Company replied
Pennysave heeft gigantisch snel (binnen een uur nadat ik de aanvraag had gedaan) een korting geregeld van € 180 voor mijn internet- en tv abonnement. Over mijn energiecontract krijg ik bericht teg... See more
Company replied
Paar honderd euro besparing op zowel mijn TV + internet abbo als op mijn stroom en gas voorziening voor mijn vader geregeld! Fijn en snel contact via de mail en via de telefoon. ik zou een iede... See more
Company replied
Pennysave helpt jou, ieder jaar opnieuw, drastisch geld te besparen met kortingen op je bestaande vaste abonnementen. Zo kun je korting krijgen voor je internet en TV abonnement, geef je minder geld uit aan je kranten en tijdschriften abonnement en zorgen we dat je een lagere energierekening krijgt. kijk op www.pennysave.nl wat ook jij kunt besparen.
Nieuwendijk, Netherlands
Prettige site om te bezoeken. Leuke contacten overgehouden
Fijn en snel contact via de mail en via de telefoon.
ik zou een ieder aanraden om in contact te komen met Pennysave
De mensen van Pennysave hebben snelle actie ondernomen en (als de berekening an de besparing daadwerkelijk klopt) een mooi voordeliger contract voor mij afgesloten. Alleen beetje jammer dat je niet zelf vooraf inzicht krijgt.

Reply from Pennysave
Pennysave toch mooi €200 per jaar besparing op mijn Ziggo abbonnement en dubbele internet snelheid geregeld.
Edit 22/6/2025: We zijn nu een maand verder en Ziggo heeft eindelijk mijn bestelling afgehandeld en kan ik van mijn voordeel gaan genieten.
Inmiddels heb ik VIJF bestellingen goedgekeurd, 10 tallen apjes en 3 telefoon gespreken van minimaal een halfuur gevoerd met Ziggo. Wat een stelletje debielen daar, hen zo'n beetje alle afdelingen aan de telefoon gehad.
Niet gek dat ze 100000 klanten per jaar verliezen met dat klant ontvriendelijke gedrag.

Reply from Pennysave
Snelle onderhandeling voor , zoals ik een bestaande Ziggo klant . En natuurlijk de korting .

Reply from Pennysave
Vriendelijk, klantgericht en zorgen op korte termijn voor een leuke deal. Bedankt Pennysave.

Reply from Pennysave
Leuke besparing opgeleverd op jaarbasis. Betaal graag de 30% provisie.

Reply from Pennysave
Stefan heeft voor een mooie korting gezorgd en alles geregeld voor een overstap. Dik tevreden!

Reply from Pennysave
Snel, jammer alleen dat jullie een deal maken zonder daar verder met mij overleg in te hebben gevoerd. Ik ga nu toch nog die aanpassing terug draaien omdat ik, zonder dat ik dat wist, nu weer een jaar aan dat Ziggo vast kom te zitten. Qua voordeel snap ik er niets meer van. Op de ziggo site staat op mijn pagina veel tekst maar ik snap er niks meer van. Ik ga even een aanvulling geven op mijn review. Door een zeer vriendelijk en duidelijk contact met Pennysave´s Stefan is de hiervoor bedoelde actie niet doorgegaan. Onduidelijkheid over en weer is opgelost. Pennysave heeft nu, in overleg met mij, een ander voorstel gedaan wat inmiddels tot volle tevredenheid is uitgevoerd. Overstap naar Odido is voor mij de beste oplossing. Dank je Stefan voor je hulp en geduld in deze. Julliie zijn zeker een aanrader

Reply from Pennysave
Zeer eenvoudig om een besparing aan te vragen, verder goed bereikbaar via Whatsapp of e-mail en alles wordt netjes gecommuniceerd. Nadat ik mijn aanbod had ontvangen vond ik dit nogal schraal, na contact te hebben gehad is er extra korting onderhandeld en is mijn sim only abonnement ook gelijk onder de loep genomen. Al met al een prettige ervaring en honderden euro’s bespaard voor de komende twee jaar.

Reply from Pennysave
Super fijne ervaring, direct resultaat, goede communicatie! aanrader!

Reply from Pennysave
Goede en vriendelijke service!
Blij met de kortingen die ik voor komend jaar ga besparen! Top!

Reply from Pennysave
Stefan regelde binnen een paar uur 259 euro per jaar op mijn Ziggo contract. Supersnel en goed!

Reply from Pennysave
Learn more about other kinds of reviews.