Fantastisk service og meget…
Fantastisk service og meget imødekommende.
Perfekt rådgivning og fuldstændig problemfri transaktioner.
Jeg vil til enhver tid anbefale dem til hvem som måtte have behov for en grundig rensning.
Lej eller køb en ozongenerator til Danmarks bedste priser. Lugtsanering af biler, både, campingvogne, sommerhuse, kolonihavehuse, lejligheder, kældre m.v.
Frederiksberg, Denmark
No history of asking for reviews
Fantastisk service og meget imødekommende.
Perfekt rådgivning og fuldstændig problemfri transaktioner.
Fantastisk service på alle måder
Ud over at de ringer en op og vejleder om den bedste maskine til ens behov, så er deres service helt enestående
GLS smed pakken fra dem væk, og mens jeg gik og ventede på at pakken blev fundet sendte de en ny så jeg ikke skulle mangle min maskine. Det er uhørt flot service.
Da GLS fandt min pakke fik jeg bare en returlabel så jeg kunne sende den retur. Det var så dejligt at handle med nogen der går så langt for kunderne
Hvis man skal have en ozonmaskine og god behandling er det her man skal lægge pengene
Professionel rådgivning og vejledning - rigtig god service hele vejen igennem - hurtig levering af ozonmaskinen - godt resultat i en "rygerlejlighed". Kan helt klart anbefale ozonmaskiner.dk - og bruger gerne firmaet igen hvis behovet opstår.
Det virkede over al forventning. Vi var flyttet i et hus der desværre lugtede mega meget af katte tis. Så jeg googlede lidt rundt og fandt ud af at mam måske kunne bruge en ozongenerator. Vi lejede en gennem ozonmaskiner.dk, og allerede efter første gangs brug var lugten faktisk væk. Det er mega dejligt at komme hjem nu, og kunne dufte ens egen friske duft frem for fæl katte tis. Vi har haft den tændt yderligere to gange ganske kort efter anbefaling, for at sikre lugten var helt væk. Men jeg synes allerede den forsvandt efter første brug på 4 timer. Vi bor til info i hus med forskudte plan, og den har blot kørt i kælderen med første gang døren lukket optil da de var nedenunder lugten var. Men de næste gange med døren åben så hele huset kunne få en omgang.
Jeg troede det ville være lidt indviklet at starte maskinen, men slet ikke. Der er udførlig brugsvejledning og returlabel med i pakken.
Det virker!!!
Mvh Mette og tusind tak for stink frit hjem😉
Frank fra Ozonmaskiner.dk er virkelig hjælpsom og yder en kundenær service i særklasse. Vi brugte en maskine til at fjerne lugt i vores bil. Ozonmaskiner.dk kan varmt anbefales herfra!
Virkelig fantastisk rådgivning omkring behandling (af liglugt), fint instruktionsmateriale til maskinen og enestående fleksibilitet omkring afhentning.
Min varmeste anbefaling.
Super god vejledning og service, kan varmt anbefales. Claus Eriksen
Perfekt, nemt og meget effektivt. Alt klapper: God vejledning, nem afhentning på posthuset, returseddel i kassen, meget effektiv behandling, og rigtig god resultat. Hvad mere kan man ønske?
Virkelig god service samt resultat - kan kun anbefales
Ekstrem god service og vejledning op til og under brugen af ozongeneratoren. Jeg skulle fjerne 17 års røg- og nikotinlugt fra et hus med eksponerede trævægge og efter en grundig nedvaskning tog ozonen de sidste spor af lugten.
Jeg kan varmt anbefale ozonmaskiner.dk
Må bare sige 👍👍👍👍👍
Suber vejledning, og fungere mega godt.
Lugten er væk, og det var suber nemt med madkinen.
Så kan kun anbefale på det varmeste.
Vh
Lasse
Lejede en ozonmaskine henover en weekend for at lugtsanere et hus. Manden jeg snakkede med i telefonen var super flink, vejledende og hjælpsom. Han indstillede maskinen inden den blev sendt afsted til os, lagde personlige instrukser med og ordnede retur fragt brevet så det hele var super nemt og ligetil. Og behandlingen var rigtig effektiv til at fjerne røg lugt. Stor anbefaling herfra.
Super god og hurtig service. Rigtig god vejledning på trods af flere spørgsmål og gentagende opkald. :-)
Efter at have overtaget en gammel ryger lejlighed som lugtede af gammel røg har orzonmaskinen virkelig hjulpet og kan varmt anbefales.
De bedste anbefalinger herfra.