Stort thumps up til Torben
Stort thumps up til Torben, som er både professionel og behagelig at have med at gøre. Han involverer en i processen og man føler sig i gode hænder. Her kommer jeg også næste gang.
Jeg var forbi Panduro Bilsyn inden selve synet. Hvor jeg fik en rigtig fin råd og vejledning -kvit og frit. Efter den gode oplevelse, valgte jeg selvfølgelig at få bilen synet hos Panduro. Selv synes var hurtigt og effektivt. Jeg vil helt klart få synet min bil her igen. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Laver ikke registringssyn af dpf filtre. For det første vil de have 900kr for det og så skal man selv finde alt info og numre på bilen.
Ikke hvad jeg vil kalde service.
Har ellers altid synet mine køretøjer hos dem, men det er der ingen grund til fremover.
Kan varmt anbefale - chefen Torben Panduro yder top-service
Godt sted med en venlig og hjælpsom synsmand 👍🙏 Nemt at finde og gode indkørsels forhold. 😊
Jeg var til syn med min bil og fik en fantastisk service. Synsmanden, som var meget udadvendt og venlig, havde stor viden om biler og gav mig nogle tips til vedligehold samtidigt med at bilen blev synet. Han tilbød mig at vi gennemgik bilen sammen, så jeg kunne se standen med egne øjne.
Værkstedet har dog også et større venteværelse hvor man kan sætte sig ind og slappe af hvis man foretrækker dette. Gratis kaffe er inkluderet :). Synshallen har samtidigt booking-tider som ligger udenfor normal arbejdstid, hvilket passede mig bedst.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Panduro bilsyn kommer med mine varmeste anbefalinger.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.