See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle have flyttet to tunge og massive møbler fra min kælder og ud til min søster på anden sal. Jeg blev kontaktet af Panten Flyt, og vi fik hurtigt lavet en aftale til en fornuftig pris. De t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en god oplevelse med flyttefirmaet i fredags fra Bagsværd til Vordingborg til Stege. 2 friske mandfolk mødte op med godt humør og energi. De var imødekommende og fleksible, og vi giver d... See more

Rated 2 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Panten Flyttefirma. De var både effektive, professionelle og samtidig meget imødekommende og hjælpsomme hele vejen igennem. Alt blev håndteret med stor omhu, o... See more

1. Bottle and Can Redemption Center
  2. Beverage Distributor
  3. Environmental Organization

Written by the company

Vi er din online pantautomat. Vi hjælper mange virksomheder og private med korrekt pantgenanvendelse, ved at spare dig for tid og besvær og hjælpe dig med at give en dåse nyt liv.

4.4

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Super godt koncept

Super godt koncept - hurtigt, nemt og meget imødekommende og venlig betjening. Det er ikke sidste gang, jeg bruger denne ordning.

October 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Anbefalinger herfra til såvel firma som chauffør

Jeg har lige benyttet mig af Panten.dk’s service for 2. gang, og jeg er virkelig godt tilfreds. På få minutter er sække er afhentet og ombyttet til nye drikkevarer - genialt koncept. Chaufføren, som har været den samme begge gange, er et godt ansigt udadtil for jeres virksomhed, frisk, smilende og meget hjælpsom og imødekommende.

July 18, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Elsker at jeg ikke skal stå smurt ind i…

Elsker at jeg ikke skal stå smurt ind i gammelt sodavand eller lugte som en alkoholiker længere fordi de bare kommer flyvende fra panten og aflevere min pant for mig 😍

June 1, 2024

Hej ZpliffZ,

Tusinde tak for din feedback, vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig :)

Rated 5 out of 5 stars

Er du doven som mig så brug Panten.dk

Jeg er naturlig doven så det fedt når jeg ikke skal ned med pant super service :D

June 21, 2024

Hej Daniel,

Tusinde tak for din feedback, vi er rigtig glade for at du kan lide vores service :)

Fedt koncept

Fedt koncept, elsker alt ved det!

June 20, 2024

Hej Kasper,

Tusinde tak for din feedback om vores nye koncept, vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig :)

Genialt, nemt og praktisk

Genialt, nemt og praktisk.
Og en fantastisk, dygtig, venlig og effektiv chauffør.

June 12, 2024

Hej Anja,

Tusinde tak for din feedback, vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig, og tak for den gode ros til vores aktive chauffør :)

Rated 2 out of 5 stars

Ændrer leveringstiden fra 13-18 til…

Ændrer leveringstiden fra 13-18 til 9.40 klokken 8.20 samme dag. Jeg har fuld forståelse for ændring af levering, hvis jeg får besked i ordentlig tid. Det er helt skørt at de giver en valgmuligheden når de stort set aldrig kan overholde den aftalte tidsperiode.

Edit: 1 time er ikke god nok tid når man har tid til lægen eller ude og handle. Hvis ikke min kæreste havde været her, var I kørt forgæves. Priserne er steget og servicen er faldet gennem årene, jeg har ellers altid anbefalet jer siden Elepanten, men eftersom jeg bliver rykket oftere end at I overholder den valgte tid og ikke ringer dagen inden som før i tiden, er det simpelthen ikke noget jeg vil anbefale til folk der vil have noget ud af deres fridag, medmindre de bor i hus og derfor bare har muligheden for at stille poserne foran døren.

February 2, 2024

Hej Mette,

Vi bestræber os på, at nå så mange kunder indenfor området, så vi ikke skal køre fra a til b og til a igen.

Vi beklager at du ikke har fået dette af vide før, men vi har en automatisk SMS der bliver sendt ud til alle kunder ca. 1 time før vi ankommer, så der er god mulighed for at kontakte os eller gøre panten klar.

Vi gør vores bedste og prøver at klare logistikken bedst muligt og derved spare miljøet for den CO2, som går hånd i hånd med vores alles ansvar og fælles verdensmål.

God weekend fra pant teamet :)

Er vild med Panten

Er vild med Panten! Super nemt at bestille ombytning via hjemmeside. Behøver ikke være hjemme. Stiller bare poserne frem. Ikke mere bøvl medklamme pant maskiner og slæbe tomme dåser osv. til supermarked.

February 2, 2024

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at kunne hjælpe og gør alt for at holde serviceniveauet højt.

Rigtig god weekend, fra team panten :)

Rated 5 out of 5 stars

Genial og vanvittig nem løsning

Genial og vanvittig nem løsning!
Vi bruger panten.dk på vores arbejdsplads og det er en genial måde, at komme af med vores pant på og samtidig er der lidt personalepleje i form af sodavand og energidrikke. Ingen bemærkninger herfra, bare nemt!

January 10, 2024

Take a closer look