Pashminawear Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Elsker at handle hos PASHMINAWEAR så alle mine stjerne går til firmaet. Det er hovedsageligt cashmere tørklæder jeg har købt og de er i den højeste kvalitet😍🤩 TAK🙏for de skønne varer.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en hue og en halsvarmer i forgårs og det var allerede fremme til den pakkeshop jeg havde valgt dagen efter. Jeg modtog den fineste æske foret med silkepapir, og inden i lå, den lækres... See more

Company details

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt et virkeligt lækkert…

Jeg har købt et virkeligt lækkert tørklæde til min mor i julegave. Sjældent har jeg oplevet så god service i forbindelse med en rabat kode hun var så sød at ringe og oplyse mig om i forbindelse med Black friday. Derudover meget hurtigt levering. 1 stk glad kunde. Der helt sikkert handler igen,

November 28, 2025

Hej Christina,
tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre at produkter og service levede op til dine forventninger.
God jul,

Vender helt sikkert tilbage

Jeg modtog den fineste æske foret med silkepapir, og inden i lå, den lækreste blødeste hue og halsvarmer. Jeg glæder mig allerede til det bliver vejr til at have det på.
Begge dele er i ren cashmere, og er simpelthen så blødt, og i den skønneste blommefarve.
Jeg har kig på et sjal, derinde fra, som jeg også rigtig gerne vil købe. Så jeg vil helt sikkert vende tilbage.

August 27, 2025

Hej Linda,
mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at du er tilfreds med produkt og service.

CASHMERE I BEDSTE KVALITET

Jeg er stor FAN af Pashminawear som får alle mine stjerner.
Det er let at handle på hj.siden
Stort udvalg i cashmere tørklæder - har købt flere -
den kvalitet jeg elsker - det er en 100% lækker cashmere kvalitet.
Der er hurtig levering og meget fin kundeservice.

Mit ønske kunne være, at udvalget i strik var større med helt klassiske, ensfarvede pullover og cardigan i ren cashmere.

June 6, 2024

Reply from Pashminawear

Hej Hanne, mange tak for din anmeldelse. Vi udvider hele tiden sortimentet så vi noterer dine ønsker. Vi har lette pullovers i 85% silke/15% cashmere som også er ret lækre.

Rated 5 out of 5 stars

Super lækker kvalitet & hurtig…

Super lækker kvalitet & hurtig levering. Jeg havde brug for at bytte nogle varer - Melody gjorde det meget hurtigt og var særdeles hjælpsom. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle her.

May 21, 2024

Reply from Pashminawear

Hej Charlotte, tusind tak for din anmeldelse af vores service. Det betyder meget for os.
Mange hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Ekspreslevering og meget imødekommende…

Ekspreslevering og meget imødekommende og serviceminded også på telefon hvortil kommer at deres pashmina tørklæder og sjaler er i meget lækker kvalitet. Kan kun anbefale både varer og firma. Mvh.

March 27, 2023

Reply from Pashminawear

Hej Bente, tusind tak for dine 5 stjerner.

Super lækkert tøj

Super lækkert tøj - god nets shop med levering - bedre kan det ikke gøres.

November 29, 2022

Hej Poul,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Du ønskes glædelig jul.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Fuldt tilfreds.

August 7, 2022

Hej Anne-Lykke,
Mange tak for dine 5 stjerner. Jeg er glad for at du havde en god købsoplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Til min søns bryllup skulle jeg købe en…

Til min søns bryllup skulle jeg købe en fin pashmina sjal.
Jeg læste anmeldelser på Trustpilot. De var rigtige fine, så jeg valgte Pashminawear. Bagefter tænkte jeg: var de så flotte, at de kunne være fake? Det var de ikke. Jeg fik min smukke sjal i hånden dagen efter bestillingen.
Jeg er ny kunde i butikken.
(Men husk at opdatere jeres telefonnummer.)

March 17, 2022

Reply from Pashminawear

Hej Robin, tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at du er tilfreds med produktet og servicen.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og superlækre tørklæder

Fantastisk service! Jeg bad om hurtig forsendelse, da jeg var lidt sent ude og en halv time efter bestilling var mine tørklæder afsendt og er blevet modtaget her 1 døgn senere. Superflotte og lækre tørklæder og farverne på hjemmesiden passede fint med den fysiske vare.

March 9, 2022

Hej Ulla,

Mange tak for din anmeldelse af vores butik. Det betyder meget for os.

Fin service!

Jeg købte et sjal som fødselsdagsgave til en af mine venner og blev glad for den service jeg fik i forbindelse med gaveindpakning, timing af forsendelsestidspunkt mm. Det er sjældent man møder sådan en venlighed når man handler online.
G. Nyegaard

February 5, 2022

Hej Georg,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.
Vh Melody

Rated 5 out of 5 stars

Formidabel service firmaet udviser.

Formidabel service firmaet udviser.
På trods af at byttetiden var overskredet kunne vi bare returnere varen. Dagen efter var det betalte beløb indsat på bankkontoen..................flot.
Kjeld Ytting, Frederikshavn ☺

January 5, 2022

Reply from Pashminawear

Hej Kjeld, tusind tak for din anmeldelse. Det varmer her i vinterkulden.
Godt nytår,

Rigtig god kundeservice

Jeg købte en poncho til min hustru - den kom i løbet af 2 dage. Selvom det var en meget lækker kvalitet, så var det ikke lige det hun havde tænkt sig. Så jeg sendte en fortrydelses mail - 1 time senere fik jeg en mail med en retur label. Sendte pakken retur og nu 2 dage efter er pengene tilbage på min konto. Det er rigtig god kundeservice

December 30, 2021

Reply from Pashminawear

Hej Jørgen, Tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre at du er glad for din købsoplevelse selvom varen ikke faldt i smag.
Godt nytår,

Fantastisk Service

Jeg kan varmt anbefale PashminaWear. Var på jagt efter et pashminasjal men i tvivl om kvalitet og farvenuance, så jeg ringede til Melody i kundeservice og fik god vejledning. Dagen efter ringede Melody, som var ved at sende mit sjal men havde fundet en farve som hun ville vise mig.Jeg var enig at den var flot og meget glad da sjalet kom i den helt rigtige farve og smukt indpakket.

December 4, 2021

Reply from Pashminawear

Hej Hanne, tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Mange hilsner Melody

Meget fin service

Meget fin service. Jeg fik svar på mine spørgsmål indenfor 30 min. Og modtog min ordre dagen efter bestilling. Og kvaliteten af varen er helt i top. Kan absolut anbefales.

September 24, 2021

Hej Helle,
Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :)

PashminaWear.dk: Fantastisk service!

Jeg er så glad for mit mørkerøde sjal. Det er den bedste service jeg nogensinde har oplevet: da PostNord ikke kunne finde ud af at levere det, kørte Melody fra Århus til Solrød Strand med sjalet, fordi jeg skulle bruge det. Tusind tak!

August 16, 2021

Hej Hanne,
Mange tak for din anmeldelse. Vi fik en god tur ud af det når nu Postnord ikke kunne levere pakken. Håber du havde en god fest.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale PashminaWear.
Jeg har netop modtaget et dejligt sjal i den fineste kvalitet.

January 25, 2021

Hej Eva,
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god og personlig service

Rigtig god og personlig service, meget hjælpsomme og hurtig levering.

December 16, 2020

Hej Jane,

Mange tak for din anmeldelse. Du ønskes glædelig jul.

Fra en ny kunde

Varm, blød cashmere / viscose / silkeblanding - meget, meget smuk blå nuance - fra bestilling til ankomst, Valby: et døgn - spektakulær indpakning 🌷🌷🌷🌷🌷

December 2, 2020

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Take a closer look