Parykhuset Reviews 44

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været en del af familien i 45 år – og det siger vist det hele ❤️ Her bliver man mødt med nærvær, forståelse og en helt særlig omsorg, som man sjældent oplever andre steder 🙏🏼 De er æ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Skulle bestille rense-produkter til min mormor. Det var hurtigt og smertefrit at få afgivet ordren. På hjemmesiden var der god information og link til de forskellige tilhørende produkter. Bestil... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har efterhånden været kunde i Parykhuset i en årrække, og er kommet med jævne mellemrum for at få sat toupeé på. Fantastisk sted, fantastisk service. I Parykhuset har de virkelig kunderne... See more

1. Wig Shop
  2. Hair Extension Technician
  3. Hair Product Store
  4. Hair Replacement Service
  5. Hairdresser

Written by the company

Hos Parykhuset i Odense har vi et stort udvalg af parykker og toupé. Du kan vælge imellem almindelige parykker og toupé, eller parykker af ægte hår. Der er mange forskellige modeller af parykker, og de er flotte på hver deres måde. De er behagelige at ...

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

En positiv oplevelse, fra vi kom til vi gik.

Da mit hår begyndte at falde af, pga. kemobehandling, stod jeg i en ny og fremmed situation.
Tog mine to døtre med til Parykhuset, Odense, da denne var blevet positivt anbefalet.
Lidt usikkert træder jeg ind i forretningen, hvor vi bliver modtaget af det mest behagelige, kompetente, positive og hjælpsomme personale.
Jeg fik købt paryk (der ligner helt mit eget hår), en “hue” og turban, under kyndig vejledning.
Kunne sagtens have købt mere, da de har et stort, varieret og flot udvalg.
Men nu er det jo ikke langt til Odense, så vi tager helt sikkert en tur til Parykhuset igen.
Kan varmt anbefales, hvis du også står i en for dig “ny verden”.

February 19, 2025

Virkelig god service

Virkelig god service, god kommunikation hele vejen igennem. Jeg bestilte en paryk som var lang tid undervejs, da de skulle bestille den hjem fra USA, men de var gode til at holde mig opdateret i de uger jeg ventede. Og de kunne jo ikke gøre for at det tog længere tid end de regnede med. Og så var de lynhurtige til at sende den til mig, da de endelig havde modtaget den. Der handler jeg helt sikkert igen.

November 1, 2024

Varme anbefalinger herfra

Kan klart anbefale dette sted. Der ydes altid super service og grundig rådgivning. Der er altid hurtig tilbagemelding når man skriver til dem. Og selv ved returhenvendelser er servicen i top. Varme anbefalinger herfra.

August 15, 2024
Parykhuset logo

Reply from Parykhuset

Hej Theresa. Tusind tak for at tage tid til at skrive sådan nogle fine ord om os. Vi er så glade og taknemmelige over at læse din anmeldelse. 🌷 Alt det bedste fra os her i Parykhuset

Fantastisk unboxing oplevelse

Skulle bestille rense-produkter til min mormor.
Bestilte fredag klokken 9 og kunne hente pakken hos en pakkeshop lørdag klokken 10.
Alle produkter var nænsomt pakket ind. Ikke bare praktisk og sikkert- men også flot.
Der fulgte desuden en børste og 2 stykker chokolade hjem. Sidstnævnte delte mormor og jeg til kaffen.

June 15, 2024
Parykhuset logo

Reply from Parykhuset

Hej Stine. Tusind tak for denne fine beskrivelse. Vi er rigtig glade for at du havde en god oplevelse med at handle online hos os og at I kunne lide chokoladen. :) Bedste hilsener til både dig og mormor, fra vores lille salon ❤

Fantastisk kundeservice.

Sjældent har jeg oplevet så god en betjening som i Parykhuset. De er venlige, kompetente, imødekommende og servicemindede. Og vigtigst af alt så har de stor forståelse for den sårbare situation, man står i, når håret skal af pga. sygdom. De hjalp mig hele vejen igennem fra valg af paryk og tørklæder, til vi klippede de sørgelige rester af mit eget hår. Parykken blev klippet til, så den passer mig perfekt. De giver grundig instruktion i vask og pleje af parykken, og lærer dig, hvordan du tager den på, så den sidder rigtigt.
Alt i alt en kæmpe anbefaling og stor ros til Parykhuset i Odense.

March 4, 2024

Nethandel

Har bestilt over nettet og fået produkt der ikke passede i farve. Super venlig telefonbetjening og nem returnering/modtagelse af nyt produkt. Kan varmt anbefales

January 26, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe ros til Parykhuset.

Kæmpe ros til Parykhuset.. Vi fik simpelthen så venlig og kompetent behandling ud over alle grænser. Sjældent har jeg oplevet noget lignende og det her besøg er en af de gode dage vi tager med os. Min mor blev behandlet som en dronning og hun er vores dronning..

October 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

En service og venlighed ud over det…

En service og venlighed ud over det sædvanlige

Man føler sig velkommen og taget hånd om, fra man træder ind i butikken. Den professionel vejledning giver tryghed og er med til at give en rigtig god oplevelse.

November 30, 2022

Take a closer look