Parfumeri Ham og Hende Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt sted at handle. Hurtig levering med personlig hilsen i pakken og gratis produkt prøve vedlagt. Det er første gang jeg handler på deres webbutik, idet min ynglings creme fra Ole Henriksen var u... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt igen at besøge din skønne butik Alice ♡ Mit " lokale " Parfumeri Ham og Hende - som kun ligger 100 km væk, og som altid har de skønneste ting og den aller bedste kundeservice ☆☆☆☆☆☆ Du havd... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet MANGE gange nåde på nettet og ikke mindst i butikken.. Høje og samme kvalitet om du kåber via nettet eller i butikken. Jeg har en gang fået en forkert vare, som var blevet byttet om f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Så dejligt at få min vare, vedlagt nogle gode prøver samt det sødeste håndskrevne kort med tak for købet. Det er derfor det er så dejligt at købe ved små personlige butikker.

Company replied

Company details

1. Beauty & Well-being

Information provided by various external sources

Bag Parfumeri Ham og Hende står Alice F. Sørensen, der siden 1999 har drevet eget parfumeri i Nykøbing Falster. I 2019 fik Parfumeriet vokseværk og flyttede i nye lokaler midt på gågaden i hjertet af Nykøbing Falster. Det er mit hjertebarn, og jeg går meget langt for mine kunder.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Imødekommenhed

Et dejligt sted at handle. Kan i høj grad anbefales. Personalet er meget imødekommen og hjælpsomme og man bliver altid mødt med et smil.

December 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det var virkelig et godt køb

Det var virkelig et godt køb. 60% og små gaver med i pakken ovenikøbet. Helt perfekt.

June 8, 2025

Reply from Parfumeri Ham og Hende

Hej Mia-Maria. Dejligt at du blev glad for dit køb, og tak for at støtte os!

Rated 5 out of 5 stars

Tak for en fin handel 💙✨

June 4, 2025

Reply from Parfumeri Ham og Hende

Hej Signe. Vi siger også tak for at støtte os og for den flotte 5-stjernede anmeldelse!

Den bedste service

Den bedste service, med god vejledning af et meget kompetent personale
🤩🤩🤩🤩🤩

May 9, 2025

Reply from Parfumeri Ham og Hende

Hej Lena. Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord!

Parfumeri Ham og Hende

Rated 5 out of 5 stars

Så dejligt at få min vare

May 5, 2025

Reply from Parfumeri Ham og Hende

Hej Susanne. Dejligt, at varerene faldt i god jord og TAK for at støtte os!

Hurtig og pålidelige

Produkterne var fuldstændig som beskrevet på hjemmesiden, og jeg har fået mange lækre ting, til en super god pris.
Min pakke kom hurtigt frem, på trods af at jeg bestilte midt i påsken.
Skøn butik!

April 22, 2025

Reply from Parfumeri Ham og Hende

Hej Frederikke. TAK for de fine ord omkring vores lille biks. Hvor er vi glade for, at kunne hjælpe!

Rated 5 out of 5 stars

Altid meget hjælpsom og smilende…

Altid meget hjælpsom og smilende betjening. Man føler sig lyttet til og godt behandlet 😍

April 19, 2025

Reply from Parfumeri Ham og Hende

Hej Tina. Tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse!

Take a closer look