PD-Solar B.V. Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Op 2 juli volgens afspraak 10kw accu geplaatst. Heel netjes gewerkt en de app goed uitgelegd. Leuk te zien dat de dagen nadien geen stroom meer van het net is afgenomen. Ook bleken onze zonnepane... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Solar Energy Equipment Supplier

Written by the company

Wij zijn een bedrijf wat zich bezig houdt met het inkopen en verkopen van diverse producten rondom zonnepanelen. Hierin ligt onze focus op zonnepanelen, omvormers, hybride omvormers en montagematerialen. Onze producten worden eerst uitvoerig getest en beoordeeld op kwaliteit voordat deze aan klanten verkocht worden.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

10kw accu plaatsing

Op 2 juli volgens afspraak 10kw accu
geplaatst. Heel netjes gewerkt en de app
goed uitgelegd.
Leuk te zien dat de dagen nadien geen stroom meer van het net is afgenomen.
Ook bleken onze zonnepanelen niet waren
geaard dat is ook nog even opgelost.

July 15, 2026

Netjes geïnstalleerd

Netjes geïnstalleerd, goed meegedacht omtrent beste montage plek. Nette monteurs. Duidelijke uitleg omtrent de app en de werking. Stroomuitval getest. Goede afterservice omtrent monitoring en evt.aanpassing als salderings regeling wegvalt v.a. 1-1-'27.

June 16, 2026

PD Solar een aanrader

PD Solar heeft na een faillisement van een ander bedrijf de overname keurig overgenomen. De klantvriendelijkheid is goed wanneer je telefonisch te woord wordt gestaan. Ook hebben zij het reinigen van de zonnepanelen zeer goed uitgevoerd. Foto's door hen laten maken van voor en na de reiniging. Het resultaat was duidelijk zichtbaar. Ben zeer tevreden als klant.

April 17, 2026

Snel en doeltreffend

Bij dit bedrijf wordt gewoon de telefoon opgenomen zonder keuzemenu of wachtmuziekje. Er wordt goed meegedacht en de service is snel en doeltreffend.
Fijn dat onze oude zonnepanelen weer liggen te shinen op het nieuwe dak.

April 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Snel contact en goed gewerkt

Goed en snel contact met de mensen van PD-Solar. Een vraag per mail of telefoon wordt snel beantwoord. Installatie van de nieuwe zonnepanelen is ook heel netjes gedaan, keurig gewerkt zonder rommel achter te laten.

March 31, 2026

Service is echt goed

Service is echt goed

Ik kan niet anders zeggen dat ik keurig geholpen ben. door de mensen van PD-Solar. Reageren vlot en denken mee. En dat terwijl ze niet eens de zonnepanelen geplaatst hebben

February 19, 2026

Prima ervaring

Netjes optijd Goede snelle offertes
Ook snel aangepaste offerte
Keurige monteurs. Ook netje opgeruimd
Prima klanten service
Ik ben uitstekend geholpen
Zeer blij met de aanschaf en montage

October 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Prima service van PdSolar.

Ten eerste vind ik dat jullie een prima coulance regeling hebben getroffen. Daarvoor mijn hartelijke dank.
De monteur is een prima en heel aardige man. Hij is de volle 5 uur bezig geweest. Hij is mu 2keer bij ons geweest tot onze volle tevredenheid.

March 31, 2025
PD-Solar B.V. logo

Reply from PD-Solar B.V.

Beste meneer Burger,

Hartelijk dank voor uw review en mooie, dankbare woorden.
We zijn erg blij dat we u hebben kunnen helpen, maar bovenal dat u erg tevreden bent :)

Rated 5 out of 5 stars

De omvormer werkte na twee jaar niet…

De omvormer werkte na twee jaar niet meer. Tot onze schrik bleek de installateur van de zonnepanelen failliet. Na kontakt met Goodwe, doorverwezen naar PD solar. PD Solar heeft de melding fantastisch opgenomen en de nieuwe omvormer is al geplaatst.

March 3, 2025
PD-Solar B.V. logo

Reply from PD-Solar B.V.

Hartelijk dank voor uw review en we zijn erg blij dat we u hebben kunnen helpen om te zorgen dat uw systeem weer goed werkt

Rated 4 out of 5 stars

Goed overgenomen van failliete collega.

Mijn leverancier van 24 zonnepanelen was failliet en heeft ons met behoorlijk wat problemen achtergelaten. PD Solar heeft met veel geduld en een adequate aanpak het systeem draaiend gekregen. De communicatie verliep goed zowel met kantoor als met monteurs.

December 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

De zon is weer bij mij gaan schijnen

Ik ging met GoVolt in zee op advies van HomeQgo in een zonnepanelen actie van de Consumentenbond.
Het inmiddels failliete GoVolt liet mij, op één paneel na, een niet werkende installatie na, waarbij er blijkens de foto's die PD Solar maakte ook nog eens heel slordig gewerkt was. Zoals bekend, heeft PD Solar klanten van GoVolt overgenomen om hen uit de brand te helpen. Dat is in mijn geval goed gelukt. De communicatie verliep, via de email, heel voorspoedig.
Jammer dat het bedrijf nogal uit mijn buurt gevestigd is en er dus bij werkzaamheden flinke reiskosten bij komen.

May 8, 2024

Tevreden over installatie zonnepanelen

Wij kregen 10 zonnepanelen en een 3-fasen omvormer. Tevreden over de algehele afhandeling;
- goede telefonische bereikbaarheid
- flexibel; offerte enkele dagen voor oplevering nog gewijzigd in overleg
- vakkundige uitvoering; alles in één dag werkend opgeleverd en de montage ziet er netjes uit.
- Met de installateurs is ook goed contact en overleg mogelijk, bijvoorbeeld waar de omvormer precies komt en hoe de kabel naar de meterkast moet lopen; bij de elektricien moest dat wel in het Engels, maar dat werkte prima.

April 23, 2024

The Trustpilot Experience