Godt udvalg i plakater og kort. Det gælder både de forskellige designs og størrelser. Jeg synes, at plakaterne og kortene er personlige, sjove, pæne, dekorative, forfriskende og anderledes på en pos... See more
Company replied
Jeg nåede desværre ikke at hente min varer, da jeg var udrejst og ikke opmærksom på fristen. Jeg kan derfor ikke vurderer kvaliteten af varerne. ————— Efterfølgende blev varen fremsendt igen kvit o... See more
Company replied
Hurtig levering Flot materiale, ligesom jeg havde håbet. Der var endda ekstra med i pakken, postkort og et andet kort. Som jeg vil bruge som fødselsdagskort 👍
Company replied
Hos Papiplakater finder du en stort udvalg af sjove wordles, citater og flotte kunstplakater som passer perfekt ind i din boligindretning. Du finder også gaven til konfirmanden, studenten, den nyuddannede frisør, bageren, mureren, sygeplejersken, sosu-assistenten og mange flere. Vi har også den helt rigtige plakatgave til årets træner, gameren og heste-elskeren - kort sagt hos papiplakater finder du den helt rigtige og personlige gave.
Falstersgade 6, 6400, Sønderborg, Denmark
Meget venlig kommunikation og effektiv ekspedition. De allerbedste hilsner til Anne.

Reply from Papiplakater.dk
En overskuelig og fin enkel hjemmeside, med mange forskellige søde kort og plakater. Jeg havde bestilt studenterkort og de er så fine og en god størrelse med sød tekst udenpå. Og pakket solidt ind, så intet bliver bøjet.. det er så fint.
Ikke sidste gang at jeg handler her. Og i øvrigt hurtig levering 🙏👍 alt godt herfra.

Reply from Papiplakater.dk
Kom hurtigere en lovet. Om med en lille ekstra overraskelse i pakken

Reply from Papiplakater.dk
Super hurtig levering og en fantastisk gestus på regningen som lå i pakken, en håndskrevet hilsen med ordene “ønsker dig en dejlig dag” fantastisk service at en medarbejder tager sig tiden til at skrive en personlig hilsen i denne fortravlede verden. 👍👍👍👍👍👍

Reply from Papiplakater.dk
Flot materiale, ligesom jeg havde håbet.

Reply from Papiplakater.dk
Hurtig levering og skønt med en personlig hilsen og et par “smagsprøver”

Reply from Papiplakater.dk
Jeg havde glemt og bestille en vare jeg skulle bruge to dage efter jeg skrev til jer. I svarede på mail inden for en time selv om det var aften. Og som aftalt modtog jeg varen til tiden. Fantastisk service👍

Reply from Papiplakater.dk
Hurtig ekspedition og en håndskrevet hilsen med ønsket om en god dag. Alt i alt en god oplevelse og ikke sidste gang jeg handler der.

Reply from Papiplakater.dk
Nemt at bestille, vil godt have haft en ramme også men det var ikke muligt

Reply from Papiplakater.dk
God service og let at se på siden hvilke muligheder der er.
Produktet lever op til forventningerne.