Jeg har været en del af familien i 45 år – og det siger vist det hele ❤️ Her bliver man mødt med nærvær, forståelse og en helt særlig omsorg, som man sjældent oplever andre steder 🙏🏼 De er æ... See more
See what reviewers are saying
Skulle bestille rense-produkter til min mormor. Det var hurtigt og smertefrit at få afgivet ordren. På hjemmesiden var der god information og link til de forskellige tilhørende produkter. Bestil... See more
Company replied
Jeg har efterhånden været kunde i Parykhuset i en årrække, og er kommet med jævne mellemrum for at få sat toupeé på. Fantastisk sted, fantastisk service. I Parykhuset har de virkelig kunderne... See more
Written by the company
Hos Parykhuset i Odense har vi et stort udvalg af parykker og toupé. Du kan vælge imellem almindelige parykker og toupé, eller parykker af ægte hår. Der er mange forskellige modeller af parykker, og de er flotte på hver deres måde. De er behagelige at ...
Vesterbro 7, 5000, Odense, Denmark
- info@parykhuset.dk
- parykhuset.dk
En positiv oplevelse, fra vi kom til vi gik.
Da mit hår begyndte at falde af, pga. kemobehandling, stod jeg i en ny og fremmed situation.
Tog mine to døtre med til Parykhuset, Odense, da denne var blevet positivt anbefalet.
Lidt usikkert træder jeg ind i forretningen, hvor vi bliver modtaget af det mest behagelige, kompetente, positive og hjælpsomme personale.
Jeg fik købt paryk (der ligner helt mit eget hår), en “hue” og turban, under kyndig vejledning.
Kunne sagtens have købt mere, da de har et stort, varieret og flot udvalg.
Men nu er det jo ikke langt til Odense, så vi tager helt sikkert en tur til Parykhuset igen.
Kan varmt anbefales, hvis du også står i en for dig “ny verden”.
Nemt at komme ind på siden
Nemt at komme ind på siden, fik hjælp da jeg skulle betale. Er meget glad for de to huer jeg har fået.
Virkelig god service
Virkelig god service, god kommunikation hele vejen igennem. Jeg bestilte en paryk som var lang tid undervejs, da de skulle bestille den hjem fra USA, men de var gode til at holde mig opdateret i de uger jeg ventede. Og de kunne jo ikke gøre for at det tog længere tid end de regnede med. Og så var de lynhurtige til at sende den til mig, da de endelig havde modtaget den. Der handler jeg helt sikkert igen.
God service og fint pakket ind og en…
God service og fint pakket ind og en lille pastil :-)

Varme anbefalinger herfra
Kan klart anbefale dette sted. Der ydes altid super service og grundig rådgivning. Der er altid hurtig tilbagemelding når man skriver til dem. Og selv ved returhenvendelser er servicen i top. Varme anbefalinger herfra.

Altid til at komme i kontakt med 👍
Altid til at komme i kontakt med 👍
Venlig samtale i telefonen 👍
Hurtig ekspedition 👍
Med venlig hilsen Joan
Den hurtige levering fine indpakning og…
Den hurtige levering fine indpakning og de to små chokolader der var med.
Fantastisk unboxing oplevelse
Skulle bestille rense-produkter til min mormor.
Bestilte fredag klokken 9 og kunne hente pakken hos en pakkeshop lørdag klokken 10.
Alle produkter var nænsomt pakket ind. Ikke bare praktisk og sikkert- men også flot.
Der fulgte desuden en børste og 2 stykker chokolade hjem. Sidstnævnte delte mormor og jeg til kaffen.

Fantastisk kundeservice.
Sjældent har jeg oplevet så god en betjening som i Parykhuset. De er venlige, kompetente, imødekommende og servicemindede. Og vigtigst af alt så har de stor forståelse for den sårbare situation, man står i, når håret skal af pga. sygdom. De hjalp mig hele vejen igennem fra valg af paryk og tørklæder, til vi klippede de sørgelige rester af mit eget hår. Parykken blev klippet til, så den passer mig perfekt. De giver grundig instruktion i vask og pleje af parykken, og lærer dig, hvordan du tager den på, så den sidder rigtigt.
Alt i alt en kæmpe anbefaling og stor ros til Parykhuset i Odense.
Nethandel
Har bestilt over nettet og fået produkt der ikke passede i farve. Super venlig telefonbetjening og nem returnering/modtagelse af nyt produkt. Kan varmt anbefales
Kæmpe ros til Parykhuset.
Kæmpe ros til Parykhuset.. Vi fik simpelthen så venlig og kompetent behandling ud over alle grænser. Sjældent har jeg oplevet noget lignende og det her besøg er en af de gode dage vi tager med os. Min mor blev behandlet som en dronning og hun er vores dronning..
Jeg bestilte over nettet.Og varene kom…
Jeg bestilte over nettet.Og varene kom dagen efter!
varene var pakket så fint ind og der medfulgte et fint kort med ordrebekæftigelsen på.
bare andre kunne være lige så tjekket.Mega hurtig levering og lækker indpakning. Jeg er fan
En service og venlighed ud over det…
En service og venlighed ud over det sædvanlige
Man føler sig velkommen og taget hånd om, fra man træder ind i butikken. Den professionel vejledning giver tryghed og er med til at give en rigtig god oplevelse.
Omsorgsfuld og venlig betjening
Omsorgsfuld og venlig betjening
Var helt tryg i min svære situation. Stort udvalg