Het zijn goede geuren, maar vind ze persoonlijk wel erg anders ruiken als de normale. Al ruiken ze van zichzelf wel lekker en blijven ze lang hangen wat top is.
See what reviewers are saying
Heb voor het eerst bestelt, heb de inspired by afternoon swim en initio side effect gekocht, geuren zijn beiden heerlijk en ruiken net als de originele geuren (heb ze letterlijk getest), de geuren bli... See more
Ik heb veel niche & designer parfums gehad, dacht op een gegeven moment laat ik dit een kans geven uit nieuwsgierigheid. Het feit dat je hier voor €26 exact hetzelfde krijgt als de originele parfum di... See more
Company replied
1 luchtje gehaald nadat ik zoveel video's voorbij zag komen, zeer tevreden ruiken naar mijn mening exact hetzelfde als de orginele en blijft lang hangen dus zeker het geld waard
Company details
Written by the company
PerfumeBey is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van auto luchtverfrissers van uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf is opgericht door een team van autoliefhebbers met een passie voor frisse interieurs en aangename geuren. Wat PerfumeBey onderscheidt van andere merken is hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en materialen om luchtverfrissers te maken die langdurig en effectief zijn. Ondanks ons focus op kwaliteit, streeft PerfumeBey ernaar om betaalbaar te blijven. We begrijpen dat mensen op zoek zijn naar waarde voor hun geld, dus houden we onze prijzen concurrerend zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons producten. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om van een fris ruikende auto te genieten, ongeacht hun budget.
Contact info
Poelenburg, 1504nk, Zaandam, Netherlands
- 0640168514
- Perfumebey@hotmail.com
- perfumebey.nl
Replied to 83% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prima
Heb pacific chill gehaald kwam snel…
Heb pacific chill gehaald kwam snel binnen en de klantenservices is top haf perongeluk vekeerde adress ingevoerd en was binnen 10 minuten veranderd en de geur is lekker alleen echt een strandgeurtje
Topkwaliteit parfums
Topkwaliteit parfums! Ruiken heerlijk en blijven lang hangen. Zeker een aanrader
1 luchtje gehaald nadat ik zoveel…
Ik vind de parfum goed blijft lang leuke bezorger
Ik vind de parfum goed blijft lang zitten en het was ongeveer het zelfde als ze omschreven de berzorger was ook een knappe aardige gozer en zoals ze altijd zeggen het kwam gewoon na 2 dagen al bij mij thuis gebracht
Lekkere geur voor beste prijs top…
Lekkere geur voor beste prijs top kwaliteit blijft lekker lang zeker een aanrader 🙌
Goeie kwaliteit heel erg tevreden 👍🏻
2 parfums gekocht ruikt niet hetzelfde als originele
2 parfums gekocht, ruiken totaal niet naar waar het op gebasseerd moet zijn helaas
Blijft echt lang op je kleding en ruikt…
Blijft echt lang op je kleding en ruikt geweldig!
Parfum
Top bedrijf, ik heb al meerdere keren besteld en het prijsje die je ervoor betaald is goedkoop voor zo een goede kwaliteit! Ik heb veel complimenten gekregen en ook al door collega's / mensen op mijn werk! Geur blijft ook lang zitten op je huid en zeker 2 dagen ongeveer op je kleren! Is zeker waard om hier een geurtje te kopen!
Herengeur heeft een frisse
Herengeur heeft een frisse, mannelijke en luxe uitstraling. De geur blijft lang hangen zonder overheersend te zijn, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind. Perfect voor dagelijks gebruik, maar ook zeker geschikt voor speciale gelegenheden. Ik krijg er regelmatig complimenten over.
De autogeur is ook top. Geen chemische of te sterke geur, maar juist subtiel en aangenaam. Zelfs na langere tijd blijft de geur merkbaar aanwezig. Ik raad dit bedrijf zeker aan!!
De levering was heel snel en het klopt…
De levering was heel snel en het klopt dat de parfum heel lang blijft zitten. De geuren die ik heb gehaald ruiken ook identiek naar de originelen, ik kom zeker nog vaker bestellen
Super goeie service
Super goeie service. De geurtjes blijven lang hangen en ruiken bijna exact hetzelfde als de echte variant. Zeker een aanrader.
Ik ben erg verbaasd!
Ik ben erg verbaasd. Ik heb de orginele side effect gehad en heb nu die van hun. Enige verschil is dat die van hun langer blijft dan de orginele. Dit word mijn nieuwe parfumeur.
Geur niet lekker
Ik had parfum geïnspireerd sospiro vibrato gekocht. De verzending was snel en alles ging goed, alleen maar die geur. Ruikt niet lekker en niet als de origineel en is de geld echt niet waard.
Wauw ervaring !
Wat een ervaring!
Ik heb besteld na paar maanden twijfelen over de kwaliteit maar echt super goede kwaliteit! Het pakket kwam helaas door DHL later binnen maar daar kan perfumebey niks aan doen. De geur blue talisman komt echt voor bijna 100% overeen. De parfume ruikt super sterk dus je kan op hun worden vertrouwen dat de parfum / olie verhouding hoog is !!! Als je twijfelt gewoon niet doen maar bestellen !
Ik ben zeer tevreden met het product en de service
Ik ben zeer tevreden met het product en het service, ik werd met alles geholpen je kan denken aan wat ik niet lekker vind en wat wel. Is vertrouwelijk en komt zijn woorden na, bij een onduidelijkheid wordt er zsm. actie ondernomen. Wat natuurlijk heel fijn is! Het pakketje was al de volgende dag in huis, dus ook nog is een snelle levering! Ik ga zeker weer bestellen.
Goeie service en parfum is echt top
Goede kwaliteit sterke geur en een…
Goede kwaliteit sterke geur en een snelle levering voor een topprijs
Ik had besteld en was de volgende dag…
Ik had besteld en was de volgende dag al vroeg binnen terwijl ik nog na 4 uur had besteld en het bleef inderdaad 2/3 dagen op me kleding en rook mega lekker heb ook al meerdere keren besteld.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.