3.1

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Ville egentlig have givet 0 stjerner

Ville egentlig have givet 0 stjerner, men det kan man så ikke lige.
Skiftede job, og på den arbejdsplads hvor jeg er ansat nu, har man lavet en aftale med BUPL, at man automatisk bliver tilmeldt PBU, også selv om man ikke ønsker det eller er medlem af BUPL, og Man får ikke meget ud af, at prøve at kommunikere med PBU, så meget for frit valg af fagforening og pensionsselskab.
PS. Kan i ikke holde op med at sende alt jeres websiminar, er ikke interesseret.

September 19, 2025

Aktivering af min pension

I forbindelse med en gennemgang af mit økonomiske råderum fik jeg pr. telefon en gennemgang af, hvilke midler jeg havde til rådighed samt hvornår og hvordan, jeg kunne indfri dem.
Dette gennemførte jeg kort tid efter, hvor jeg blev guidet godt og sikkert igennem den jungle af spørgsmål og krydssætning inde på hjemmesiden, hvor jeg var logget ind. Det var en kæmpeudfordring for mig, da jeg har en lettere form for hjerneskade. Hvis min hjerne bliver udtrættet sætter den ud. Det gjorde den for alvor til sidst, hvor jeg kun manglede ar godkende med MitID. Men den garvede og dygtige medarbejdere forstod mit behov for støtte, så jeg til sidst kom i mål. Da havde jeg kun et forsøg tilbage før, MitID ville blive spærret. Jeg græd simpelthen af lettelse bagefter, så stressfyldt havde det været for mig. Men jeg klarede det takket være Nannas hjælp. Pengene stod som lovet på min konto to dage efter d. 2. juli.
Hvis det ikke var lykkedes, ville jeg have mistet denne måneds pension. 1000 tak til NANNA
PS Det er faktisk 2 gange 5 stjerners oplevelse. Jeg er begyndt altid at indlede en telefonsamtale med at sige, at jeg har en form for hjerneskade pga. min EHS-lidelse. På den måde snakker de langsomt og tydeligt på en måde, kan jeg og min hjerne følge med.

June 30, 2025

PBU pensionsselskab dårlig moral

Offentligheden bør vide familiens oplevelse med PBU.

Min Far døde for nogen år siden. Inden han døde sagde han, giv mig endelig en fin begravelse, jeg har masser af pension til at stå efter langt arbejdsliv, han blev 68 år. Vi gav ham den fineste begravelse samt speciallavet kiste. Vi får efterfølgende at vide af PBU, at der ikke vil blive udbetalt noget af hans pension, fordi han havde begunstiget vores mor, som han blev skilt fra 10 år forinden. Hun fik heller ingenting. Vi børn måtte optage lån for at betale alle omkostninger vedrørende hans død. Han havde ca. 800.000 kr som gik til PBU selv. De sagde de havde sendt ham et brev en gang i postkasse, som min far aldrig har set skyggen af.

PBU lugter af moral, og går ikke op i retfærdighed, men kun penge tilsyneladende? De burde mildest talt skamme sig. Det der er foregået burde ikke være lovligt.

Taget vores fars surtoptjente pensionsopsparing og ladt os børn lide under det. Det vil vi aldrig glemme. Overgår vores vildeste fantasi om et velfærdssamfund baseret på god etik og moral.

Ganske enkelt sjæleløst.

God etik og moral PBU.

Vh. N og T

June 28, 2023

Meget tilfreds…

Jeg har en meget god oplevelse med PBU. De har hjulpet og vejledt mig så jeg fik den bedste hjælp i forhold til min situation. Og det hele blev ordnet over et par dage, virkelig hurtig og fin betjening. De får 5 stjerner af mig.

September 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

PBU er ligeglade med deres medlemmer

PBU er ligeglade med deres medlemmer. De sælger deres ejendomme og den de på nuværende tidspunkt ejer på Ålekistevej er der evig renovering. Siden jeg flyttede ind maj 2021 er det ulideligt. Nyt køkken og bad og dobbelt husleje ifht, alle de andre lejligheder.
En 2 værelses på 54 kvm koster med a conto Ca 8.500 kr pr mdr. Det er en urimelig husleje for deres medlemmer, som er pædagoger og de ved udmærket hvad en pædagog får i løn. Det er en pengemaskine til egen gevinst.
Når jeg finder ud af hvad de skal i gebyr for at flytte min pension, så skal jeg hurtigst muligt finde et bedre sted

September 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig venlig og behjælpelig oplevelse

Lige haft den bedste samtale med en af jeres venlige medarbejdere. Han var god til at forklare og talte i et dejligt og roligt stemmeleje, så jeg følte mig hørt og forstået, specielt når jeg ingen anelse har om pensioner. Hvis bare alle i servicebranchen var sådan :-)

July 27, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg skal jo gi´ en stjerne for at kunne…

Jeg skal jo gi´ en stjerne for at kunne skrive her, så her en stjerne der ikke burde være der.

Da jeg tjekkede min pension for en måned siden, dækkede den 67 % af min nuværende indkomst.

Her da jeg tjekker en måned senere, dækker min pension 54 % af min indkomst.

???????????????????????????

( jeg er gået lidt ned i indkomst i samme periode så pensionen burde dække en HØJERE procent end 67 %)

Jeg får en forklaring fra medarbejderen i PBU om at renten er faldet, men at det IKKE har nogen betydning i forhold til det meget mærkværdige fald i dækning...hvorfor så bringe det på bane???????

Jeg er ved at få overført et større beløb fra et andet pensionsselskab, og spørg om det også er regnet med, (det ville være rart at det IKKE var, så ville "ulykken" være begrænset).
Beløbet er ikke regnet med, men medarbejderen vil hele tiden bringe dette beløb i spil og spørg om hun ikke må se hvordan det ser ud når dette beløb er regnet med?????
Dette beløb har INTET med faldet i dækning at gøre.

Efter at have INSISTERET på at få en forklaring der KUN omhandler faldet i dækning fra 67 til 54 % lover medarbejderen at vende tilbage angående dette.

Da jeg overfor en anden medarbejder, lufter tanken om, at jeg da kunne overveje at flytte min pension til et andet selskab, får jeg at vide at det kan jeg ikke??

Selvfølgelig kan jeg overføre min opsparede pension til et andet selskab og vil også gøre det med mindre jeg får en VIRKELIG god forklaring, på faldet i dæknings procent.

Fortryder nu virkelig at jeg har valgt at samle min pension her. Der skal en god forklaring til for at rette op på dette.

October 25, 2021

MEGET dårlig rådgivning

MEGET dårlig rådgivning - ingen hjælp og vejledning, stive regler og med arbejdere uden forståelse.

Dårlige online systemer som er nede og konstant melder om system maintanance og ikke kan bruges.

Vil til en hvertid anbefale alle at vælge en anden løsning, fra min side er der ingen tiltro til information eller vejledning.

November 13, 2017
Rated 2 out of 5 stars

Indkompetent rådgivning ,kun ja og nej svar .

Jeg får en fornemmelse af at der ikke er kendskab til det produkt der"sælges" man bliver hurtigt fejet af.Det bedste vil nok være at opløse PBU og lade et andet pensionsselskab overtage,det vil nok give flere fleksible produkter på hylden .

April 22, 2015

Is this your company?