Partytenten Discounter Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Dit bedrijf levert ook Robotime modelbouw voor de hobbyist , in de doos die ik besteld had via Bol.com, ontbrak een zakje met onderdelen, Partytenten Discounter gemaild en er werd per omgaande het on... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling gedaan. Kennelijk hebben ze geen voorraadsysteem. Wordt de bestelling geannuleerd vanwege geen voorraad. Er wordt geen oplossing geboden behalve je geld terug. Waardeloos.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende oplossing van de klacht! Roerzeef gekocht. Zeeft nog geen appemoes. Het draaigedeelte is bijna niet vast te krijgen met heel veel kracht van 2 personen is het uiteindelijk gelukt.... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

“Krabpaal wandgemonteerd” bestelt via de button van VidaXL. Uitgekomen bij partytenten discounter. Eerste zending is niet aangekomen. Tweede zending: De bezorger had het pakket in de... See more

Company details

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

Partytenten Discounter levert online topkwaliteit partytenten tegen scherpe prijzen! Online warenhuis die levert aan zowel consumenten als bedrijven met assortiment ruim 600 verschillende partytenten. Hierdoor zijn we een van de grotere partytenten-verkoopsites in Nederland. Kijk snel in onze partytenten voordeelshop!

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit, slechte service

Kinderhoogslaper besteld. Uitzonderlijk slechte kwaliteit, met veel beschadigingen geleverd. Bij reclameren een kleine korting aangeboden gekregen, hetgeen niet in verhouding staat tot de schades en problemen bij het in elkaar zetten. Mijn advies is hier niet te kopen, of na aankoop eerst alles gedetailleerd te controleren, alvorens in elkaar te zetten. Het bouwpakket kun je nog terugsturen, als het eenmaal (deels) in elkaar zit, niet meer. Maar beter elk risico vermijden en hier niet kopen. Voorkomt teleurstellingen.

Update na reactie leverancier: deze bood inderdaad een minimale korting. Retourzenden is natuurlijk geen optie nadat de verpakking eenmaal geopend is en het bed met pijn en moeite al gedeeltelijk in elkaar zit, nog los van de hieraan verbonden enorme kosten.

March 3, 2024

Reply from Partytenten Discounter

de klant heeft diverse mails gehad met 2 opties, korting of alles retour en geld terug, klant kiest zelf voor korting. we zijn te goeder trouw

Rated 2 out of 5 stars

Ditipoo keyfinder besteld.

Ditipoo keyfinder besteld.
Volgens website om huisdieren en b.v. kinderen te kunnen volgen.
Maar als het apparaat 10 tot 20m. van de app verwijderd is, werkt het niet meer maar binnen die afstand kan ik het zo wel zien.
In overleg terug gestuurd maar kreeg dit zonder enig commentaar weer per kerende post terug, dat zou niet kunnen beweert men dus weer opgestuurd maar weer per kerende post terug gekregen wel was de brief met commentaar er uit maar verder geen uitleg.
Dit is dus geen beste beurt

December 21, 2023

Reply from Partytenten Discounter

klant heeft deze retour gezonden, en is netjes terugbetaald

Rated 2 out of 5 stars

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, daarna bestellen ze bij VidaXL.nl.

Gooien er €30,- bovenop.

Jammer, ben erin getrapt. Ik dacht voor betere kwaliteit te zijn gegaan.

Nooit meer zal ik bestellen.

Leuk verhaal over andere inkoop prijzen bla bla.

Jullie hebben het artikel zelf besteld bij Vida en het rechtstreeks naar mij laten afleveren. Dat zijn studenten actie’s. Dat had ik van jullie niet verwacht. Dus waar ik niet wilde bestellen, blijk ik toch een artikel gekocht te hebben.
Waardeloos vind ik dat. Ik hoop dat je blij bent met je €30,-
Geluk ermee.

September 20, 2021

Reply from Partytenten Discounter

wij hebben andere inkoopprijzen als VidaXL, vandaar dat onze verkoopprijzen hoger liggen.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, snel, mooi product. We kregen via de mail ook al de opbouwinstructies. Het enige wat ik zou kunnen noemen is dat een nederlandse handleiding nog net iets fijner zou werken i.p.v. engels.

February 5, 2018

Eerste aanschaf

Eerste aanschaf, goede en snelle communicatie over de goederen, de mogelijkheden van afhalen en geheel volgens afspraak en op tijd afgehandeld

December 1, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Goede en snelle service bij bestelling …

Goede en snelle service bij bestelling (verduidelijking van beschikbaarheid en afhaling); bij afhaling was het packet volledig beschikbaar; hulp bij inlading. Tijdens plaatsing vraag mbt verankering. Bij telefonisch contact werd onmiddellijk uitleg gegeven en een plan doorgestuurd hoe de verankering moest geplaatst worden.

Tevreden over de prijs-kwaliteit van de tent. Zeer degelijk materiaal, zowel buizen als zielen.

November 12, 2017

Uitstekend

Tegen echte storm is zij echter niet bestand.
Dan vroegtijdig afbreken en de volgende dag weer opbouwen,wat heel eenvoudig is

October 1, 2017

The Trustpilot Experience