning utan minsta säljpush – jag fick hjälp att välja en rimlig nivå istället för att överköpa. Bra och kunnig support vid frågor... See more
See what reviewers are saying
Övervakningsbutiken levererar enastående service och bemötande. Jag är mycket imponerad av deras snabba och effektiva support, som löste mina frågor direkt via telefon. En toppenupplevelse som jag def... See more
Company replied
Övervakningsbutiken är en av de få riktigt vitala produkter, tjänster som vi har till vår butik på St Eriksgatan 78 i Stockholm (Hurricane Records) som vi upplever som uppriktigt prisvärt. Färgstark... See more
Company replied
Köpte system för ett par år sen. Bor på mindre gård, så behövde grejer som kunde se långt med bra upplösning, väder tåligt & detta företag hjälpte mig med detta. Är väldigt nöjd med produkterna & även... See more
Company details
Written by the company
Övervakningsbutiken - vi är experter på övervakning! Få fullständig kontroll över ditt övervakningssystem med våra professionella lösningar. Vi erbjuder skräddarsydd hårdvara, professionell installation och pålitlig service. Ta steget mot säkerhet och trygghet med oss idag! På Övervakningsbutiken lägger vi stor vikt på att ge våra kunder en komplett service och fullständig kontroll över sina övervakningssystem, helt utan bindningstider, tredjeparter och dyra månadskostnader.
Contact info
Gruvgatan 35B, 42130, Göteborg, Sweden
- 031-12 56 00
- info@overvakningsbutiken.se
- www.overvakningsbutiken.se
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Installatören (Stojan) var mycket lätt…
Installatören (Stojan) var mycket lätt att ha att göra med! Han gjorde ett mycket bra arbete och gav bra input till placering av kamerorna!!!

Reply from Övervakningsbutiken On Net Gbg
Kan ikke anbefale denne butik
Kan ikke anbefale denne butik.
Leverer ikke 2 års garanti på sine produkter.
Udover det, så når der er problemer, handler det kun om at lave en service års kontrakt for at få hjælp til et hardware problem som faktisk er producentens fejl.
Snabb support och uppföljning av ett…
Snabb support och uppföljning av ett serviceärende för 4 kameror. Supportpersonalen var engagerad och återkom för att följa upp ändringen

Helgen räddad
Ännu en proffsig och saklig hjälp från tekniker på supporten. Här känner man verkligen att kunden är i centrum. Stort tack.

Reply from Övervakningsbutiken On Net Gbg
Mycket bra bemötande rent allmänt
Mycket bra bemötande rent allmänt, snabba beslut innebär bra kontakter å. Toppen

Reply from Övervakningsbutiken On Net Gbg
Supporten från Övervaknings butiken mycket bra.
Kamera utrustningen, inspelare mm fungerar utmärkt. Mycket god hjälp vid igångsättning.

Reply from Övervakningsbutiken On Net Gbg
Ett företag som ger trygghet
Bra och prisvärda produkter med bra kvalitet. Snabb och kompetent kundservice.

Reply from Övervakningsbutiken On Net Gbg
Riktigt grym service & proffsigt…
Riktigt grym service & proffsigt bemötande! Rekommenderar starkt!

Reply from Övervakningsbutiken On Net Gbg
Kunnig personal och bra grejor
Kunnigt, personligt och trevligt bemötande av personalen. Systemet fungerar väldigt bra. Nöjd helt enkelt!
Rekommenderar starkt
Otroligt nöjd med nya kameran och installationshjälen! Absolut super nöjd🌟

Bra service
Snabb leverans, bra service och proffsig installation. Toppen nöjd med allt och Kim var en stjärna på att installera snabbt och effektivt. Bra grejer för en rimlig prispeng.

Jättebra service
Jättebra service och innehar den kunskap som eftersträvas. Supernöjd!

Kedelig oplevelse!
Køber 2 harddisk optagere med kamera hos butikken hvor det ene er med 1 kamera med bedre opløsning. 8mp hvor de andre er 4mp.
De skulle have et strøm forbrug på 6-5 w & 8,5 watt men viser sig det har watt forbrug på 8,5 watt samt over 12,5 watt som NVR/harddisk optageren kan håndtere.
Det skrives så, men butikken siger de kan sende en POE injector men jeg skal betale fragten!
HVORFOR på noget som er omkring 1 år gammel.
Skal siges at fejlen med højt forbrug kommer når det er vinter og kamera er i kolde omgivelser…under fryse punktet.
NÅR IR opstarter bruger det for meget strøm og herfor slukker POE port ned i NVR.
Det er et Provision anlæg! Med deres top model i 8 CH NVR.
Beskeden var ved køb, at det sagtens kunne kører sammen.
Behøver jeg skrive, det er kedelig behandling!
Yder 1 års garanti, hvilket er uhørt.
Samtidig bedes der om køb af års abonnement for support om hjælp lige over 1 år fra køb.
I Danmark har vi 2 års fuld garanti.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.