Det grænser til bondefangeri…
Dette er et firma man skal vare sig mod. Jeg søgte på noget på nettet og pludselig frøs skærmen, og jeg kunne ikke komme hverken frem eller tilbage. Man henviste til et telefonnummer, hvis man ønskede hjælp. Dette blev gjort, og der var en i "supporten" der overtog styringen af computeren. Jeg fik at vide at McAfee ikke var godt nok, og hvis de skylle hjælpe mig skulle jeg overføre 350 EUR til dem. Det gjorde jeg. De fjernede godt nok spærringen på computeren og lagde deres eget virusprogram ind. En time senere kontaktede jeg firmaet og meddelte dem at de skulle tilbageføre beløbet, hvilket efter nogen argumentation gjorde. Beløbet skulle komme retur efter 8-10 dage, så må jeg se hvad der sker. Jeg spærrede min netbank og bestilte et nyt visa/dankort. Min nemId samt MitId blev spærret. Derefter slettede jeg computeren totalt og geninstallerede de forskellige programmer jeg havde på den. Hvis der ikke sker nogen tilbagebetaling bliver der indgivet en politianmeldelse. Pcfix har en afdeling i Nibe (ved Aalborg)