See what reviewers are saying

Company details

1. Laser Cutting Service

Written by the company

Wij zijn gespecialiseerd in het (laser) graveren van diverse artikelen. Dit voeren wij uit op hout soorten, kurk, kunststof maar ook op glas is bij ons mogelijk. Alle artikelen van de webshop hebben wij op voorraad. De opdruk wordt samen met jou (gratis) besproken en we maken jouw product pas nadat jij hier helemaal tevreden over bent. De artikelen worden zorgvuldig voor jou gegraveerd en komen dan zo spoedig mogelijk naar je toe. Hiervan ontvang je altijd een bericht zodra het verstuurd is.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Mooie penning maar mocht wel een slag kleiner

Snelle en goede mailverkeer, er wordt goed meegedacht en naar je wensen geluisterd. Het pakketje was goed ingepakt met een leuke poezensticker erop geplakt en erin de pakbon met een visitekaartje. De penning valt groot, deze mocht wel een slag kleiner. Ondanks dat valt de penning wel goed op en is de tekst netjes en duidelijk gegraveerd.

February 7, 2026

Reply from Perfectgadgets

Dank je wel voor je positieve bijdrage.
Tegenwoordig pakken we de penningen voor de hond en poezen ook leuk in. Jammer dat de penning toch nog iets aan de grote kant was maar fijn dat het verder wel goed bevalt.

Drie honden penningen

Drie honden penningen besteld. Ze waren snel geleverd en zijn echt super mooi geworden. Bedankt voor de service!

February 3, 2026

Reply from Perfectgadgets

Bedankt voor je reactie. Had hiervan geen melding ontvangen dus vandaar deze verlate reactie.
Maar graag gedaan. Fijn dat de penningen naar wens zijn.

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs heb ik 2 naamplaatjes besteld…

Onlangs heb ik 2 naamplaatjes besteld voor onze lieve pup, 1 maat L en 1 maat m. De tweede werd helaas niet geleverd door de bezorgdienst, ik kreeg gelijk contact via de mail en werd zeer snel en vriendelijk geholpen. Er is een nieuwe penning gemaakt voor ons en geleverd ondertussen. Je mag kiezen welke naam en lettertype en telefoonnummer en het word prachtig gegraveerd voor een nette prijs. Zeer tevreden!

December 10, 2025

Reply from Perfectgadgets

Wat leuk om te lezen dat de naamplaatjes zo goed bevallen.
Gelukkig is de verzending deze keer wel goed gekomen.
Veel plezier met de hondenpenning en ook met de pup uiteraard maar dat zal vast wel lukken. :-)

Rated 5 out of 5 stars

Zeer efficiënt en vriendelijk geholpen.

Zeer efficiënt en vriendelijk geholpen bij een spoedbestelling pennen. De bamboe pennen zijn keurig gegraveerd en zitten in een mooi doosje. Netjes verpakt afgeleverd (en op tijd). Prijs ook prima.

November 26, 2025

Beste Anja.
Fijn om te horen dat alles op tijd binnen is gekomen.
We hebben de pennen graag voor jullie gemaakt en super dat ze helemaal naar wens zijn.
Bedankt voor je leuke reactie.

bidon en ketting

Vandaag een mooie bidon en ketting
(Van zeer goede kwaliteit) ontvangen met bedrukking
Ivm bedrukking van beide zijn we super fijn en snel geholpen
Beslist een aanrader voor leuke mooie cadeautjes

October 16, 2025

Reply from Perfectgadgets

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was.
We hebben de bestelling ook graag gemaakt voor jullie.
Leuk om deze positieve reactie te ontvangen.

Rated 5 out of 5 stars

Houten plank met spreuk als kraamcadeau…

Houten plank met spreuk als kraamcadeau laten bedrukken. Het bedrijf denk met je mee en helemaal na wens gemaakt.

September 29, 2025

Reply from Perfectgadgets

Dat is fijn om te horen. Leuk dat het kraamcadeau helemaal is geworden wat je in gedachten had. We hebben de plank met plezier voor jullie ontworpen.

Bedankt voor je positieve review en mogelijk tot een volgende keer.
Groetjes Perfect Gadgets.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en goede service

Voor een boekpresentatie heb een gegraveerde pen besteld. Er zat een beetje haast bij en hierbij ben ik perfect geholpen door de mensen van Perfect Gadgets. Ik kreeg meteen een berichtje met een update over de bestelling en de mogelijkheid om deze eventueel zelf op te komen halen. Uiteindelijk was dit niet nodig is en de pen ruim op tijd bezorgd. Deze zag er mooi uit en is in een mooi doosje geleverd. Ik ben blij met het eindresultaat, bedankt voor de goede service!

October 7, 2025

Hallo Margot.
Wat leuk om dit te lezen. En fijn dat alles op tijd binnen is gekomen. Mocht een klant haast met een bestelling hebben zullen we altijd proberen om dit zo snel mogelijk af te ronden en dat is dus prima gelukt.

Bestellingen kunnen idd altijd worden afgehaald.
Heel veel plezier met de Balpen en wellicht tot de volgende keer.

Perfect Gadgets

Heel fijn bedrijf

Ik ben heel goed geholpen door Perfectgadets. Er werd heel fijn meegedacht over het ontwerp en er werd ook snel gewerkt en gecommuniceerd, zodat ik op tijd mijn cadeau binnen had. Het eindresultaat was super mooi, ik ben er heel blij mee!

June 30, 2025

Reply from Perfectgadgets

Wat fijn dat de gravering helemaal naar wens is en we hopen dat deze zal bijdragen aan het feestje. Maar dat zal vast wel lukken.
Bedankt voor je leuke recensie en mochten we nog wat voor je/jullie kunnen betekenen dan horen we het natuurlijk graag.

Gegraveerde kaart

Onlangs een gegraveerde kaart gekocht bij dit bedrijf en ik ben erg tevreden met het resultaat. De kwaliteit van de kaart voldeed volledig aan mijn verwachtingen. De klantenservice was vriendelijk en professioneel, waardoor het hele proces vlot verliep. Ik zou Perfectgadgets zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een mooi en kwalitatief cadeau.

June 27, 2025

Reply from Perfectgadgets

Dank je wel voor deze mooie recensie. Fijn om te horen dat de visitekaartjes helemaal naar wens waren.
Was ook erg leuk om ze voor je te ontwerpen.

Rated 5 out of 5 stars

Persoonlijke borrelplank, geweldig leuk.

Zo.n mooie herrinnering voor een vriendin gemaakt.Een borrelplank met accordeon en 2 dameshanden met microfoons.
Echt geweldig geworden. In goed en meerdere keren overleg een pronkstuk geworden.
Dit is echt een aanrader, vriendelijk en
klantgericht en kwaliteit van materiaal en afwerking......heel erg bedankt, ik kan met dit
mooie kado voor de dag komen.

February 21, 2025

Reply from Perfectgadgets

Bedankt voor je reactie Jolanda.
De plank was ook best bijzonder geworden en ze zal m vast heel mooi vinden. Jij ook bedankt voor deze bestelling uiteraard en veel plezier op het feest.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie snoeppotten laten maken met logo

Mooie snoeppotten laten maken met logo. Ontzettend mooie geworden en van superkwaliteit. Echt een mooi cadeau wat heel gaaf is cadeau te geven.

February 8, 2025

Reply from Perfectgadgets

Bedankt voor je reactie Angela. Heel fijn om te horen dat de snoeppotten helemaal naar wens waren. De meegeleverde snoep zal ook vast snel op zijn :-)

Rated 5 out of 5 stars

Op de Facebook pagina van perfect…

Op de Facebook pagina van perfect -gadgets zag ik een mooie aanbieding voorbij komen over de feestelijke wijn/champagne glazen.
Gelijk toen voor de feestdagen glazen besteld.
Het zag er netjes uit, de bestelling was ook zo klaar!
Top service!

December 22, 2024

Hallo Sanne.
Bedankt voor je leuke bijdrage en heel fijn om te horen dat de glazen helemaal naar wens waren. :-)

Rated 5 out of 5 stars

Leuke cadeaus voor een schappelijke…

Leuke cadeaus voor een schappelijke prijs en snel geleverd.

December 24, 2024

Reply from Perfectgadgets

Dank je wel. We hebben je zending nog snel kunnen verwerken.
Heel veel plezier ermee en bedankt voor je positieve bijdrage.

Topservice

Topservice. Snel, duidelijk en heel erg vriendelijk. En het eindresultaat is ook erg mooi. We hebben champagneglazen besteld en die zijn erg mooi geworden. Ga zo door!

December 23, 2024

Dank je wel Tom.
Fijn dat de glazen helemaal naar wens zijn.

Bedankt voor je leuke response.

Unieke producten

Perfectgadgets heeft een mooie collectie producten.
Samen met de maker kunnen deze producten worden voorzien van een gravering geheel naar wens zodat het echt een uniek product wordt.
Tevens worden afspraken goed nagekomen en worden de producten snel verstuurd.

Ga zo door Perfectgadgets...

December 22, 2024

Reply from Perfectgadgets

Dank je wel Romano voor deze positieve bijdrage.
Fijn om te horen dat het helemaal naar wens was.

Uitstekende Gepersonaliseerde Borrelplank

De gepersonaliseerde borrelplank is van hoge kwaliteit met een stevige afwerking en een professionele uitstraling. Het graveren van ons logo was perfect uitgevoerd, wat het ideaal maakt als relatiegeschenk. Zeer tevreden!

September 28, 2024

Reply from Perfectgadgets

Dank je wel. Het was dan ook een prachtig logo om op de plank te zetten. Fijn dat jullie hier zo blij mee waren.

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb een borrel plank besteld.

Onlangs een borrelplank besteld en ik ben er zeer tevreden mee. De plank was mooi verzorgd en de kwaliteit is uitstekend. Perfect voor een gezellige borrel met de familie. Alles zag er verzorgd uit en was makkelijk in gebruik. Zeker een aanrader voor een ontspannen avond!

September 19, 2024

Reply from Perfectgadgets

Dank je wel Merlijn. Fijn dat de plank helemaal naar wens was.

Borrelplank

Kwalitatief goed product, zoals omschreven en een goede site!

November 3, 2024

Reply from Perfectgadgets

Dank je wel voor je bijdrage en we zien je uiteraard graag weer eens terug.

Voor al je gadgets!!!

Ik heb onlangs kennis mogen maken met deze geweldige site. Wat een breed assortiment hebben ze in gadgets! Ik heb een gepersonaliseerde borrelplank besteld. Echter wilde ik deze in een andere lettertype en stijl. Wat zijn deze mensen behulpzaam! Ze denken met je mee en dat is de reden dat ik nog meer gadgets heb besteld!

Dus mocht je twijfelen? Niet doen!

Een echte aanrader en voor ieder wat wils!

Ps: juist nu voor de aankomende feestdagen! Een tip: De kettingen zijn prachtig!!!

November 20, 2024

Reply from Perfectgadgets

Fijn om te horen dat je zo positief bent over ons en graag gedaan natuurlijk.

Echt een topbedrijf

Echt een topbedrijf! Voor de trouwdag van mijn nichtje een schitterende borrelplank laten maken. Een duidelijke website waarin je kunt aangeven welke inscriptie of afbeelding je wenst. Ook kun je kiezen uit vele lettertypes. Een custom-made product met een snelle levertijd. Een aanrader voor een mooi persoonlijk cadeau.

November 18, 2024

Reply from Perfectgadgets

Graag gedaan. Fijn dat de borrelplank helemaal naar wens was.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look