UPDATE: Firmaet har taget action og alt er lukket i den fineste orden. Ærgerlig start, fin afslutning, tak! Produktet er fint, men leveringen blev ændret fra et sted - til et andet på dagen,... See more
Company replied
Leveret dagen efter bestilling. Nem at installere, varmer hurtigt op og bager pizzaen perfekt med en sprød bund uden at brænde den. Overraskende stor og virker som rigtig god kvalitet. Nemme og klare... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Panetti
Produktet er fint, men leveringen blev ændret fra et sted - til et andet på dagen, hvorfor?
Samtidig kommer der en ridse-lyd fra en af snørerne rundt om det nederste varmelegeme - under stenen.
Når stenen drejer rundt støder den på en af ståltrådssnørerne?
Hvad gør man?

Reply from Panetti
Ni levererade en mycket fin vara men tyvärr var fraktfirman som ordnade transporten inte av samma klass.
Nu har jag använt er pizzaugn och jag är mycket tillfredsställd 👍

Reply from Panetti
Da det er en gave har jeg ikke set varerne endnu men super hurtig levering

Reply from Panetti
Havde en reklamation og den blev håndteret med billeder på få dage og jeg modtog en ny.

Reply from Panetti
Når man er passioneret omkring det italienske køkken, er det et must med en god pizzaovn, og her leverer Panetti altså! Jeg er overrasket over hvor hurtigt den bager pizzaerne og leverer sprød skorpe og lækker smeltet ost, de 500 grader er bare spot on! Og så er jeg bare stor fan af den roterende pizzasten :)

Reply from Panetti
Jeg har både prøvet Panetti’s pizzaovn og køkkenmaskine og begge dele fungerer super godt. Synes deres design er utroligt stilfuldt og der er tænkt på detaljerne. Produkterne kan det som de lover, og levede bestemt op til mine forventninger. Anbefaling herfra! 🤩👍

Reply from Panetti
De fortjener 5 stjerner her fra.
En fantastisk pizzaovn og rigtig god service hele vejen

Reply from Panetti
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.