I dag har vi haft den hyggeligste tur…
I dag har vi haft den hyggeligste tur med partybuzz. De bedste anbefalinger her fra . Med den bedste chauffør 👍👍

Reply from Partybuzz
Så kører partybussen! FIRMAFESTER . POLTERABEND . STUDENTERGILDER . EVENTS . GALLAKØRSEL Skal du holde en fest, men mangler lokalerne, transport til festen, koncerten eller en smut i “Gaden”, så er Partybuzz.dk løsningen! Lej vores partybus sammen med dine venner, kollegaer eller studiekammerater og nyd vores rullende bar med toiletfaciliteter, stipperstang, sofalounge og højt musik. I sørger blot for drikkevarer og det gode humør - så kører Partybussen Jer til ønsket destination.
Industrivej 4, 9550, Mariager, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Reply from Partybuzz
Bussen blev aflyst nærmest inde afgang med ingen anden løsning og vi var derfor nødsaget til at tage taxi istedet hvilket lagde en gevaldig dæmper på aften selvom vi ellers havde set frem til fest og farver

Reply from Partybuzz
Har booket partybussen til 18 års fødselsdag i August. Så vi glæder os til en fantastisk bustur. De skal have stort ros for deres hjælpsomhed og venlighed til booking af bussen. Fik dem anbefalet af flere personer, som kun har haft gode oplevelser med firmaet.

Reply from Partybuzz
Super god aften med Henrik, så fin fyr og det hele værd. Ham kan vi klart anbefale🫶🏼

Reply from Partybuzz
Har nu brugt dem to gange…
Nemme at få kontakt med, altid venlig og fleksible.
Søde og overbærende chauffører, der hjælper til med at holde festen igen 🥳

Reply from Partybuzz
Jeg bookede partybuzz som en surprise til gæsterne til min fødselsdag. Jeg havde inden aftalt med selskabet, at de skulle komme præcis kl. 22, hvilket chaufføren overholdt.
Bussen var super fed, chaufføren rigtig rar, og vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse.
Bussen var lidt dyrere, end en anden jeg havde kigget på, men det var et stort plus, at der var toilet i bussen og så var lyset, anlægget og alt bare on point.
Tak for en sjov aften.

Reply from Partybuzz
Bussen er perfekt til fest
Servicen er i top, og rammen er dermed sat til den perfekte fest.

Reply from Partybuzz
Meget venlige og hjælpsomme! Tabte min ørering i bussen og fik den tilsendt med posten med det samme. Tak for god service!

Reply from Partybuzz
Søde at snakke med og meget omstillinsparate. Bussen kom til tiden og det var nogle søde chauffører.

TOPKARAKTERER HERFRA !!!
Party Buzz får de bedste anbefalinger herfra - super service og helt kanon gennemført bus. Og så var de oveni købet lynhurtige til at hjælpe os, da vi var blevet brændt af, af et andet selskab, så selvom Partybuzz havde en anden kørsel samme dag, fandt vi sammen en løsning!
Den fedeste start på vores firma julefrokost og en fantastisk chauffør der gjorde sit til at alt klappede som det skulle. Vi kommer helt sikkert igen!!!

Reply from Partybuzz
Det er nok det fedeste og pæneste partybus jeg nogensinde har oplevet. Stemningen er bare god med det samme man træder ind i bussen, fantastisk indretning og chaufførerne er i top.
God service og fantastiske indehavere.
KÆMPE anbefaling herfra! <3

Reply from Partybuzz
Den absolut fedeste forfest ever😊🤟.
Vi havde bestilt Partybuzz for 1 times kørsel, inden vores julefrokost startede. Kanon service og skabte den bedste stemning inden vi landede til vores julefrokoststart.
Chaufføren gjorde rigtig meget for at vi fik den bedste oplevelse. Fedt anlæg, lys og indretning. Det gør vi helt sikkert igen

Reply from Partybuzz
Jeg bestilte partybussen til mit studentergilde, hvor der var 40 unge og glade studenter. Chaufføren var meget flink, tålmodig, i godt humør, og gav os de pauser som vi havde brug for, hvilket var mega fedt! Musikanlægget var helt i top og det samme var party-lyset og hele indretningen generelt.
Samtidig svarer de hurtigt på mail, og jeg skrev med dem mange gange op til for at sikre mig, at alt var som det skulle være.
Det er bestemt pengene værd, og hvert fald ikke sidste gang at mine venner og jeg prøver det 🙂
Tak for en mega god tur og god service!
Det er helt klart en stor anbefaling 🙏🏼

Reply from Partybuzz
Superfed oplevelse vil jeg klart anbefale