Super behagelig oplevelse af hamrende…
Super behagelig oplevelse af hamrende dygtigt personale. Som altid en kæmpe fornøjelse 🩷
No recent history of asking for reviews
Den bedste service, man kunne ønske sig! Frisørerne er så søde, og man føler sig lyttet til, når man fortæller, hvad man ønsker! Kan helt klart anbefales!
Altid en god behandling . De er flinke og imødekommende og har gode forslag
Dejligt sted❤️ Søde damer👍🏽 yderst professionelt 👌🏽 Kommer gerne igen🌸
God service og frisører der kan deres kram.
Har skiftet frisør mange gange da jeg er meget kræsen, men her er jeg altid tilfreds.
Jeg fik i dag klippet spidser og fik en hårkur. Jeg blev
klippet og fik kuren af en førsteårselev efter mit eget valg. Hun var virkelig opmærksom, sød og dygtig.
Jeg er meget tilfreds med mit besøg i Park by klint og jeg vil helt sikker komme igen(tiden er allerede bestilt).
Alle frisører der er der nede er både smilende, opmærksomme, der er en god og hyggelig stemning. Der er mange kunder, så jeg er ikke i tvivl om at de må være tilfredse. Jeg er i hvert fald.
Fantastisk behandling, kompetent behagelig sjov frisør
Kakaoen var god og de var søde. Hilsen Thor, 9 år.
Venligt og imødekommende personale. Jeg føler mig altid velkommen. Charlotte er en yderst dygtig og professionel frisør.
Fantastisk service, høj faglighed og god stemning, et virkeligt dejligt sted at komme
Muligvis verdens bedste frisører, samlet på et sted, og så i store Heddinge.
Altid søde, god stemning og god kaffe.
Et sted man har lyst til at stikke hovedet ind bare for at sige hej
Jeg elsker at komme her. Der er altid forståelse for ens humør, behov og humor. Der bliver altid taget hånd om en, og man kan sige sin ærlige mening.
Og så ved de hvad de laver!
Kan kun anbefale!
Det er helt fantastisk her hos Salon Park by Klint👍🏻
Super dejlig betjening skønt og smilende personale som sætter en skøn stemning i salonen.🤗
De er rigtige gode til at efterleve og udfører, de ønsker man har med sit hår💇🏼♀️
Kæmpe stort Tak for jer🙏🏻🥰