Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mój pies uwielbia karmę od Paka Zwierzaka,je ze smakiem a to dla mnie jasna informacja,że to dobry wybór bo mój pies to niejadek. Z dostawą nigdy nie było problemu,zawsze coś miłego czeka w paczce,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Karma dla psa została szybko przygotowana i wysłana. Profesjonalna obsługa i świetny serwis. Zdecydowanie polecam!

Rated 1 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Zamawiam już któryś raz z kolei karmę suchą i smaczki treningowe dla mojego psa (a jest on wybredny) i jak zawsze wszystko przebiega szybko, profesjonalnie i zgodnie z zamówieniem, a psiak wcina ze sm... See more

Company details

1. Pet Store

Written by the company

Paka Zwierzaka to polska marka powstała z miłości do zwierząt i potrzeby stworzenia naprawdę dobrej karmy dla psów i kotów.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

21 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Szybki serwis i bardzo dobre produkty

Szybki serwis i bardzo dobre produkty. Dziekuje!

July 25, 2026

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Dziękujemy! Cieszymy się, że szybkość obsługi i nasze produkty spełniły oczekiwania 😊🐾

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo szybka i sprawna realizacja…

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a nasza obsługa spełniła oczekiwania. Życzymy pieskowi smacznego i zapraszamy ponownie! 🐶

Rated 5 out of 5 stars

Karma idealnie dopasowana do potrzeb…

Karma idealnie dopasowana do potrzeb mojej psinki

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Bardzo się cieszymy, że karma tak dobrze odpowiada potrzebom psinki! 🐶 Dziękujemy za opinię i życzymy jej dużo zdrowia oraz samych pysznych posiłków! 😊

Najlepsza karma dla Twojego pupila😍

Z dostawą nigdy nie było problemu,zawsze coś miłego czeka w paczce,kod rabatowy i coś słodkiego dla opiekuna 😍
Dziękuję bardzo ja jak i mój pies Tobi 😍

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Bardzo dziękujemy za tak cudowną opinię! 😍 Ogromnie się cieszymy, że trafiliśmy w gust Tobiego — zadowolenie tak wymagającego niejadka to dla nas najlepszy komplement! 🐶 Pozdrawiamy Was serdecznie i życzymy Tobiemu wielu pysznych posiłków! ❤️

Super

Super produkty piesek zajada ze smakiem.

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! ❤️ Ogromnie się cieszymy, że nasze produkty tak smakują pieskowi. 🐶 Pozdrawiamy serdecznie!

Rated 1 out of 5 stars

Na zamowienie oczekuje od 13 lipca 2026…

Na zamowienie oczekuje od 13 lipca 2026 r. Po wielu dlugich dniach zwrocilam sie z zapytaniem, kiedy zostanie zrealizowane moje zamowienie. Dopiero wowczas otrzymalam informacje, ze zostalo ono wstrzymane, poniewaz brakuje jednego smaku dla kota. Wczesniej nie zostalam o tym poinformowana. Odpisalam, ze prosze o zamiennik, jaki jest dostepny w sklepie. W.dalszym ciagu moje zamowienie nie zostalo dostarczone. Nie wiem nawet, czy zostalo wyslane. Po kilku dniach ponownie zapytalam, co z.moim zamowieniem. Brak odpowiedzi. Kolejnego juz dnia ponowilam moje zapytanie. Nadal cisza. To jest ansurd, lekcewazenie klienta. Wypada wrecz napisac skarge. Jestem zdziwiona, ze takie postepowanie z klientem w ogole ma miejsce.

July 13, 2026
Unprompted review

Szanowna Pani,
chcielibyśmy serdecznie przeprosić za wszelkie niedogodności związane z realizacją Pani zamówienia.

Jak udało nam się ustalić, Pani przesyłka zaginęła w transporcie. Niezależnie jednak od okoliczności bierzemy pełną odpowiedzialność za to, aby każde zamówienie bezpiecznie dotarło do naszego Klienta, dlatego niezwłocznie zajęliśmy się rozwiązaniem tej sytuacji. Mamy nadzieję, że podjęte przez nas działania choć w niewielkim stopniu zrekompensują Pani wydłużony czas oczekiwania na zamówienie.

Dziękujemy za przekazaną opinię. Każdy taki sygnał traktujemy bardzo poważnie i dokładamy wszelkich starań, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Z wyrazami szacunku,

Rated 5 out of 5 stars

Najlepsza obsługa i wspaniałe jedzenie…

Najlepsza obsługa i wspaniałe jedzenie dla zwierzaków z rewelacyjnym składem

July 10, 2026

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię! ❤️ Ogromnie się cieszymy, że docenia Pani zarówno naszą obsługę, jak i składy naszych produktów. Dokładamy wszelkich starań, aby zwierzaki dostawały od nas tylko to, co najlepsze! 🐾
Pozdrawiamy,
Zespół Paka Zwierzaka 🐶🐱

Szybka wysyłka .

Szybka wysyłka .
Duża oferta +cena

February 23, 2026

Dziękujemy za opinię! 🐾
Miło nam, że doceniasz naszą szybką wysyłkę oraz ofertę produktów dla psów i kotów. Robimy wszystko, aby zamówienia z Paka Zwierzaka docierały szybko i zawsze sprawiały radość pupilom.

Polecam!!!

Bardzo szybko dostarczone. Super zapakowane.

February 23, 2026

Dziękujemy za opinię! 🐾
Bardzo się cieszymy, że przesyłka dotarła szybko i że sposób zapakowania spełnił oczekiwania. Robimy wszystko, aby zamówienia z Paka Zwierzaka docierały bezpiecznie i jak najszybciej do Waszych pupili.

Wszystko ok

Wszystko ok. Przede wszystkim szybkość

January 26, 2026

Dziękujemy za opinię! 🐾
Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie, a szczególnie że doceniasz szybkość realizacji zamówienia. Dokładamy wszelkich starań, aby paczki z Paka Zwierzaka docierały do Was jak najszybciej.

Wszystko super.

Wszystko super.

January 26, 2026

Rated 5 out of 5 stars

Natychmiastowa wysyłka to jest…

Natychmiastowa wysyłka to jest super.Roznorodnosc karm smaczków to aż głowa boli że nie wiadomo co kupić.Moj piesek lubi wszystko z waszego sklepu.

January 25, 2026

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 🐾
Cieszymy się, że doceniasz szybką wysyłkę oraz szeroki wybór karm i smaczków. Najbardziej jednak cieszy nas to, że Twojemu pieskowi wszystko smakuje – to dla nas najlepsza rekomendacja.

Rated 3 out of 5 stars

Bardzo długi czas realizacji…

Bardzo długi czas realizacji zamowienia. pozostałe elementy wysyłki sa bardzo dobre.

December 25, 2025

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Dziękujemy za opinię i zwrócenie na to uwagi.
Przepraszamy za dłuższy czas realizacji zamówienia – czasami przy dużej liczbie zamówień może się to niestety zdarzyć. Cieszymy się jednak, że pozostałe elementy wysyłki zostały dobrze ocenione. Pracujemy nad tym, aby kolejne zamówienia docierały jeszcze szybciej.
Pozdrawiamy

Wszytko w porządku

Wszytko w porządku , szybka dostawa. Polecam

November 25, 2025

Dziękujemy za opinię! 🐾
Cieszymy się, że wszystko przebiegło w porządku i że dostawa była szybka. Dziękujemy również za polecenie – to dla nas ogromna motywacja do dalszego działania.

Rated 2 out of 5 stars

Słabo zapakowane

Bardzo słabe pakowanie paczek, zamówiłam boxy prezentowe które w dostawie się całe pogniotły i podarły więc prezent dla pupili muszę zapakować sama. Słabe również jest to, że boxy są takie same chociaż poprosiłam o małą wymianę produktu w jednym z nich.

November 24, 2025

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Dziękujemy za opinię i bardzo przepraszamy za tę sytuację.
Przykro nam, że boxy dotarły w gorszym stanie – zdecydowanie nie tak powinno wyglądać zamówienie, szczególnie gdy ma być prezentem. Staramy się pakować paczki jak najlepiej, ale w transporcie niestety czasem zdarzają się uszkodzenia.
Jeśli chodzi o zmianę produktu w jednym z boxów, również przepraszamy, że nie została ona uwzględniona.
Będzie nam bardzo miło, jeśli skontaktuje się Pani z nami mailowo lub telefonicznie – postaramy się znaleźć rozwiązanie tej sytuacji.
Pozdrawiamy

Polecam w 100%

Zamawiam już któryś raz z kolei karmę suchą i smaczki treningowe dla mojego psa (a jest on wybredny) i jak zawsze wszystko przebiega szybko, profesjonalnie i zgodnie z zamówieniem, a psiak wcina ze smakiem :)

October 31, 2025

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Bardzo dziękujemy za kolejne zamówienia i zaufanie! 🐾
Cieszymy się, że wszystko przebiega sprawnie, a karma i smaczki trafiają w gust nawet wybrednego psiaka – to dla nas najlepsza wiadomość.
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wielu smacznych chwil przy misce 😊

poobijane puszki

szybko i sprawnie. Produkty dostarczone w zamówionej ilości i wielkości. niestety puszki poobijane i powgniatane - uważam, że przydałoby się ich odpowiednie zabezpiecznie przed czymś takim np folią bąbelkową.

November 14, 2025

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. 🐾
Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i zgodnie z ilością oraz wielkością produktów. Jednocześnie przepraszamy za stan puszek po dostawie. Niestety w transporcie czasem zdarzają się takie sytuacje, ale oczywiście będziemy pracować nad lepszym zabezpieczeniem przesyłek, aby tego uniknąć w przyszłości.
Dziękujemy za sugestię i zaufanie.

Super skład

Polecaaaam !

October 28, 2025

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie! 🐾
Cieszymy się, że doceniasz skład naszych produktów – dokładamy wszelkich starań, aby był jak najlepszy dla psów i kotów.

Dobra jakościowo karma,psiakom…

Dobra jakościowo karma,psiakom smakuje,ogromny wybór smaków.Szybka i bezproblemowa dostawa

October 28, 2025

Bardzo dziękujemy za opinię! 🐾
Cieszymy się, że karma smakuje psiakom i że doceniasz jej jakość oraz szeroki wybór smaków. Miło nam również, że dostawa przebiegła szybko i bezproblemowo.

Rated 3 out of 5 stars

Jestem klientką Państwa od dłuższego…

Jestem klientką Państwa od dłuższego czasu, poprosiłam o gadżety bezpłatne tzw reklamowe, nie otrzymałam. Jeśli chodzi o produkty to jestem z nich zadowolona, a właściwie moja sunia seniorka, alergik.

October 30, 2025

Reply from Paka Zwierzaka - polska marka dla psów i kotów

Dziękujemy za opinię oraz za to, że jest Pani z nami już od dłuższego czasu. 🐾
Bardzo się cieszymy, że produkty sprawdzają się u Pani suni – szczególnie u psiego seniora i alergika to dla nas ogromnie ważna informacja.
Jeśli chodzi o gadżety reklamowe – czasami dokładamy je do zamówień w zależności od aktualnej dostępności, dlatego niestety nie zawsze jesteśmy w stanie dołączyć je do każdej paczki. Mamy jednak nadzieję, że przy kolejnych zamówieniach uda nam się sprawić Pani i suni małą niespodziankę.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look