Uitstekende service!
Meneer Peek heeft de zonnepanelen keurig geïnstalleerd, dacht goed mee en betrok ons bij elke stap van het proces. Zeker een aanrader!
Peek ICT is een eenmanszaak die verschillende diensten levert voor consumenten, zoals; Zonnepanelen, Elektra aanpassingen, Electronica-reparaties, ICT diensten en Software-ontwikkeling. Peek ICT houd het graag kleinschalig waardoor we kwaliteit en maatwerk kunnen leveren.
Saffier 18, 2651ST, Berkel en Rodenrijs, Netherlands
Heel tevreden over PeekICT.
Ramon legt alles netjes uit, werkt netjes en reageert snel op mail / whatsapp. Wanneer er problemen zijn lost hij dit vaak snel / samen op.
Alles heel vakkundig en netjes geïnstalleerd, helemaal top. We zullen hem zeker aanbevelen. Super👍👍👍
Open communicatie over prijs en kwaliteit, snelle service en vriendelijk. Zonnepanelen goed gelegd en prima aangesloten. Goede uitleg over hoe je kunt zien waar je wat opwekt. Legt app en mogelijkheden goed uit. Is geduldig.
Panelen liggen al even zonbder storingen of wat dan ook Ze doen wat ze moeten doen en dat is stroom opwekken als de zo schijnt.
Prima!
Ramon heeft onze meterkasten geherorganiseerd, inclusief aansluitingen voor zonnepanelen batterij sauna en oven groep.
Zeer tevreden met resultaat en met de wijze waarop is uitgevoerd.
Learn more about other kinds of reviews.