Particuliergarant Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

100% onbetrouwbaar en instabiel . Melissa Dijkstra wat een rotte wijf zielig meisje Word vaker gebeld door ze levenloos mensen die niks hebben bereikt in Nederland en naar Turkije zijn gevl... See more

Rated 1 out of 5 stars

Asociale benadering. 2x vriendelijk aangegeven geen interesse te hebben en verzocht mij uit hun systeem te halen. Medewerker praat gewoon door. 3e x iets duidelijker mijn verzoek aangegeven, toen ging... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Je zit nergens aan vast!

Er wordt gebeld met het verhaal dat ze een dochteronderneming zijn van budgetenergie. Alles zal hetzelfde blijven. En het is alleen een offerte. Handtekening is alleen om te bevestigen dat ze gebeld hebben. Maar op basis van de offerte wordt ik toch overgeschreven naar DGB. Hoezo neemt DGB mensen op basis van een offerte over? Zijn het allemaal boeven?
Weet dat je nergens aan vast zit op basis van zo'n telefonisch gesprek. Ook niet met handtekening. Lees de informatie op ACM.nl

February 12, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Een dame belde me met een leugenachtig verhaal

Een dame belde me met een voorstel om een energiecontract af te sluiten, achteraf klopte het verhaal helemaal niet en werd door een andere leverancier ook weer zelfstandig overgezet Van HEM naar Energiedirect naar Engie. Ook een mail van de energieleverancier, dat mijn maandbedrag veel te laag was. Werd na 10 maanden weer gebeld, vertelde mijn klacht en de dame hing op, met een 'privénummer' Kan dus niet terugbellen.

April 14, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Tijdvrij fulfilment super hulp!

Tijdvrij fulfilment heeft super snel geleverd en daar ben ik heel blij mee. Ik heb begrepen dat het om partners van bol gaat waar ik besteld heb, maar zij hielpen me ook heel erg. Dus super fijn thanks :)

January 23, 2023

Boostiv en TijdVrij Fulfilment zijn onbetrouwbare leveranciers

Boostiv en TijdVrij Fulfilment zijn geen betrouwbare leveranciers. Ik had een luchtreiniger gekocht, maar kon de filter niet vervangen omdat het deksel niet openging aan de onderkant. Terug gestuurd en de belofte gekregen van nieuw apparaat en volledige bedrag apparaat + verzendkosten retour. Niets van dat alles. Na weken niks meer gehoord, er wordt niet gereageerd op mijn appjes of telefoontjes.

December 8, 2022

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het, ze hebben mijn dementerende moeder nu voor de 2de keer binnen 6 maanden een nieuw energie contract aangesmeerd! Ik 2 jaar geleden n contact afgesloten voor 5 jaar. Over stappen dus helemaal niet nodig!
Schandalig dat dit nog kan tegenwoordig!!!!

July 14, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Particulier Garant belt met een…

Particulier Garant belt met een privenummer, echt bloed irritant, als je belangrijke telefoon verwacht.
Je moet meer dan 3x NEE, Geen Interesse zeggen voor ze stoppen met ouwehoeren.

Nog geen week later belt een collega met dezelfde shit en als je pech hebt een week later weer een andere collega.

Opdringerige bagger bende is het !!!!

June 29, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Stelletje oplichters ze proberen…

Stelletje oplichters ze proberen gebruik te maken van de oorlog in Oekranie en de gasprijzen om je te laten overstappen. Trapte er verdorie bijna in totdat ze mij om mijn IBAN vroegen.

Smerige oplichters gewoon.

June 28, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ze hebben een mooi aanbod en je hebt 14…

Ze hebben een mooi aanbod en je hebt 14 dagen bedenktijd
Sluiten je gelijk over naar een andere energieleverancier binnen je opzegtermijn van 14 dagen
Binnen een week later weten niet op het aanbod in te gaan via de mail waar je dan ook geen reacties op krijg en dan krijg je ineens een welkoms mail van je nieuwe energieleverancier dat je welkom bent
Hierna mag je het dan zelf oplossen

June 20, 2022

Ben ook door hun gebeld

Ben ook door hun gebeld, energie dat soort zaken worden altijd door mijn man gedaan! O mag ik dan nummer van uw man dan overleg ik even... Kleine 15min word ik terug gebeld mevrouw uw man is druk ik mocht het met u regelen.. dan ga je daarvan uit toch?
Krijg je idd iets via de mail toegestuurd en moet je dan akkoord voor geven...
Ik zei nou dit ga ik eerst met mijn man bespreken hoor ik heb er geen verstand van blabla... Ja over 2 dagen krijgt u nog bevestiging hoe of wat....
Zal?
Maar hun bellen, kan je doen maar niemand pakt op? En stel je hebt akkoord gegeven, wat gebeurd er dan?
Is dit wel echt... Ik vind het maar raar allemaal?

June 13, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Wat een domme irritante klojo's

Onafhankelijk zijn ze zeggen ze. M'n reet! De enige maatschappij die ze ieder keer naar voren schuiven, is de Hollandse energie maatschappij of zoiets.

Ze blijven gewoon maar bellen (anoniem). Talloze keren is het aansmeren niet gelukt. Talloze keren beloofde zij mij uit het systeem te halen.

God wat zijn zij dom, leugenachtig en irritant.

Ja bij hun krijg je het voor inkoopprijs. Hoe maken zij winst dan?!

Vroeg of ik het kon nalezen op m'n gemak op hun website. Sturen ze me naar een website die niet eens van hun is (deed dat met hun aan de lijn). Gaf dat aan, en dat ik twijfels had. Geven ze mij door aan zogenaamde leidinggevende die me gerust moest stellen. Waarschijnlijk gewoon de callcenter koe die ernaast zat. Kwamen ze met een of ander lame excuus dat het eerst zo was en later zo, en dat het pas veranderd was.

Laatste keer zei ik gelijk "oh zijn jullie er weer? Ik had gezegd dat jullie mij niet meer moeten bellen". Gelijk hoorn erop.

Beetje triest dat zo'n energiemaatschappij moet liegen en bedriegen om hun product aan de man te krijgen.

June 13, 2022

Trap er niet in

Trap er niet in! Ze bellen voor een energie contract en sturen je een aanbood op de mail, maar dan moet je eerst al je gegevens doorgeven.

Werd net gebeld

Werd net gebeld. Het ging over mijn energiecontract, daar zouden ze mij over terugbellen.. Vreemd dat ik ze dan niet ken, maargoed.. Heel verhaal over goedkopere tarieven. Dat vind ik wel interessant, dus stuur mij dat even per mail op. Of ik dan wel even akkoord wil geven op de mail... WAT DENK JE NOU ZELF??? Ik heb maar opgehangen.. Mafkezen..

Overduidelijk oplichters

Overduidelijk oplichters. Werd gebeld via mijn zakelijke gegevens die ze bij de KvK hadden opgevraagd, maar wilden mij als particulier een energiecontract aansmeren. De dame aan de telefoon weigerde uiteindelijk verdere informatie over hun bedrijf te geven toen ik hierop doorvroeg. Ze verbrak uiteindelijk de verbinding toen ik naar hun KvK nummer vroeg.

Rated 1 out of 5 stars

Vreselijke schreeuwende dame aan de telefoon

Vreselijke dame aan de telefoon, je vraagt of het reclame is ze zeggen nee. Ze willen je ander energie contract aansmeren omdat je de HOOFDPRIJS betaald nu. Ik betaal echt heel weinig er zijn nog goede maatschappijen namelijk, toen ik dat zei ging ze haar stem erg verhogen en erg dwingend praten dat dit niet kan etc. Ik zei check het bel me niet register en bel me nooit meer!

STELLETJE OPLICHTERS

OPLICHTING!!!

Bedrijf met de naam 'Particulier Garant' die zich eerst voordoen als je eigen energiemaatschappij. Vertellen dat je energiemaatschappij zomaar je contract gaat ontbinden met alle stijgende prijzen omdat ze niet meer op kunnen tegen je eigen zeer aantrekkelijke prijs. Ze bieden je zelf een contract aan bij een maatschappij met de naam HEM (Hollandse energie maatschappij). Heel slinks controleren ze je gegevens en geef je zo je email, Iban en gegevens weg. Je krijgt een email met voorwaarden en een handtekening vakje. Ze zeggen dat dit is voor het behouden van je aanbod voor 14 dagen maar als je tekent zit je vast aan een ongevraagd energiecontract!! NIET OP IN GAAN.

Klantenservice van je energiemaatschappij belt niet over aanbod van nieuwe contracten!!

Controleer of het telefoonnummer klopt!!

June 2, 2022

Pas op, oplichters

Pas op! Scam! Geen adres op de site, geen contactgegevens en ook niet bekend bij KVK (probeer ze maar eens op te zoeken in het handelsregister).

May 24, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look