Panoramasilkeborg Reviews 190

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Var på Panorama lørdag aften. Sødt personale. God betjening. Dejlig stemning i restauranten med live musik. Meen så stopper roserne også. Forretten var fin. Pænt tilberedt. Men hovedretten skuffede... See more

Rated 5 out of 5 stars

Besøgte Panorama Mad og Vin d.19/3-22. En restaurant med alt hvad hjertet begærer. Suveræn 3-retters menu. Deres gode champagner, G&T, hvid- og rødvine blev præsenteret og serveret flot for os. Dejli... See more

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Kom ind og nyd det danske og franske køkken på restauranten i Silkeborg midtby. Vi serverer smagfuldt smørrebrød til frokost og franske lækkerier til aften.

4.6

3-star
2-star
1-star

Intet mindre end fantastisk

En udsøgt fornøjelse - lækker smørrebrød - fantastisk betjening . Vi kommer helt sikkert igen.
Vi kører gerne fra Nordsjælland til Silkeborg for at få den oplevelse igen.

March 13, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Flot service

Fantastisk god og opmærksom service. Jeg fik en bøfsandwich, som var stegt lige som den skulle være, og tilbehøret sad lige i skabet. Min frue fik en pariserbøf, som havde fået lidt for meget, og derfor en smule tørt. Lækkert vinkort.

March 12, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik lækker frokost og kaffe.

Vi fik lækker frokost og kaffe.
Smørrebrød i en klasse for sig selv, det var simpelthen fantastisk. Frisk, smagfuldt og flot at se på 😊
Tjenere som fuldender oplevelsen, i gør det så godt.
I det hele taget en samlet oplevelse ud over det sædvanlige, som vi varmt anbefaler. Vi kommer helt sikkert igen.

February 27, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Nedgraderet service

Vi kom ind for at holde fødselsdag. Min mor bestilte det samme som os andre en oksemørbrad. Hun kan ikke lide særlig rød kød men gerne lidt rosa. Det var ikke muligt, enten var det gennemstegt eller medium som var forholdsvis rød i forhold til hvad man forventet. Men der er ingen som gider at have gennemstegt. Men jeg synes nu det er ærgerligt at på sådan en fin og dejlig restaurant bør man godt kunne lave lidt kunde service og stege den et sted mellem gennemstegt og medium. (Som har været muligt før) synes nu virkeligt at restauranten er skruet en tand ned i niveau. Og der en tjener kom og spurgte om vi kunne lide det. Prøvede vi at sige det, men han gik bare fra os. Han løb næsten. Men ellers var det en okay aften. Maden er god som sædvanlig. Er bare lidt underligt at man ikke kan bestille den farve kød man ville have.

February 24, 2026

Nikolai K

Først og fremmest betjeningen, den var i særklasse. Nikolaj K som vores tjener hedder, var meget oplagt, høflig, sjov og serviceminded. Smørrebrødet var der heller ikke en finger at sætte på. Så alt i alt en rigtig god og sjov oplevelse.
Hilsen de 7 fra bord 54.

February 21, 2026

Lækker mad

Lækker mad - nej, virkelig lækker mad 😘Dygtigt personale og hyggelig atmosfære. Var afsted med mand og mine forældre, og eneste lille bitte "øv" var, at ejeren ikke nåede forbi vores bord, og det ville have været helt perfekt, hvis mine forældre havde fået hilst på ham 😉

February 14, 2026

Dejlig frokost.

Fik en frokost.
Venligt og opmærksomt personale.
Vi til smørrebrød.
Virkelig lækre råvarer. Frisk fisk. Godt brød.

Ingen negative ting at sige om stedet.

February 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Stemning og service i verdensklasse!!

Stemning og service i verdensklasse!!

Som virksomhed bruger vi jævnlig Panorama Mad og Vin til vores gode møder og netværksarrangementer. Det er altid høj kvalitet, fantastisk service og stemning i verdensklasse.

February 10, 2026

Fremragende bøfsandwich

Fremragende bøfsandwich – man får virkelig noget for pengene. Bøffen var perfekt stegt og på ingen måde tør, brødet var super lækkert, og sovsen var helt vanvittig god. Jeg havde min kæreste med dagen efter, og vi besluttede også at prøve deres prisvindende smørrebrød. Det lever i den grad op til anerkendelsen – det syntes vi begge to.

February 13, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Lunken hovedret

Meen så stopper roserne også. Forretten var fin. Pænt tilberedt. Men hovedretten skuffede. Det var flot anrettet men mørbraden var lunken. Bønnerne under halvkolde og hårde. Kedelige pommefritter og en tyk lunken bearnaisesauce.
Ikke den nydelse vi havde forventet. Kødet var lækkert og mørt. Dog højest 150 g.

February 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fuld stjernestatus til denne lækre restaurant

Fuld stjernestatus til denne lækre restaurant! Vi var 4 på besøg tirsdag 10.2.26, fik fiskeplatter, virkelig lækker og frisk tilberedt mad, kunne absolut ikke fås bedre. Personalet velfungerende og venligt, hyggeligt at ejer er rundt og hilse på. Vi kommer igen. De varmeste anbefalinger, fantastisk at have sådan et sted i Silkeborg!!!!!

February 10, 2026

Fremragende!!

Endnu en forrygende aften på restaurant Panorama. Maden og vinen var i top, som altid. Servicen er forrygende og medarbejderne er fremragende, altid søde og smilende. Jesper og Camilla giver alle en dejlig oplevelse.

January 15, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Sikke en stemningsfuld restaurant med…

Sikke en stemningsfuld restaurant med en utrolig god service og lækre møbler at sidde ved.
Fik en bøfsandwich og den er helt vild smagfuld og lækker.
De forstår at skabe en service og kommer rundt med snaps,portvin og frister.
Kan kun anbefale stedet.

January 10, 2026

Oplevelse i særklasse

Gør dig selv den tjeneste at besøge Panorama Mad & Vin i Silkeborg.

⭐️ Fantastisk lækker mad
⭐️ Hyggelig restaurant
⭐️ Betjeningen er i særklasse

Jeg har været der før - og jeg kommer helt sikkert igen 👍

January 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk julefrokost med gutterne i…

Fantastisk julefrokost med gutterne i super omgivelser, det hele krydderet med en gastronomisk oplevelse på højste niveau. Klart 12 tal på skalaen for ALT. Kæmpe ros til et indlevende personale, som var lige så fantastisk som gastronomien..Dette sted har herfra og fra hele vores selskab de bedste og største anbefalinger. Skøn måde at ønske god jul på.

December 20, 2025

Hej Panorama

Hej Panorama
Tak for en dejlig oplevelse nede ved jer lørdag den 20-12.
Maden smagte fantastisk og de tjener som var omkring vores bord gjorde det godt, de fortalte om maden og havde en god humor 🎅🎅
God Jul til dig Jesper og personalet på Panorama 🎅🎅

December 20, 2025