Jeg har fået lavet kombinationsbehandling (microblading og skygge) og er super tilfreds med resultatet. Jeg havde nogle huller i mine bryn som er meget fint dækket.
See what reviewers are saying
Jeg var forbi Glow Beauty og fik lavet en ansigtsbehandling, og det var en virkelig behagelig oplevelse. Personalet var venligt og imødekommende, og der var en afslappet stemning hele vejen igenn... See more
Company replied
Company replied
Company details
Written by the company
Glow Beauty er en klassisk skønhedsklinik beliggende i Aarhus. Vi elsker vores arbejde i skønhedsbranchen, hvor vi især har fokus på ekstraordinær ansigtsbehandlinger af høj kvalitet, vi går efter effektive løsninger til alle hudtyper. Vi er også førende ind for permanent makeup siden 2019, hvor vi bestræber os på, at være en af de bedste på markedet med bl.a. speciale i naturlig permanent makeup igennem Phiacademy. Vores mission er at opretholde en høj standard hvad angår service, udstyr og produkter. Vi er altid glade for at høre vores kunders ærlig mening og vi vil gøre vores bedste for at kunne give vores kunder en god oplevelse.
Contact info
Nørre alle 35 , 8000, Aarhus, Denmark
- Glowbeauty@outlook.dk
- permanentmakeup-byrita.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jeg har fået lavet microblading og skygge
Jeg havde nogle huller i mine bryn som er meget fint dækket.
Jeg har fået lavet PMU-bryn hos Rita…
Jeg har fået lavet PMU-bryn hos Rita fra Glow Beauty, og resultatet er helt fantastisk. Brynene er blevet virkelig flotte og har gjort min hverdag markant nemmere. Jeg fortryder kun, at jeg ikke fik det lavet tidligere.
Rita er uden tvivl en af de dygtigste i branchen. Hun er enormt erfaren, professionel og har en imponerende sans for detaljen. Hun arbejder utroligt grundigt, tager sig god tid og går ikke på kompromis med noget som helst. Man føler sig i trygge hænder fra start til slut, og hun stopper først, når resultatet er absolut perfekt.
De allerstørste og varmeste anbefalinger herfra – jeg ville ikke tøve et sekund med at vælge Rita igen.
Powder Brows
Min mor har fået lavet Powder Brows hos Rita, og hele oplevelsen var rigtig positiv🌸. Man bliver mødt med et smil og en varm velkomst. Rita er meget lyttende og oprigtigt nysgerrig på kundens behov, hvilket skaber stor tryghed gennem behandlingen🤍. Resultatet var yderst tilfredsstillende, og vi kan varmt anbefale hende.
Har fået lavet PMU hårstrå med maskine…
Har fået lavet PMU hårstrå med maskine og Rita har været rigtig god og meget omhyggelig og grundig hver gang.
Browlamination.
Jeg var idag forbi Glowbeauty i Århus for at få lavet browlamination m. farve, og jeg er meget tilfreds med resultatet! Flotte bryn til en rigtig god pris (nok den billigste i Århus)
Kan helt klart anbefales.

Stor anbefaling
Fik lavet brow lamination med et rigtig flot resultat. Jeg kommer klart igen ☺️

Reply from Glow Beauty
Jeg har fået lavet mine øjenbryn hos…
Jeg har fået lavet mine øjenbryn hos Rita og jeg er ked af resultatet. Mine øjenbryn er ikke ens og der er “huller” i mit bryn, som ikke er dækket. Jeg har betalt mange penge for at få dem lavet og er gået til Rita med en stor tillid - da mine øjenbryn er permanent makeup og derfor ikke bare kan fjernes. Jeg har skrevet til Rita, at jeg er ked af resultatet og jeg oplever, at hun har talt ned til mig og ikke anerkendt, at jeg, som kunde, ikke er tilfreds. Hun har tilbudt mig en opfyldende samtale, men at hun ikke garantere, at hun vil dække udgifterne til hvad det vil kræve, at rette mine bryn til. Tilgengæld har hun skrevet lange beskeder til mig om at jeg sviner hende til og truer hende med trustpilot. Sådan er jeg slet ikke, som person. Jeg forventer dog god kundeservice, når jeg henvender mig og ikke er tilfreds.
Jeg kan ikke anbefale Rita. Derudover har hun lagt billeder op på Instagram, som hun ikke har fået samtykke til.

Fik lavet brow lamination
Fik lavet brow lamination. Lækker klinik, tryg behandler og flotte resultater. Behandleren var meget tryg og gav lige de bryn som jeg ønskede mig. Det er ikke sidste gang jeg kommer her

Reply from Glow Beauty
Rita er rigtig sød og dygtig
Rita er rigtig sød og dygtig. Jeg har fået lavet hybrid bryn og er super tilfreds.

Altid smukke henna bryn
Altid smukke henna bryn - og efter min opfattelse den bedste i byen!

Reply from Glow Beauty
Super sted og betjening på alle måder
Har fået lavet microblading med PMU . En fantastisk oplevelse - resultatet var så smukt men også utrolig behageligt udført - kan kun anbefale det - skal til ansigtsbehandling næste gang - glæder mig allerede

Reply from Glow Beauty
Jeg har fået lavet bryn flere gange hos…
Jeg har fået lavet bryn flere gange hos Glow Beauty ,Rita og hun laver de flotteste bryn der passer perfekt til mit ansigt . Hun er dygtig og passioneret omkring sit håndværk . Klinikken er hyggelig og pæn . Jeg kan varmt anbefale Glow beauty .

Ingen respons
Jeg fik lavet en behandling hos Glowbeauty Rita, som desværre resulterede i voldsomme karsprængninger på mine øjne og ikke det resultat som jeg ønskede efterfølgende. Jeg forsøgte at tage kontakt efterfølgende og sendte billede af resultatet, men har ikke fået nogen respons. Hvilket jeg synes er dårlig kundeservice, desuden dukkede hun ikke op til første behandling som aftalt og stod ved en låst dør.
Resultatet og kundeservicen levede desværre ikke op til mine forventninger. På den baggrund har jeg valgt at skifte til et andet sted, hvor jeg føler mig bedre behandlet og mere tryg.
Kan desværre ikke anbefale Glowbeauty Rita baseret på min oplevelse.
Svar på Ritas svar d. 21. august 2025
⸻
Kære Trustpilot,
Efter min første behandling hos Glow Beauty fik jeg voldsomme karsprængninger samt et tyndt og skævt resultat ved mine øjne lavet af Rita. Det så direkte forfærdeligt ud. Jeg sendte straks billeddokumentation til Rita, men hun valgte helt at ignorere min henvendelse.
Ved første aftale stod jeg desuden foran en låst dør efter at have taget fri fra arbejde. Jeg kan desværre se, at det ikke er første gang, Rita ikke dukker op til aftaler med kunder. Rita påstår nu, at det var en helligdag, men det passer ikke – det var en helt almindelig hverdag. Og selv hvis det havde været en helligdag, havde hun selv bekræftet tidspunktet – hvilket både sms og mail dokumenterer og bør derfor overholdes eller i det mindste melde afbud. Havde jeg selv udeblevet, ville jeg ifølge klinikkens politik (se hjemmesiden) være blevet opkrævet gebyr.
Jeg genkender heller ikke det, Rita påstår skulle stå i journalen om tidligere karsprængninger hos mig, det har jeg aldrig oplevet før.
Jeg bad om refundering, men har kun oplevet tavshed, og nu bortforklaringer og ansvarsfralæggelse på trustpilot flere måneder efter. I stedet for at tage ansvar direkte over for mig. Forløbet fremstår både uprofessionelt, uærligt og som elendig kundeservice.
Jeg har nu fået behandlingen lavet et andet sted i Aarhus med et flot og problemfrit resultat. Jeg forventer naturligvis at få mine penge tilbage hos Rita – for det er ikke rimeligt at betale for en behandling, der gav skader og et resultat, jeg ikke kunne bruge og som jeg skulle betale for igen og få lavet om på anden klinik.
Jeg havde håbet Rita ville ha’ valgt at kontakte mig direkte. klinikken har ikke kontaktede mig vedr. refundering, som de skriver, det er ikke sandt, jeg har ikke fået en eneste krone, hun har både mit mobil nr. og mail. Jeg kan ikke komme hos Rita igen med den her behandling og kan desværre ikke anbefalde klinikken.
Mvh.
Kamilla
Svar på Ritas svar på Trustpilot:
Kære Trustpilot (Rita),
Det er ikke korrekt, at jeg fik behandlingen til nedsat pris som en ”godtgørelse” for et dårligt resultat. Den lille rabat blev alene givet, fordi Rita ikke dukkede op til en aftale, jeg havde taget fri fra arbejde for – og jeg derfor måtte have den flyttet.
Jeg gjorde allerede på klinikken efter behandlingen opmærksom på, at resultatet var for smalt og ujævnt. Jeg bad om, at min eyeliner-kant blev lavet bredere, men Rita valgte ikke at rette det og sagde blot, at vi kunne se på det næste gang. Dagene efter hævede øjnene op, og karsprængningerne blev tydeligere.
At henvise til en gammel øjenskade er helt irrelevant. Jeg blev for nogle år siden ramt i øjet og havde kortvarigt nedsat syn, men det er helt normalt i dag og uden betydning for denne behandling. I min journal fra sygehuset ved den skade – vurderet af læger – står der intet af det, Rita nu påstår. For mig er troværdighed og tryghed vigtigt.
Fakta er, at jeg fik karsprængninger og et skævt, alt for smalt resultat, som jeg allerede påpegede på klinikken og efterfølgende dokumenterede med billeder. Jeg har aldrig fået et reelt svar eller en løsning – kun tavshed og bortforklaringer flere måneder senere her på Trustpilot.
Forløbet fremstår uprofessionelt, og resultatet bar tydeligt præg af manglende præcision: eyeliner-kanten var både ujævn og alt for smal. Jeg har ikke fået det, jeg bestilte og betalte for, og derfor mener jeg fortsat, at jeg har krav på at få mine penge tilbage. Det er bekymrende, at Rita selv vurderer resultatet som godt, ikke svarer kunden på henvendelser og ignorerer, hvad der ønskes – når resultatet åbenlyst ikke var godt eller som bestilt.
Heldigvis har jeg nu fået rettet arbejdet hos en anden klinik i Aarhus, som både var enig i, at det var dårligt udført og dårlig kundeservice – og som har håndteret forløbet meget professionelt. Jeg er nu meget tilfreds med mit resultat dér.
Hos Rita virker det desværre ikke til, at kundens tilfredshed er i fokus. Jeg holder derfor fast i min anmeldelse og kan desværre ikke anbefale klinikken.
Med venlig hilsen
Kamilla

🌟🌟🌟🌟🌟
🌟🌟🌟🌟🌟
De bedste bryn i Århus!
Jeg har fået lavet bryn hos mange forskellige, men ingen gør det som hende! Hun laver de flotteste øjenbryn, der både passer perfekt til mit ansigt og holder rigtig godt. Hun er grundig, dygtig og virkelig passioneret omkring sit håndværk – og det kan man mærke.
Hver gang jeg har været der, føler jeg mig set og i trygge hænder. Hun er ikke bare teknisk dygtig, men også sød, lyttende og ærlig omkring, hvad der passer til ens stil og ansigt.
Hvis du leder efter smukke, holdbare og naturlige bryn, så er hun uden tvivl den bedste i Århus. Jeg anbefaler hende til alle, jeg kender

Reply from Glow Beauty
Er meget tilfreds med mine bryn
Er meget tilfreds med mine bryn, de er lige som de skal være🫶

Jeg er meget tilfreds🌸
Jeg er meget tilfreds med alt det jeg har fået lavet ved Rita.
Et så tilfreds med mine bryn de er så flotte efter Rita’s behandling.. overvejer virkelig og få lavet mine læber også med tatoo og Rita skal have den opgave. Kliniken er pæn og hyggelig 🌸

Reply from Glow Beauty
Professionel klinik med høj faglighed, nærvær og ro
Høj faglighed og professionalisme præger et besøg hos Rita i Glow Beauty.
Jeg har haft fornøjelsen af både ansigtsbehandling og bryn-behandling og er yderst tilfreds!
Rita er meget nærværende, rolig og fagligt vidende og er god til at rådgive. Hun er meget omhyggelig og grundig, og man kan mærke hendes passion og kompetance - der er styr på detaljerne! Man er absolut tryg i Ritas erfarne og kompetente hænder!
Der er en meget behagelig atmosfære - man bliver forkælet og skuldrene sænker sig.
De varmeste anbefalinger fra mig.

Den skønneste oplevelse!
Jeg var forbi Glow Beauty og fik lavet en ansigtsbehandling, og det var en virkelig behagelig oplevelse. Personalet var venligt og imødekommende, og der var en afslappet stemning hele vejen igennem.
Behandleren var dygtig og grundig, og hun forklarede undervejs, hvad hun lavede, hvilket jeg satte pris på. Min hud føles frisk og blød efter behandlingen, og jeg kunne mærke en tydelig forskel bagefter.
Tak for en virkelig skøn behandling – kan varmt anbefale Glow Beauty til alle, der trænger til lidt selvforkælelse.

Reply from Glow Beauty
Uprofessionel kundeservice og sjusket…
Uprofessionel kundeservice og sjusket arbejde.
Rita er meget dygtig til sit arbejde og…
Rita er meget dygtig til sit arbejde og meget omhyggelig, man føler sig tryg i hendes hænder! Jeg fik lavet permanente bryn hos hende, og jeg kan kun anbefale hende ❤️ vi ses helt sikkert til mit årlige touch up.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.