Peak Marketing Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement

Fantastisk!

Victualia ApS. har brugt Peak Marketing til mødebooking igennem en periode og de har gjort et rigtig rigtig godt stykke arbejde. Enkelte små svipsere, men generelt over al forventning. Vi vil afgjort anbefale andre at samarbejde med Peak.

February 6, 2017

Fuld tilfreds

Vi har tidligere brugt andre mødebooker uden den tilfredsstillende resultat. Siden samarbejdet med Peak Marketing, har vi være yderst tilfredse. Vi ved godt at det er svært at booke møder indenfor vores branche, men Peak har altid kunne levere møderne indenfor den aftalte tidsrum. De er utrolige fleksible, når der er noget som skal tilpasses, så bliver det gjort med det samme.
Jeg har kun positive erfaringer med Peak Marketing, og giver dem mine varmeste anbefalinger.

UNIVERSADVOKATER Mødebooking

Jeg har i et lille års tid fået en del af mine møder booket (Jylland - Fyn) af Peak Marketing, hvilket har været meget tilfredsstillende. Der er tale om en meget svær branche at få møder i, og det er bestemt ikke alle TM-bureau'er der kan løfte opgaven.

100% tilfreds!

Som ejer af Softwaredanmark, var jeg fra starten kritisk overfor at benytte et ekstern mødebooking firma, til at stå for første kontakt til potentielle nye kunder. Jeg afholdte 6 møder med forskellige mødebooking firmaer, nogen personligt og 2 på skype. Til min egen overraskelse endte jeg op med et firma på Filippinerne (Peak-marketing). Det er gjorde forskellen var ikke prisen, men den professionelle og fleksible tilgang til mine krav. Dags dato har vi benyttet os af Peak-marketings ydelser i 1 1/2 år med stor tilfredshed, og i selvsamme periode har vi øget vores omsætning ud fra deres mødebooking over 800% baseret på gode møder. Kan kun give de bedste anbefalinger, og står gerne til rådighed for spørgsmål.

Mvh
Sune Rauer
Ejer
Softwaredanmark ApS

Advertisement

Ihærdig

Mødebooking er ikke let disse dage - det bør kunder have forståelse for. Vi har lavet aftale med PEAK og er indtil videre fuldt tilfredse. Min tidligere samarbejdspartner på området var ganske forfærdelig, så dette er bestemt et "step up" for os.

Rated 5 out of 5 stars

Ihærdige og vedholdende. Min bedste mødebooker til dato.

Mødebooking er ikke verdens nemmeste job. Man skal igennem mange "nej tak", for at nå et anstændigt antal møder, og selvfølgelig vil der være enkelte møder der ikke helt passer i kriterierne. Og i den forbindelse er Peak yderst imødekommende og forstående når jeg melder tilbage på de møder, som ikke opfylder ønsker/krav i forhold til det aftalte. Alt i alt et fremragende mødebookerfirma.

Rated 1 out of 5 stars

Værste mødebooking der findes!

Peak marketing hører til på Filippinerne med danske mødebookere.

De skriver mange steder, at deres mødebooking er professionel. Dette kan jeg på ingen måde genkende.

Jeg har brugt dem til private forsikringsmøder, som de jo skulle være eksperter i. Møderne er presset i gennem i en sådan grad, at kunderne er sure når man møder op. Dette kan jo ikke være meningen, og er slet ikke hvad jeg er vant til fra andre bureauer.

Ydermere render de fra skriftlige aftaler, for som de siger - vi render fra aftalerne, hvis der er penge i det for os. Det siger vist alt!!

At man så også giver sig selv karakterer på trustpilot, er vel heller ikke det mest reelle der findes.

EDIT: Som svar på min anmeldelse fra virksomhedens side.

I opfører Jer her på trustpilot, som I har gjort i gennem hele forløbet. Jeg nævner blot nogle få åbenlyse løgne:

1. Jeg har ikke SELV aflyst 9 møder. Der har været et møde, hvor adressen ikke var korrekt fra Jeres side, og jeg derfor kører til den forkerte adresse! Jeg har ikke selv aflyst et eneste møde.

2. Der er slet ikke aflyst 9 møder. Hvor I har det tal fra, må guderne vide. Det blev dog heller ikke nævnt, som undskyldning, da I brød kontrakten.

3. I citere en fortrolig mail jeg har sendt Jer. Ikke nok med det, så skriver I også min adresse og telefon nr. på en offentlig hjemmeside, som Trustpilot. Jeg måtte bede Trustpilot bede Jer om at fjerne det!

4. Med det samme, jeg skriver anmeldelsen herinde, får I stoppet min anmeldelse, med den begrundelse, at jeg aldrig har været kunde ved Jer. Hvem er det nu, der fremstår sandfærdig?

5. I får en kammerat fra den danske ambassade på Filippinerne hvor I jo holder til, til at smide en rigtig sviner til mig på Trustpilot. Jeg har intet haft at gøre med manden før, men det var for nemt at spore Jeres indbyrdes relationer.

6. Hvem og hvad jeg anmelder kommer bestemt ikke dig ved. Jeg har anmeldt mange andre firmaer. Desuden har du intet begreb om, om jeg har været kunde ved Alm Brand - du nægter jo selv, at jeg har været kunde ved Jer.

Alt i alt har jeg lært at holde mig fra mødebooking fra Filippinerne. Dette har jeg selvfølgelig fortalt alle I min omgangskreds, og det vil jeg naturligvis blive ved med.

January 28, 2015
Peak Marketing logo

Reply from Peak Marketing

Hej Benjamin

Tak for din henvendelse, vi er kede af din opfattelse af Peak. Vi har rigtig mange andre kunder i dit segment, som er meget tilfredse med vores møder! - Jeg er jeg langt fra enig i hvad du skriver. Jeg har båndet samtaler på alle møderne, og de er booket efter vores aftale. Denne her anmeldelse kommer kun på baggrund af at vi har valgt at stoppe samarbejdet med dig før tid, fordi vi ikke har kunne leve op til dine extremt høje forventninger om at der stortset skal sælges på hvert møde.

Endvidere har vi booket 20 møder til dig, hvor du har aflyst 9 af dem, - Dette er meget simpelt grunden til at vi vælger at stoppe vores samarbejde, da jeg udtrykkeligt forklarer dig at vi kun får betaling for afholdte møder, og derfor er det ikke en forretning for os når din aflysningsprocent er så høj, og at vi ikke kan leve op til dit forventningsniveau, til den lave pris som du forventer møderne skal koste.

Jeg forklarer også at du har afholdt 11 møder, og vi kun har fået betaling for 7.5 møde, men at det er ok, da vi vælger at stoppe, og vi ikke vil kræve betaling for det resterende, men blot henviser dig til at finde et andet telemarketing bureau. Du bliver arrig fordi at du har en salgskvote som du skal nå, og begynder at tale nedladende i telefonen, og siger direkte, "jeg skal nok sørger for at i kommer ned med nakken", og hefter skriver anmeldelsen på Trust Pilot, ligesom du har gjort med de andre bureauer du har brugt, når du ikke har solgt på dine møder. Måske du skulle se ind af?

Endvidere kan jeg også se på din profil på Trustpilot at du går ind og bedømmer andre forsikringsselskaber med 1 stjerne, nærmere betegnet Alm. Brand. Hvor seriøst og lavt er det, når man er assurandør for et andet selskab. Du nævnte enda for os, at Alm Brand altid tager dine kunder. Måske ette skulle anmeldes til Trustpilot?

Jeg har vedhæftet en mail fra dig her, og kan vedhæfte flere hvor du skriver at du er meget tilfreds.

"Hej George

Jeg har indbetalt pengene i dag. Det ser dog ud til, at de først bliver sendt i morgen fra min bank.

Du sagde, at du gerne lige ville have at vide med det samme, hvis jeg ikke var tilfreds med et møde, eller hvis der havde været aflysninger.

Jeg har 2 jeg ikke er helt tilfreds med.

14.1.15 6971 xxxxxxx. Da jeg talte med kunden i telefonen inden jeg kørte derud, sagde han at der ikke var nogen grund til at besøge ham. Jeg spurgte lidt ind til hvorfor, og han mente at han havde billige forsikringer. Det var de så også kunne jeg høre. Men phoneren havde lovet, at det kunne vi sagtens gå under, hvilket man ikke må sige. I må helst ikke blive for ivrige for at booke et møde, da jeg fra den position jeg var (Solbjerg), skulle samlet køre 210 km for at nå ud og hjem.

14.1.15 8381 xxxxxxxx. Jeg var ude ved denne kunde…..troede jeg. Jeg havde desværre kørt til en forkert by, og da jeg prøvede at ringe til hende kunne jeg ikke træffe hende. På hjemturen havde kunden tilmed ringet til mig, og lagt en besked. Jeg har efterfølgende skrevet mail, men den besvarer hun ikke. Jeg har prøvet at ringe, men jeg fik fat i datterens telefon på det nummer der var angivet. Kan I evt prøvet at få fat i kunden, for jeg tror ærlig talt ikke hun er interesseret alligevel. (HVORDAN KAN DU KØRE FORKERT, HVOR PROFESSIONELT ER DET)

15.1.15 xxxxxxx. Jeg var ude ved denne kunde i dag, som var en ældre pensionist. Han havde kun 3 forsikringer, og jeg vil gerne have de har 4. Det er måske en fejl fra Jeres side, men jeg synes dog det virker lidt mærkeligt, at der ikke stod nogen kommentar om kunden. Der var præmie for 7000,- og det kan jeg bestemt ikke leve af. Sådan en kunde kan jeg heller ikke tegne, for der er altid for lidt i besparelse, når volumen er så lille.

Jeg håber I vil se positivt på min kritik, og erstatte møderne. For jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med Jer, og I forstår at holde de aftaler vi laver. Det har jeg ikke prøvet fra noget bureau endnu. 

xxxxxxxxxxxxx

Take a closer look