Palmgrenservice Reviews 19

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

5-stjerner fra Legerevet i Grenaa :-)

5-stjerner fra Legerevet i Grenaa :-)
Hos os er et af vores hovedfokus renlighed - der skal grundighed til, for at dette kan opretholdes i et legeland. Palmgren bidrager til, at give vores besøgende en dejlig oplevelse i vores omgivelser. Deres rengøring er af en sådan kvalitet, at vi tilmed får rosende ord med på vejen fra vores kunder. Vi vil til enhver tid anbefale Palmgren Erhvervsrengøring. De gør det bare mega godt, og de er samtidig professionelle i samarbejdet.

August 6, 2025

Hej Lege-revet,
Tusind tak for din anmeldelse og roserne af vores assistent der kommer hos dig.
Dem er vi glade for og bringer dem selvfølgelig videre til hende.
Det fortjener hun nemlig også at hører når der er kunder der roser. Heldigvis har vi flest roser til vores assistenter.
Uden vores fantastiske medarbejder er vi ingenting.

Stabil, effektiv, venlig - 5 stjerner

Jeg har benyttet Palmgren gennem mange år og har altid været utrolig tilfreds med deres arbejde. De kommer fast og sørger for, at mit hjem altid står rent og pænt, og jeg bruger dem også til vinduespudsning, hvilket de udfører med samme grundighed og professionalisme.

Det betyder meget for mig at kunne stole på, at rengøringen altid er i orden, og at jeg kan have tillid til dem, når de kommer i mit hjem. Deres medarbejdere er både venlige og effektive, og de lytter altid, hvis der er noget særligt, jeg ønsker fokus på.

Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til Palmgren og takke dem for mange års stabil og god service.

July 9, 2025

Hej Jonas,
Dem er vi glade for og bringer dem selvfølgelig videre til vores assistenter.
Det fortjener nemlig også at hører når der er kunder der roser dem. Uden vores fantastiske medarbejder er vi ingenting.
Vi glæder til fortsat at servicere hjem.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget tilfreds med den private rengøring…

Jeg er meget tilfreds med den private rengøring i vores hjem 😊
Personalet er yderst kompetente, venlige og imødekommende og service er i top
Stort plus at medarbejderen er dansktalende
Klar anbefaling herfra 👍🏻

June 19, 2025

Hej Pia,
Tusind tak for din anmeldelse og roserne af vores assistent der kommer hos dig.
Dem er vi glade for og bringer dem selvfølgelig videre til hende.
Uden vores fantastiske medarbejder er vi ingenting.

God kundeservice.

God kundeservice og alt vi havde aftalt blev udført uden problemer.
Det er ikke første gang de var på vores adresse, og hver eneste gang de har været her hos os, har vi været fuldt ud tilfredse.
Vi har et mangeårigt samarbejde, og glæder os til mange flere.

Skt. Knuds Skole Aarhus.

April 14, 2025

Hej Thomas,

Rated 5 out of 5 stars

Et godt samarbejde i over 5 år.

Hos Seekings har vi siden 2020 haft et samarbejde med Palmgren. Et samarbejde over fem år i rengøringsbranchen burde næsten tale for sig selv – især i en branche, hvor mange byder sig til.

Vi er rigtig godt tilfredse med deres arbejde.
Noget, der også fortjener at blive nævnt, er, at de jævnligt følger op med en supervisor. Hvis der er noget, der halter, bliver det noteret og rettet med det samme. Det er rart med en samarbejdspartner, der er så proaktiv.

Vi sætter også stor pris på deres 'all-around'-service – f.eks. vinduespudsning og hjælp til udearealer som ukrudt m.m.

5 stjerner herfra for et stabilt og trygt samarbejde.

June 16, 2025

Hej Joachim,

Rated 4 out of 5 stars

Imødekommende og stabile

Har brugt Palmgren i mange år nu. Deres rengøringsassistenter er søde. Det er den samme, der kommer. Der har selvfølgelig været udskiftninger, hvis assistenten har fået andet arbejde. Kontoret er imødekommende, når man henvender sig. Rigtig godt tilfreds og vil gerne anbefale Palmgren til andre, der også gerne vil være fri for selv at hænge på den ugentlige rengøring

May 15, 2025

Hej Sybille,
Tusind tak for din tilbagemelding.
Den er vi glade for, jeg bringer straks roserne videre til assistenterne.
Vi er glade for også at hører når vi gør det godt:-).
Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med dig.

Fantastisk flytte-/hovedrengøring

Vi har haft en super tilfreds oplevelse med rengøring af Palmgren i forbindelse med flytning. Alt duftede og skinnede af renhed. Aldrig har vi haft så flot pudsede/vaskede vinduer, og alle skabe og skuffer var skinnende rene. Ikke et fnug var at finde i hjørnerne af hverken skuffer eller hylder. Det var lige ved, at der ikke var behov for de nye ejere til at rense tæpperne, så flotte var de gjort rene. De nye ejere af vores store hus var imponerede over, at de lige kunne flytte ind uden at skulle foretage sig noget i forhold til rengøring. Firmaet kan varmt anbefales.

April 23, 2025

Hej Hanne,
Tusind tak for din tilbagemelding.
Den er vi glade for, jeg bringer straks roserne videre til assistenterne.
Vi er glade for også at hører når vi gør det godt:-).

Rated 1 out of 5 stars

Ikke det jeg betalte for

Jeg bestilte en hovedrengøring gennem Palmgren, men da jeg kom hjem, lignede det mere en almindelig overfladisk rengøring. Der var stadig snavs flere steder, og det virkede ikke som om, der var brugt tid på de grundige detaljer, man forventer ved en hovedrengøring.

Ud fra den pris, jeg skulle betale, må de have haft en meget god timeløn, for arbejdet stod på ingen måde mål med forventningerne eller beskrivelsen af ydelsen.

Alt i alt en skuffende oplevelse – jeg havde forventet mere grundighed og professionalisme.

November 19, 2024

Hej Tina,
Først og fremmest er jeg ked af at læse om din oplevelse.
Jeg kender ikke til dine påstande og håber du vil skrive mig et faktura nummer.
Vi har ikke haft en hovedrengøring i kalender d. 19. november 2024.

Fantastisk service

Deres assistenter yder en fantastisk service hver gang de kommer. Vi bruger dem både privat og i firmaet. der er aldrig noget at kommer efter.

May 2, 2025

Hej Henrik,
Mange tak for det flotte ord. Dem bringer vi selvfølgelig videre til vores assistenter.
De fortjener roserne, de yder hverdag deres bedste for at der er glade kunder vejen rundt.

Rengøring i privat hjem

Vi har i flere år haft Palmgren til at gøre rent i vores hjem. Da jeg arbejder hjemmefra flere dage om ugen sker det ofte at rengøringen kommer når jeg er hjemme, men det er kun hyggeligt og fungerer super fint. En anden fordel jeg gerne vil fremhæve, er at vi har den samme til at gøre rent hver gang. Det gør at hun kender huset godt og selv holder styr på hvornår det er tid til at der skal laves ekstra arbejde, som eks at få tørret gulvlister, døre, skabslåger m.m. af.

Udover at der altid er rent og dufter godt, er det bedste, den ekstra frihed det giver at vi ikke længere skal bruge vores lørdag/søndage, på selv at gøre rent.

Så stor ros herfra 🏆👍🏻

May 7, 2025

Hej Carsten,
Mange tak for det flotte ord. Dem bringer vi selvfølgelig videre til vores assistenten
Hun fortjener roserne, og yder hverdag deres bedste for at der er glade kunder vejen rundt.
Dejligt at det fungere godt selvom du sidder hjemme og arbejder mens der er rengøring:-)

Rated 5 out of 5 stars

Tryghed for at der er styr på rengøringen i udlejningshus

Vi har et pool-sommerhus som vi længe har haft udlejning og hvor udlejningsbureauet har haft ansvaret for rengøringen. Det gav konstant anledning til klager fra lejerne over rengøringen. For et par år siden fik vi derfor Palmgren til at overtage rengøringen og det har givet os stor ro og tryghed for at lejerne nu kommer til et rent hus. Vi kan også se det på brugeranmeldelserne, hvor rengøring nu altid ligger i top.

May 3, 2025

Hej Michael,
Dejligt det kan ses på brugeranmeldelser at vi gør en forskel.

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra dette firma!

Jeg bestilte en flytterengøring, som ikke var helt billig, men jeg tænkte at pengene var givet godt ud. Jeg skulle dog blive klogere… Der mødte to medarbejdere op som spurgte hvad opgaven var. De var ikke sat ind i det. Deres rengøring var så elendig, at jeg ved syn af lejligheden fik en efterregning på rengøring for 800kr! Jeg skrev til dem om dette, men ingen reaktion. Efter noget tid fik jeg en mail om at jeg ville få pengene refunderet. Den dag i dag - to år senere - har jeg stadig ikke set skyggen af pengene, og jeg har opgivet. Firmaet sejler tydeligvis. Gør jer selv den tjeneste at bruge et andet firma.

November 4, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Altid rent og pænt på konteret ved…

Altid rent og pænt på konteret ved Mapon, når vi møder ind efter en weekend. Det dejligt det altid spiller!

July 15, 2024

Hej Benjamin,
Mange tak for din anmeldelse.
Roserne bringes videre til medarbejderne.

En "virksomhed" der sejler

Denne "virksomhed" er den værste jeg nogensinde har været ansat i.
Efter en tid med stress grundet urimelige krav fra Palmgren, måtte jeg sygemelde mig. Jeg var kørt fuldstændig ned. Jeg forsøgte at skabe kontakt til Palmgren. De valgte at ignorere mig gang på gang. De nægtede at udbetale mig min berettigede sygeløn. Ikke 1 krone har jeg set fra deres side siden d.23.5.23. De skylder mig min. 200.000kr. Jeg har et samarbejde nu med min advokat og det her bliver ikke det sidste de hører fra vores side. Det kan jeg garantere med sikkerhed.

De har med vilje underbetalt mig, og mange andre. Rigtig mange har været inde og vende i denne "virksomhed" og de fleste løber skrigende derfra. De hyrer og fyrer folk i flæng, uden omtanke for andet end deres egen profit. De kører i dyre biler, guccitasker, dyre restauranter, men løn til medarbejdere er en by i Rusland, og noget de er flintrende ligeglade med. Palmgrens daglige leder har face to face sagt til mig at han er flintrende ligeglad med alle medarbejderne. Fantastisk at høre fra sin leder. Det giver virkelig en lyst til at være en del af dette cirkus. Alt i denne "virksomhed" er et spil for galleriet og de pynter på alt.
Jeg har oplyst dem, at hvis de ikke udbetaler mig alle de penge de skylder mig, hører de fra min advokat og på opfordring fra min advokat tager jeg den et skridt længere nu og går til de sociale medier og offentliggør, hvad de har gang i. Jeg gør ikke det her kun for min egen skyld, men netop også for alle de mennesker de allerede nu og i fremtiden med sikkerhed vil snyde og udnytte. Det her skal ikke få lov at fortsætte. Jeg ved hvor hårdt det er at gøre rent, og ved at deres medarbejdere slider for en "virksomhed" der på alle måder sejler. Og på ingen måde viser en form for respekt og taknemmelighed for det store stykke arbejde de præsterer hver eneste dag for en ussel løn. Mange af dem jeg har haft til samtaler i Palmgren, løber skrigende bort, når de hører om vilkårene. Krummer tæer...

Dette er et sted du FOR ALT I VERDEN SKAL HOLDE DIG LANGT VÆK FRA!!! Med mindre du selvfølgelig er ligeglad med at blive snydt...

May 23, 2023

Dårlig firma

Man kan ikke stole på dem de lyver og de holder ikke ord.

Man får ikke sin løn.
Og man bliver ignoreret når man kontakter lederen og hende der sidder med regnskab

Hold jer fra dem hvis i ønsker ordentlige forhold.

September 1, 2023

Hold jer fra dem

Jeg kan kun sige hold jer fra dem. både som ansat og kunder. de ansatte få ikke deres løn. kunderne får ikke hvad de lover og så sender de ekstra regninger som de lyster. De ansætter serviceledere der virkelig skulle melde sig på jobcenter for service har de ingen af

June 30, 2023
Rated 2 out of 5 stars

De leverer desværre ikke det man betaler for !

Vi har i ca 5 år været kunde hos Palmgrenservice . Det første lange stykke tid havde vi den samme servicemedarbejder fra firmaet der sørgede for at holde nullermændene fra døren.
Desværre forsvandt han - og så gik det helt galt . Det var tydeligt at vand og sæbe ikke blev brugt , men at man kun fejede skidtet rundt . Hvis man tilfældigvis var i firmaet når rengøringsholdet kom i weekenden , så kunne man bemærke at to mand mente at have klaret opgaven på 12 minutter . Der er immervæk god 150m2.
Mange henvendelser til firmaet der hver gang lovede bod og bedring- men intet skete.
En afrensning af et linoleumsgulv gik helt galt , og i dag kan man se at det voks der er påført falder af i store flager . Gyldne løfter-ingen handling !
Skidt og støv hobede sig op så man til kunne skrive i støvet på de vandrette overflader .

March 18, 2022

Take a closer look