Company details

1. Bricklayer

Written by the company

Murerforretning i Jammerbugt og Vesthimmerlands kommuner.

4.3

2-star
1-star

Jeg kan kun varmt anbefale p-byg 👍

Jeg kan kun varmt anbefale p-byg 👍
Philip har her i 2025 bl.a lavet nyt badeværelse, lagt nye klinker på gulve forskellige steder i mit nye hjem og MEGET andet og kun med det flotteste og bedste resultat 👍Philip har sans for de fine detaljer, ser muligheder fremfor begrænsninger, han rådgiver og støtter til flotte kreative løsninger, han er pligtopfyldende og holder aftaler og han sprudler af faglig stolthed.

May 16, 2025
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

En sjældent dygtig og samvittighedsfuld murer

Vi har fået lavet badeværelse, og alt fungerede perfekt. Alle aftaler blev overholdt, kvaliteten af arbejdet var langt over forventet, perfekt på enhver måde, æstetisk og håndværksmæssigt. Vi kan kun give vore bedste anbefalinger

December 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

En håndværker der lever op til sit fremragende rygte.

I forbindelse med renovering af hus, skulle der laves en hel del murerarbejde med bl.a. nye badeværelser, mure der skulle flyttes og udskiftning af samtlige fliser i huset.
Jeg havde fået anbefalet Murermester Philip Schiønnemann fra P Byg og var på forhånd indstillet på, at der kunne være lidt ventetid, da rygtet fortalte, at Philip er en eftertragtet murer.
Nu hvor renoveringsprojektet er vel overstået, må jeg erkende, at murermesteren til fulde lever op til sit gode rygte.
Fra start til slut har Philip været en fornøjelse at samarbejde med.
Han er pligtopfyldende og overholder de indgåede aftaler i enhver henseende.
Han er imødekommende og altid nem at få fat i.
Bedst af alt bærer hans murerarbejde hele vejen igennem præg af høj faglig kompetence og stolthed. Han er en håndværker, der ikke går på kompromis eller laver ugennemtænkte løsninger.
Udover det høje håndværksmæssige niveau, er han kreativ og inspirererende i forhold til problemløsninger, der giver et smukt resultat.
Han er virkelig god til at nytænke og rådgive i muligheder, man som kunde aldrig selv ville være kommet i tanke om.
Slutresultatet står knivskarpt og meget smukt. Det bliver bemærket og kommenteret af både andre håndværkere og af selv de største perfektionister i omgangskredsen.
Philip får de allerbedste anbefalinger med herfra.

March 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super håndværker og rar person

Vi skulle have vores badeværelse renoveret med nye fliser mm - og havde inden da fået gode anbefalinger om Philips arbejde - og vi må sige, at han til fulde har opfyldt vores forventninger. Philip er en fantastisk håndværker og er utrolig pligtopfyldende og er god til at komme med ideer og løsninger. Vi kan kun give ham vores allerbedste anbefalinger og skal vi bruge en håndværker igen, har vi heldigvis Philips nummer.

April 18, 2024
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

En helt fantastisk oplevelse……

Vi har haft den store fornøjelse, at have Phillip til at udføre murerarbejdet på renovering af badeværelse og gæstetoilet. Vi er så glade for resultatet. De aftaler vi har lavet er overholdt til “punkt og prikke”. Er meget omhyggelig og effektiv i sit arbejde. Man er ikke i tvivl om, at han har en stor faglig stolthed. God til at kommunikere med de andre håndværkere på projektet, således arbejdsgangen har “kørt på skinner”. Derud over er Phillip en glad og positiv person og vi giver de bedste anbefalinger herfra.

April 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har kun rosende ord for Phillip og hans…

Har kun rosende ord for Phillip og hans arbejde!

Fra start til slut har Phillip været sød og behagelig at snakke med, og han kom med en fair pris på opgaven.
Vi skulle have sat fliser op i vores køkken, og Phillip var sød til at klemme “den lille opgave” ind i hans travle kalender. Til trods for at vi skulle på ferie og ikke var hjemme, var Phillip frisk på at låse sig ind og sætte fliserne op. Og han var sød til at sende opdateringer og billeder undervejs.
Vi er så glade for resultatet!

Jeg kan kun anbefale Phillip, og vil til enhver tid bruge ham til andre opgaver.

October 7, 2023
P-byg logo

Reply from P-byg

Hej Sara og Mikkel
Tak for jeres rosende ord. Det har været en fornøjelse at arbejde for jer. Det vigtigt for mig, altid at have en god dialog med kunden, og ikke mindst sætte kvalitet højere end kvantitet.
I altid velkommen til at kontakte mig igen.
Rigtig god weekend.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Philip tog sig rigtig god tid til at komme opgaven til bunds - gjorde sig fortrolig med de evt udfordringer han vil løbe ind i og han kom med en præcis og detaljeret estimering af opgaven og en fair og fast pris. Han kom til aftalt dato/tid og blev indtil jobbet var færdig. Ikke noget med at forsvinde i flere dage eller tage telefonen hele dagen - nej, han knoklede fra tidlig morgen til fyraften og havde totalt styr på tingene.

Da han mødte uventet udfordring i form af en kæmpe kampesten lige der hvor drænet skulle lægges, gav jeg ham muligheden for at flytte drænet til et nyt sted. “Nej nej” sagde Philip. Hans faglige stolthed tog over og han fik stenen til at makke ret og drænet sidder og fungerer perfekt.

Flere gange kom han med løsningsforslag jeg ikke selv havde tænkt på og det gav projektet et top professionelt og flot finish. Han blev færdig til aftalt tid og pris med et resultat som er endnu flottere end lovet.

Server ham en kop kaffe og lidt sødt for han fortjener lidt ekstra, sådan som han hele tiden giver lidt ekstra af sig selv.

Når man finder sådan en perle skal hele verden have det at vide, derfor denne lange lovprisning. En mega overglad kunde med et forrygende flot nyt badeværelse.

September 5, 2023
P-byg logo

Reply from P-byg

Hej Ann
At have besøg af en håndværker, kræver stor tillid mellem kunde og håndværkerene.
Nogle firmaer yder kun det arbejde som kunden giver udtryk for.
Jeg mener det er firmaernes pligt, at fra start til slut, rådgive, komme med lækre og bedre løsninger, og ikke mindst være klar omkring omkostningerne hele vejen igennem. Det giver det bedste resultat i sidste ende, og ingen uventet ekstra regninger.
Du har virkelig lyttet, og været en fantastisk kunde. Og sammen har vi skabt et lækkert badeværelse, bryggers og teknik rum.
Tak for din gode behandling under processen, og glæder mig til næste etape hos dig.
Kan kun anbefale dig som kunde, til alle andre virksomheder.

Philip

Take a closer look