Pctech Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Computer Repair Service

Written by the company

Efter 15 års erfaring med at bygge computere ved vi hvad vi laver. Du kan derfor altid forvente en høj service og faglighed hos Pctech. Vi tilbyder bla. ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ - Fejlfinding af Pc‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ - Bygning af Pc ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ - Udskiftning af dele.‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ - Komplet rengøring af Pc‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ - Opsætning af dit netværk‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Giv os et kald i dag på 28892421 eller send en mail på kontakt@pctech.dk

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Redningsmanden fra Lind

Jeg har lige oplevet den vildeste service, man kan forestille sig. Efter jeg havde fået monteret en ny strømforsyning hos en anden person, kom jeg hjem til en computer, hvor ingen af blæserne virkede. Som enhver ved, er det en katastrofe for en gaming-PC, da den hurtigt bliver varm.

Jeg tog kontakt til ham fra Lind, som jeg havde skrevet lidt med tidligere på aftenen. Selvom det var sent, sagde han med det samme: "Kom ud, så ser vi på det." Og herfra blev jeg bare blæst bagover:

Redningsmanden fra Lind: Han fandt lynhurtigt fejlen, så mine blæsere igen snurrer perfekt. Han reddede mig fra en ubrugelig computer.

Gik "The Extra Mile": Han nøjedes ikke bare med at fikse fejlen. Han tog fat i sit specialudstyr og blæste hele maskinen fuldstændig ren for støv – den var helt stoppet til, men nu er der 100% gennemtræk!

Gratis opgradering og optimering: Han monterede en ny, kraftigere blæser i toppen og skiftede kølepasta på min CPU (det der "tandpasta"), så kølingen nu er bedre end nogensinde før.

​Service og personlighed: Han gjorde det hele uden at kræve en krone, og vi havde en pissegod snak imens. Han er ikke bare mega klog på hardware, men også en pissefed person med en fantastisk personlighed.

Min PC kører nu 4K gaming i 120 FPS uden problemer, og det er udelukkende takket være den hjælp, jeg fik i Lind. Hvis du vil have en ekspert, der er dygtig, mega klog og har hjertet på det rette sted, så er det ham her, du skal have fat i.

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling – jeg kommer aldrig til at bruge andre fremover!

February 7, 2026

Computer ville ikke tænde

Jeg stod med en computer der ikke ville starte og kontaktede Jonas. Han kom med nogle tips og tricks til hvad jeg kunne gøre, men det viste sig desværre, at det var bundkortet der var gået i stykker. Jonas hjalp med at finde de rigtige komponenter, så han kunne reparere den. Derudover fik jeg også hjælp til at købe en ny computer, som han samlede for mig.

Super hjælpsom og fleksibel service fra PCtech. Kan varmt anbefale ham, hvis din computer ikke fungerer eller halter lidt, eller hvis du trænger til nyt.

August 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Professionel og personlig service!

Kontaktede Jonas for at få hjælp i forbindelse med min nybyggede PC. Fra øjeblikket hvor jeg kontaktede ham var han engageret og gav personlig rådgivning, hvorefter vi hurtigt fik aftalt en tid hvor han kunne kigge på min pc.

Undervejs i processen blev jeg løbende opdateret, rådgivet og vejledet. Alt i alt helt fantastik, hurtig, personlig og engageret service, ud over al forventning - kan stærkt anbefales!

May 19, 2025

Kæmpe 10/10 til Jonas

Kæmpe 10/10 til Jonas, han har bare fået min pc til at spille!
Alt blev gjort super hurtigt og professionelt, rigtig serviceminded og ikke bleg for en snak. Kan kun varmt anbefale Jonas og pctech

April 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kundeservice med stort K!

Jeg havde en PC der pludselig gik død & efter at have gjort det jeg selv kunne for at prøve & finde fejlen & fikse den måtte jeg tage ind til en med mere viden end mig.
Jonas fra Pctech kom med råd & forslag som jeg selv kunne afprøve hjemme & da disse ikke virkede var han klar til at se på den samme dag som jeg ringede.
Han fik fundet fejlen & løste mit problem på 40 min.
I løbet af de 40 min snakkede vi om vind & vejr, men også en masse om PCer (selvfølgelig).
Jonas delte frit ud af sin viden, kom med forslag, eksempler osv.
Alt i alt synes jeg at det var en MEGA fed oplevelse & jeg har ikke et eneste negativt punkt at tilføje.

Ekspertviden: 10/10
Problemløsning 10/10
Kundeservice 11/10

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl hvem jeg går til næste gang jeg skal bruge vejledning eller lignende til min PC.

April 29, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kan helt klart anbefale Jonas fra PC…

Kan helt klart anbefale Jonas fra PC Tech til at fikse computere! Min gaming bærbar havde larmet i et halvt år, men han fandt lynhurtigt ud af problemet, og jeg er super tilfreds med løsningen. Nu fungerer min computer bare virkelig godt igen, og den larmer ikke længere.

April 15, 2024

Kan klart anbefale PCtech

Kan klart anbefale PCtech, havde en gammel støvet computer med, og det tog mig 30 minutter at få konstateret hvad der skulle udskiftes, samt fik jeg det nødvendige med, sådan at jeg selv kunne lave det derhjemme, super hurtig respons tid, kan klart anbefale PCtech hvis der er PC problemer

March 29, 2024

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen hos Pctech! Da min computer pludselig begyndte at opføre sig mærkeligt, var jeg bekymret for, hvor lang tid det ville tage at få den repareret. Men heldigvis var Pctech lynhurtige til at finde og rette fejlen. Fra det øjeblik, jeg afleverede min computer, til jeg fik den tilbage igen, gik der blot få timer, og nu fungerer den bedre end nogensinde før!

Jeg kan ærligt sige, at jeg ikke kunne have bedt om en bedre oplevelse.

Tak til Pctech for deres ekstraordinære service og for at få mig tilbage på sporet så hurtigt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, hvis jeg nogensinde står over for computerproblemer igen, og jeg vil varmt anbefale dem til alle, der har brug for professionel computerreparation. Fem stjerner hele vejen rundt!

March 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Min PC crashede jævnligt.

Min PC crashede jævnligt.
Jeg kontaktede hermed PCTech for rådgivning.
Han hjalp med med rensning af min PC.
Og i samme ombæring besluttede vi at der var nogle komponenter, som trængte til udskiftning.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, samt professionel behandling.
Klar anbefaling herfra.
Mvh. Mathias